• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۷۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
بین الملل » غرب آسیا

انصارالله: به هر قیمتی کنار غزه می‌مانیم

عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش انصارالله با تأکید بر اینکه یمن به هیچ قیمتی دست از حمایت فلسطین نخواهد کشید، گفت: همه می‌دانند که یمن در پاسخ دادن به تجاوزات دشمن، صادق است و آمریکا منتظر پاسخ متقابل یمن باشد.

انصارالله: به هر قیمتی کنار غزه می‌مانیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه واکنش‌های رسمی یمن به تجاوزات جنایتکارانه آمریکا و انگلیس علیه اماکن غیرنظامی یمن، «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله طی سخنانی اعلام کرد که یمن هرگز از تصمیم خود برای حمایت از فلسطین عقب‌نشینی نمی‌کند و به هر قیمتی به این موضع خود پایبند خواهد ماند.

محمد البخیتی در گفت‌و‌گو با المیادین اظهار داشت: تجاوزات آمریکا علیه یمن غیر قابل توجیه است و پاسخ متقابل ما را در پی خواهد داشت.

پاسخ به جنایات آمریکا در راه است

وی افزود: همه می‌دانند که ما در پاسخ دادن، صادق هستیم و به کسانی که ما را به ماجراجویی متهم می‌کنند، می‌گوییم هر کسی که با آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها تبانی کرده، ماجراجو است.

این مسئول جنبش انصارالله خاطرنشان کرد: آنچه که در گذشته در سطح وارد کردن ضربات به رژیم غاصب صهیونیستی و محاصره علیه این رژیم توسط یمن انجام می‌شد، تکرار خواهد شد. همچنین پاسخ به تجاوزات آمریکا در راه است و یمن هیچ تفاوتی میان دولت دونالد ترامپ و جو بایدن در آمریکا قائل نیست.

محمد البخیتی گفت: یمن هر چقدر هم که لازم باشد بها می‌پردازد، اما از گزینه حمایت از فلسطین و مقابله با آمریکا دست نخواهد کشید. آنچه که این نبرد را از نبرد قبلی متمایز می‌کند، این است که با آمدن ترامپ کاملاً مشخص شد نبرد کنونی یک نبرد میان حق محض و باطل محض است.

آمریکا دریانوردی بین‌المللی را تهدید می‌کند

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله هم در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه آمریکا و انگلیس علیه یمن گفت: حملات واشنگتن به یمن، تجاوز به یک کشور مستقل و گستاخ کردن رژیم صهیونیستی برای ادامه محاصره ناعادلانه غزه است.

وی افزود: محاصره دریایی اعلام شده توسط یمن، تنها علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی بوده و هدف آن حمایت از غزه و تحت فشار قرار دادن این رژیم برای شکستن محاصره نوار غزه است؛ بنابراین همه ادعا‌های ترامپ مبنی بر خطری که توسط یمن، ناوبری بین‌المللی را در تنگه باب‌المندب تهدید می‌کند، صرفاً با هدف گمراه کردن افکار عمومی است.

سخنگوی انصارالله تأکید کرد: دریانوردی بین‌المللی در دریای سرخ از سوی یمن، ایمن می‌ماند و تجاوزات آمریکا بیانگر بازگشت به نظامی‌سازی دریاست. در واقع تجاوزات آمریکا و نظامی‌سازی دریای سرخ تهدید واقعی برای کشتیرانی بین‌المللی در منطقه به شمار می‌رود.

عملیات‌های یمن تا زمان شکستن محاصره غزه ادامه دارد

«حزام الاسد» از رهبران جنبش انصارالله هم به نوبه خود گفت: ما جزء کسانی نیستیم که نقض حاکمیت کشورشان را می‌پذیرند و رأی‌دهندگان آمریکایی از روزی که ترامپ احمق را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردند، پشیمان خواهند شد.

وی تأکید کرد: موضع ما در حمایت از غزه، تا زمانی که محاصره این باریکه شکسته شود، ادامه خواهد داشت و تشدید می‌شود.

این اظهارات مسئولان یمنی بعد از آن است که شب گذشته منابع خبری یمنی از تجاوزات سنگین جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا و صعده خبر دادند که طی آن ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند.

رسانه‌های یمنی گزارش دادند که در بامداد امروز یکشنبه هم حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن از سر گرفته شد و طبق آخرین آمار ۲۴ نفر در این حملات جنایتکارانه به شهادت رسیدند؛ از جمله ۱۴ نفر در صنعا و ۱۰ نفر در صعده و ۲۳ نفر هم زخمی شدند.

در حالی که آمریکایی‌ها مدعی بودند مواضع نظامی یمن را هدف قرار داده‌اند، اما رسانه‌های وابسته به دولت یمن تأکید کردند که در این تجاوزات جنایتکارانه تنها اماکن غیرنظامی هدف قرار گرفته شده است.

شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به تجاوزات وحشیانه آمریکا و دنباله‌رو همیشگی آن به مناطق مسکونی این کشور تصریح کرد که به مردم مقاوم خود اطمینان می‌دهیم که آمریکا را ادب خواهیم کرد. تأکید می‌کنیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی قطعاً شکست خواهند خورد و همانند نبرد طوفان الاقصی، ناامیدی و شکست سهم آنها خواهد بود.

خاطر نشان می‌شود در پی ازسرگیری تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن که در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، علمای یمن علیه متجاوزان اعلام جهاد کردند.

جمعیت علمای یمن اعلام کرد: مقابله با تجاوزات آمریکا و انگلیس و جهاد علیه آنها یک واجب شرعی و فریضه دینی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مرگ برآمریکای مردم فریب وکذاب وجنایتکاروبی ارزش ومتعفن که بوی تعفنش درتمام دنیاپیچیده وهمه راآلوده کرده.
نظر شما
آخرین اخبار
خلع ید ۱۲ میلیاردی در ایجرود
مجازی شدن مدازس نوبت صبح ۶ شهرستان خوزستان
اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
آسمانی شدن پدر شهید در جونقان
افزایش ۴۵ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
دانشجویان میراث‌داران آینده کشور و مایه افتخار ملت ایران هستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
زبان معیار (نشست خبری مدیرعامل شستا با حدود شصت واژه فرنگی)
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۷ قربانی گرفته است
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
انتشارِ نخستین بارِ غزلی از رهبر انقلاب در قالب نماهنگ «صبح است جانا»
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)