• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
سیاسی » دولت
عارف تاکید کرد:

ضرورت اجرای برنامه عملیاتی ارتقای بهره‌وری

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: همه دستگاه‌ها برنامه عملیاتی ارتقای بهره‌وری را با جدیت اجرایی کنند.

عارف: ضرورت اجرای برنامه عملیاتی ارتقای بهره‌وری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از تمامی تلاش‌ها و خدمات وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی در طول جنگ ۱۲ روزه در راستای تامین، توزیع و نظارت کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم تاکید کرد: تدوین برنامه اقتصاد جنگ همزمان با پیشبرد و اجرای برنامه هفتم توسعه از زمان آغاز به کار دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفت.

محمدرضا عارف صبح امروز (دوشنبه) در جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه بر ضرورت آمادگی و تجهیز بانشاط و پرقوت تمامی بخش‌های کشور برای مقابله با شیطنت‌های احتمالی دشمنان کشور تاکید کرد و گفت: انسجام و همبستگی مردم در طول این جنگ مسئولیت تمام ارکان نظام را نسبت به مردم سنگین‌تر کردو باید جدی‌تر از گذشته در خدمت مردم باشیم.

معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: مبنا و راهبرد دولت اجرای برنامه هفتم توسعه است که البته این برنامه برای حالت جنگی نوشته نشده است که در صورت نیاز برخی اصلاحات با هماهنگی مجلس شورای اسلامی ضرورت دارد که باید در تمامی برنامه‌های اقتصادی از راهبرد پیوست معیشتی در اولویت قرار گیرد.

محمدرضا عارف همچنین با اشاره به برنامه ارتقای بهره‌وری در برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: تمامی دستگاه‌ها باید برنامه عملیاتی برای ارتقای بهره‌وری در چارچوب برنامه هفتم توسعه را با جدیت پیگیری و اجرایی کنند و تا انتهای اجرای این برنامه سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور مشخص شود.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری و ارتباطات و فناوری اطلاعات، روسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، سخنگوی دولت، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با قدردانی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تدوین دستورالعمل برنامه تحول دیجیتال دستگاه‌های اجرایی گفت: باید با یک عزم ملی و فعال شدن نهاد‌های ذیربط از نهادینه شدن تحول دیجیتال در دستگاه‌های اجرایی حمایت و نظارت شود و دستگاه‌ها موظف هستند فعالیت‌های خود را بر روی فناوری‌های نوین و اقتصاد دیجیتال گسترش دهند.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، «برنامه ارتقا‌ء بهره‌وری» ارائه شد که بر این اساس به منظور بهره‌وری کل عوامل تولید، سازمان برنامه و بودجه مکلف است با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط نسبت به تهیه برنامه‌های لازم برای ارتقای بهره‌وری به تفکیک بخش‌های مختلف در راستای تحقق بهره‌وری کل عوامل تولید با سهم ۳۵ درصدی از رشد اقتصادی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه اقدام قانونی بعمل آورند.

در ادامه نیز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات «دستورالعمل تدوین برنامه تحول دیجیتال دستگاه‌های اجرایی» را ارائه کرد که طبق این چارچوب کلی تهیه شده اهداف، معرفی و طرح‌های پیشران، اولویت‌ها، سازوکار‌های اجرایی، نیروی انسانی، مدل‌های تامین مالی و همکاری‌های بین‌المللی گنجانده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف احتکار ۷ هزار لیتر روغن در منزل شخصی در جهرم
معرفی نفرات راه یافته به اردوی تیم تکواندو نوجوانان
عزاداری دلدادگان اباعبدالله الحسین(ع) در لرستان
رونق بی‌وقفه تولید در شهرک‌های صنعتی فارس
ترکیب تیم تکواندو نونهالان دختر برای حضور در مسابقات آسیایی
راه اندازی زمین اسکیت شمال شهر اصفهان
امضای ۲۹ تفاهمنامه برای احداث ۱۷۱ کلاس درس
آمادگی مراکز خرید گندم در آذربایجان شرقی
رفع مشکلات خدمات بانک سپه بعد از حمله سایبری
گرامیداشت سرهنگ شهید مهرداد نعیمی در مسجد جامع رامیان
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در جنگ ۱۲ روزه
برنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا ۱۴ هزار مگاوات
لزوم بهره‌مندی ساختمان‌های جدید از انرژی خورشیدی
مسابقات هندبال زیر ۱۷ سال پسران آسیا به تعویق افتاد
نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم فردا اعلام می‌شود
برپایی محافل عزا در نقاط مختلف استان
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی
پنجمین روز از ماه محرم، به نام عبدالله‌بن‌حسن
بررسی طرح‌های قابل سرمایه گذاری در شرق اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان جدید آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
جایزه پنج میلیون دلاری آمریکا برای یافتن یک فرد دو تابعیتی
سرلشکر موسوی: برای پاسخ به هر تجاوزی آماده‌ایم
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
مراسم تشییع و تدفین شهدای اقتدار ایران
عارف: آتش بس نشانه پایان جنگ نیست
تخت‌روانچی: هیچ قرار ملاقاتی با آمریکایی‌ها نداریم
جوانان دهه هفتادی و هشتادی درس وطن دوستی دادند
قیمت جدید محصولات سایپا اعلام شد
حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین ۷۱ شهید داشته است
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان آغاز کنیم
پیکر سردار محقق بر دستان مردم قدرشناس تشییع شد
جزئیات لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۷ نظر)
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
پایان جنگ را فرزندان سپاه رقم زدند  (۱ نظر)
ایران اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد  (۱ نظر)
قانون «تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی» ابلاغ شد  (۱ نظر)
امیر نصیر زاده: مبارزه با تروریسم نیازمند اتحاد و همکاری جهانی است  (۱ نظر)
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
بیرانوند نامزد عنوان بهترین دروازه‌بان آسیا شد  (۱ نظر)