• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۵۹۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴
علمی و فرهنگی » معارف

منبر مجازی استاد فاطمی‌نیا در فاطمیه دوم

آیت‌الله سید عبدالله فاطمی‌نیا استاد اخلاق در ایام فاطمیه دوم و سالگرد شهادت حضرت زهرا (س) به صورت مجازی به مدت ۳ شب سخنرانی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ در ایام فاطمیه دوم و شهادت مادر مهربان عالم، حضرت زهرا (س) قرار داریم؛ ایامی که به بهانه‌های مختلف می‌توان در آن به یاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علی‌ها بود و از نور آسمانی ایشان بهره‌ها برد.

مراسم‌ها و جلسات بسیاری که در این روز‌ها در گوشه و کنار کشور برگزار می‌شود، این مراسم‌ها فرصت خوبی است تا با معارف فاطمی بیشتر آشنا شویم و بیشتر به یاد محبت‌های مادرانۀ ایشان باشیم.

در همین راستا، آیت‌الله سیدعبدالله فاطمی‌نیا از استادان اخلاق برجستۀ که مدت‌ها درگیر بیماری بوده و در منزل خود دوران نقاهت را پست سر می‌گذاشته است، در ایام شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علی‌ها به مدت ۳ روز البته به صورت مجازی منبر می‌رود.

این برنامه در روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه (۲۵، ۲۶ و ۲۷ دی) از ساعت ۱۹ آغاز می‌شود و آیت‌الله فاطمی‌نیا نیز در ساعت ۲۰:۱۵ به سخنرانی می‌پردازد.

علاقه مندان می‌توانند به نشانی، www.skyroom.online/ch/fatemeh۱۳۶۱/yahossein۱۳۹۹ مراجعه کنند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اصرار ورزی بر پیروی از کج رویها چه سر انجامی دارد؟
---
عقل بشر حکم می کند بقا و دوام بهره وری سالم از هر داشته ای اعم از مادی و معنوی ؛ پیروی آگاهانه و دقیق از دستور العملهای علمی آشکار اثبات پذیر و انکار ناپذیر تعیین شده ی توسط آفرینندگان آن داشته و خود داری از توجه به توصیه های جاهلان و نا آگاهان نسبت به چگونگی بهروری از هر داشته است.
ضرورت آگاهی به دستور العملهای اصیل آفریننده ی هر داشته واجرای دقیق آگاهانه و بی تحریف این دستور العملها شرط اول بهره وری سالم از آن داشته است.
عقل حکم می کند که پذیرش و تحمل تاوان مسئولیت هر سرپیچی یا بی توجهی و بی تفاوتی به این دستور العملها بتناسب هر زیان و آسیبی که به بار می آید بعهده ی مسئولیت گریزان است.
دین و مذهب بعنوان تنها سازمان دهندگان زندگی مادی و معنوی بشر از جانب خداوند مهم ترین داشته ی معنوی بشر اند که از پیروی بالا ترین در صد جمعیت جوامع بشری برخوردار اند.
بی تردید تنها خداوند حکیم و دانای مطلق با آگاهی کامل بی نقص خود به همه ی کلیات و جزئیات تامین و تضمین نیازهای بقا ودوام سلامت زندگی آفریده های خود حق منحصر به خود را دارد که برنامه و دستور العملها واصول چگونگی زندگی سالم بشر را که تکامل یافته ترین آفریده او است در دین و مذهب تعیین کند.
پیامبران که خداوند زمینه ی دست رسی آنان به وحی الهی را منحصر به آنان ساخته است از راه فرشته ی ناقل وحی تنها دریافت کنندگان امین دستور العملهای وحی الهی اصیل بی خدشه و تحریف نیافته ی برنامه های الهی چگونگی تامین و تضمین زندگی سالم برای بشر در دین و مذهب هستند.
پیامبران به دستور وحی خداوند به پیروی و نقل بی کاستی و بی فزونی ابلاغ دستور العملهای خداوند به بشر مکلف گردیده اند.
پیامبران که از جانب خداوند به همه ی کلیات و جزئیات دستور العملهای برنامه ی سالم زندگی سالم بشر آگاه می شوند با مدد الهی تنها عامل تفسیر و تشریح بی خدشه ی جزئیات این دستور العملها به بشر بنام دین و مذهب هستد.
شرط شناخت درستی و بی خدشگی تفسیر و تشریح دستور العملهای وحی الهی دین و مذهب هماهنگی و انسجام این تفسیر و تشریح با کلیات این دستور العملها است.
اگر در هر تفسیر و تشریحی از دستور العملهای وحی الهی بنام دین و مذهب این هماهنگی و انسجام مشاهده نگردد یا در آن تضاد و تعارض با وحی الهی بی خدشه ی دیده شود بی تردید این تفسیر و تشریح جعل و دروغ و باطل است و به معصوم که آگاهانه ناقل وحی است هیچ ربطی ندارد .
چنین تفسیر و تشریحی ساخته و پرداخته ی جاهلانه یا عامدانه ی دانش ناچیز ذهن کم ظرفیت بشر غیر معصوم است و بنا به هشدارهای آشکار آخرین وحی اصیل الهی یعنی قرآن کریم ؛ هیج ارزش دینی و مذهبی ندارد.
پیروی از چنین تفسیر و تشریح متضاد با وحی الهی ؛ گناه کبیره است ؛ زیرا با وجود تمام احکام و اعتقادات دین خداوند در دنیا در اختیار همگان در آخرین وحی الهی در قرآن ؛ در قیامت چنین پیروی آکنده از خطا حتما مجازات الهی نابخشودنی خواهد داشت.
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)