• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۶۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
بین الملل » غرب آسیا

کشته و زخمی شدن ۱۸ نفر در حملات هوایی آمریکا به یمن

رسانه‌ها در انگلیس اعلام کردند در پی حملات هوایی آمریکا به یمن دست کم ۹ غیر نظامی کشته و ۹ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

کشته و زخمی شدن ۱۸ نفر در حملات هوایی آمریکا به یمن

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، رسانه‌ها در انگلیس می‌گویند دونالد ترامپ دستور داده است که سلسله حملات هوایی به صنعا، پایتخت یمن، انجام شود.

به گفته این رسانه‌ها ترامپ افزوده: «تا زمانی که شورشیان حوثی مورد حمایت ایران حملات خود را به کشتی‌ها در امتداد یک کریدور دریایی حیاتی متوقف نکنند، از «نیروی مرگبار قریب‌الوقوع» استفاده خواهد کرد.»

ترامپ در پستی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «جنگجویان شجاع ما هم‌اکنون در حال انجام حملات هوایی به پایگاه‌ها، رهبران و دفاع موشکی تروریست‌ها هستند تا از کشتی‌ها، هواپیما‌ها و دارایی‌های دریایی آمریکا محافظت کنند و آزادی ناوبری را بازگردانند. هیچ نیروی تروریستی نمی‌تواند کشتی‌های تجاری و دریایی آمریکا را از تردد آزادانه در آبراه‌های جهان باز دارد.»

رسانه‌های انگلیس می‌افزایند ترامپ همچنین به ایران هشدار داده که از حمایت آنچه «گروه شورشی» خوانده دست بردارد و وعده داد که این کشور را به اقدامات نیابتی‌اش «کاملاً پاسخگو» کند.

غزه از ۱۸ سال پیش تاکنون در محاصره اسراییل است. پس از اینکه اسراییل از ورود مایحتاج ضروری و آب و غذا و سوخت به غزه جلوگیری کرد یمنی‌ها به اسراییل چهار روز مهلت دادند دست از محاصره غزه بردارد و گرنه در حمایت از مردم فلسطین اجازه نخواهد داد کشتی‌های حامل محموله به اسراییل از سواحل یمن گذر کنند، از آن زمان تاکنون هیچ حمله‌ای از جانب یمنی‌ها گزارش نشده است، اما آمریکا دست به حمله به یمنی‌ها زد. این نخستین حمله ترامپ به یمن پس از دور دوم ورود به کاخ سفید محسوب می‌شود.

گفته شده انگلیس نیز همچون حملات گذشته آمریکا به یمن، در این حملات مشارکت داشته است، اما مقامات انگلیس هنوز این خبر‌ها را تایید یا رد نکرده‌اند.

پس از اینکه همزمان با حملات بی وقفه هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی و حامیانش به غزه و از بین بردن تعمدی خانه‌ها زیر ساخت ها، بیمارستان ها، مدارس و مساجد غزه و نیز جلوگیری از ورود آب و غذا و برق، سوخت به غزه، یمنی‌ها در دفاع از ملت فلسطین اعلام کردند اجازه نخواهند داد کشتی‌های حامل محموله برای رژیم صهیونیستی از سواحل یمن عبور کنند و در اجرای این تهدید به نوشته رسانه‌های انگلیسی بیش ازصد حمله به کشتی‌های حامل کالا برای رژیم اسراییل با موشک و پهپاد انجام و دو کشتی نیز غرق شدند.

دفتر رسانه‌ای انصارالله یمن اعلام کرد آمریکا به «یک محله مسکونی» در منطقه شعاب در شمال صنعا حمله کرده است.

آمریکا اعلام کرد این حمله را به تنهایی انجام داده است و گروه ضربت ناو یو اس اس هری اس ترومن که شامل ناو، سه ناوشکن نیروی دریایی و یک رزمناو مستقر در دریای سرخ است بخشی از این ماموریت بود. زیردریایی موشک کروز یو اس اس جورجیا نیز در این عملیات مشارکت داشته است.

به نوشته رسانه‌های انگلیسی ترامپ اعلام کرد حملات بی امان یمنی‌ها میلیارد‌ها دلار برای آمریکا و اقتصاد جهان هزینه داشته و در عین حال جان بیگناهان را به خطر می‌اندازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
جنایتکاران قاتل هزاران کودک غزه ویمن به فکرانسانها افتاده اند اگرشرف وصداقت وذره ای انسانیت داشتنددست ازنسل کشی فلسطینیان بخصوص غزه برمیداشتند.
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا به دنبال براندازی دولت نیکاراگوئه
کشته شدن نظامیان آمریکا، آسیب‌پذیری در مقابل حملات ایران را نشان داد
محاکمه مادورو به سال آینده موکول شد
هشدار درباره بازگشت رکود تورمی به اقتصاد جهان
امضای توافقنامه همکاری هسته‌ای میان آمریکا و عربستان
تغییر مسیر نفتکش ها در دریای سرخ
تصویب لایحه نظامی دولت ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا
موافقت بلغارستان با استقرار هواپیما‌های نظامی آمریکایی
سرنوشت مبهم دلارهای نفتی ونزوئلا
افزایش جان باختگان زلزله ونزوئلا به بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ تن 
یحیی سریع از هدف قرار گرفتن دو نفتکش سعودی خبر داد
هدف قرارگرفتن نخستین نفتکش عربستانی در شمال یمن
شکایت پنج سازمان بین المللی از فرانسه
آتش گرفتن هواپیمای نیروی دریایی آمریکا
حمله دشمن آمریکایی به نقاطی در اطراف اهواز و رامشیر
تلفات گرما در فرانسه از ۵ هزار و ۷۰۰ نفر گذشت
هزینه جنگ علیه ایران، بیش از رقم اعلامی پنتاگون
آثار تاریخی صور در فهرست معرض خطر یونسکو
ادامه هشدار شرکت های هواپیمایی درباره پرواز به منطقه
اوقات شرعی یکم مرداد ۱۴۰۵ به افق اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
پیام تسلیت رهبر انقلاب به‌مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
هگست: بدون شک ایران هنوز هم توانمند است
ابرازنگرانی سازمان‌ملل ازحملات به‌زیرساخت‌های غیرنظامی ایران
با مراکزی که آغازکننده آسیب به منافع ما باشند، مقابله می‌کنیم
۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند
چگونه از زمان‌بندی دقیق محدودیت‌های برق باخبر شویم؟
افتخار ترامپ به کشته‌شدن نیرو‌های آمریکایی نهایت بی‌شرمی است
موافقت کمیته دفاع مجلس بلغارستان با استقرار هواپیما‌های آمریکا
رفع تصرف ۴۵ هکتار بستر و حریم رودخانه‌های خراسان رضوی 
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن
تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها
امنیت با خرید سلاح از خارج تأمین نمی‌شود
تسهیل شرایط ساخت نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و صنعتی
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)