پخش زنده
امروز: -
پیکر مطهر فریدون عباسی دانشمند شهید آبادانی در امامزاده صالح (ع) تهران آرام گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، مراسم تشییع و تدفین پیکرهای شهیدان فریدون عباسی، رئیس پیشین و امیرحسین فقهی، معاون پیشین سازمان انرژی اتمی در امامزاده صالح (ع) تهران برگزار شد.
مر اسم تشییع و تدفین پیکر شهید طهرانچی نیز در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد.
یکی از دانشمندانی که در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید دکتر فریدون عباسی بود. دانشمند آبادانی که امروز در این مراسم به خاکسپاری شد.
فریدون عباسی دوانی متولد ۱۷ شهریور ۱۳۳۷ در آبادان، سیاستمدار، مدیر اجرایی، دانشمند هستهای و پاسدار بازنشسته که ریاست کمیسیون انرژی مجلس را نیز در کارنامه داشت.
وی در دولت دهم، در فاصلهٔ سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بود. او پیش از شهادت از سوی رژیم صهیونیستی ترور شده بود، اما تروری نافرجام بود.
شهید عباسی دانشآموخته دکتری فیزیک هستهای از دانشگاه شهید بهشتی و رئیس گروه فیزیک دانشگاه امام حسین و عضو شورای مرکزی انجمن هستهای ایران بود.