• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵
بوشهر » اجتماعی
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر:

۶۱۵ واحد مسکن مهر تا آخر مرداد به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: در آیین سراسری افتتاح مسکن‌های مهر در سراسر کشور که آخر مرداد با حضور رئیس‌جمهور خواهد بود، ۶۱۵ واحد سهمیه استان بوشهر نیز به مالکان تحویل داده می‌شود.

۶۱۵ واحد مسکن مهر تا آخر مرداد به بهره‌برداری می‌رسد
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ فرزاد رستمی امروز در میان خبرنگاران گفت: از آغاز، ساخت ۳۴ هزار و ۷۱۵ واحد مسکن مهر در سراسر استان بوشهر آغاز شد که بیش از ۳۲ هزار واحد آن افتتاح شده و آخر مرداد در آیین افتتاح سراسری مسکن‌های مهر با دورسخنی رئیس‌جمهور، ۶۱۵ واحد سهمیه استان است که آماده‌اند و به مالکان تحویل داده خواهد شد.
 
او درباره دیگر واحد‌های باقی‌مانده هم که طبق آمارِ امروز باید دو هزار و ۱۰۰ واحد باشد هم گفت که پرونده دیگر مسکن‌های مهر که حقوقی نشده باشد و اختلافی هم میان اعضا و تعاونی نباشد، تا پایان آبان امسال به پایان می‌رسد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
اقدام ملی مسکن در حال انجام روند
 
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر درباره اقدام ملی مسکن هم گفت: سهمیه استان بوشهر در این طرح برای دادن تسهیلات، تأمین زمین و بازآفرینی شهری، ۱۲ هزار و ۷۰۷ واحد است که پس از ثبت‌نام فرهنگیان در چند روز گذشته، تا امروز نزدیک به ۸ هزار نفر در سامانه نام‌نویسی کرده‌اند.
 
رستمی افزود که از این شمار، ۳ هزار نفر پالایش شده که شرایط اولیه را داشته‌اند؛ هم‌چنین ۳ هزار و ۶۰۰ نفر هم در انتظار بررسی هستند که به‌نظر می‌رسد بخش زیادی از آنان دارنده شرایط باشند. پس از آن برای تشکیل پرونده، بارگذاری اطلاعات و افتتاح حساب به‌صورت پیامکی به آن‌ها اعلام می‌شود که شناسایی متقاضیان مؤثر و آورده اولیه آنان انجام خواهد شد.
 
او با بیان این‌که استان بوشهر در این بخش پیشتاز است خبر داد: زمین‌هایی بیش از سهمیه اولیه ابلاغی به استان، تأمین و تفاهم‌نامه‌هایی میان راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام بسته شده؛ حتی در برخی موارد زمین تحویل و فراتر از آن دستور نقشه آن گرفته شده است که هنگام مشخص شدن متقاضی مؤثر، فعالیت اجرایی اقدام ملی مسکن آغاز خواهد شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازگشت زمین‌های تصرف‌شده
 
مدیرکل راه و شهرسازی استان درباره مبارزه با زمین‌خواری در استان بوشهر هم گفت: تاکنون برای بیش از هزار و ۲۰۱ هکتار زمین در محاکم قضایی به نفع دولت رأی صادر شده است. ارزش اراضی رفع تصرف‌شده، پارسال بالای ۶۸۵ میلیارد تومان بود و امسال تاکنون بالای ۱۵۰ میلیارد تومان است که با کمک دستگاه‌های امنیتی و نظارتی، نیروی انتظامی و دادگستری به سرانجام رسیده است.
 
رستمی دراین‌باره گفت که در چهار ماه اول امسال، استان بوشهر جایگاه اول در برخورد آنی با رفع تصرفات را داشته است.
 
او درباره زمین‌های پرونده‌دار در عسلویه هم گفت که این پرونده‌ها برای منابع طبیعی و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است و راه و شهرسازی نقشی در پرونده‌های آن ندارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
چند راه مهم امسال به بهره‌برداری می‌رسد
 
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر درباره راه‌های استان هم گفت: مهمترین طرح‌های امسال در بخش راه، طرح جهش تولیدیِ بزرگراه بزباز ـ بندو است که در حال عملیات روسازی آسفالت آن هستیم؛ هم‌چنین برنامه داریم که کنارگذر کنگان ـ دوراهک، جاده وفاق شهر دیر ـ کنگان با اعتبارات استانی و وزارت نفت، راه گناوه به بندرریگ به‌شرط تزریق اعتبار و جاده شنبه ـ ناصری را امسال به بهره‌برداری برسانیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
توجه ویژه به بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی
 
رستمی با اشاره به این‌که یکی از طرح‌های این اداره‌کل نگاه ویژه به بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی است، گفت: طرح مدرسه ۱۲ کلاسه ریشهر، درمانگاه جامع سلامت تنگک و سالن ورزشی تنگک از مهمترین طرح‌های این بخش است که در دست انجام هستند.
 
او در ادامه افزود: نوسازی خط لوله آب و انتقال برق در دست انجام است؛ هم‌چنین قیر رایگان برای آسفالت معابر شهری در اختیار شهرداری قرار گرفته که در این دو سال ۳ هزار و ۴۰۰ تن برای آسفالت معابر بافت‌های ناکارآمد شهری اختصاص داده شده.
 
رستمی در پایان با اشاره به این‌که این طرح‌ها در شهر‌های بوشهر، برازجان، اهرم و خورموج در حال تکمیل هستند، گفت: در موضوع سنددارکردن خانه‌های مردم، طبق قانونِ اراضی تصرفی، مردم در حال تشکیل پرونده هستند که امیدواریم در تنگک‌ها و دیگر شهر‌ها بشود آن‌ها سنددار و ساماندهی کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار گوترش درباره کمبود شدید بودجه آنروا
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، چهارشنبه دهم تیر
همکاری «متا» با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
قدردانی سفیر ایران در ژنو از روایتگران جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی
ادعای رسانه عبری درباره تعویق اجرای توافق در لبنان
سانحه ریلی در آمریکا
لزوم حمایت از رانندگان در اجرای قانون مبارزه با قاچاق
موج گرما و قطعی برق هزاران خانوار فرانسوی
رسیدگی به ۴۱ هزار پرونده قضایی در مسجدسلیمان
وصول ۲۴۰ هزار میلیارد ریال از درآمد‌های گمرکات خوزستان
هشدار جرم‌انگاری روزنامه‌نگاری در لایحه امنیتی انگلیس
برگزاری میز ارتباطی با بنگاه های اقتصادی در تبریز
پیشرفت ۶۰ درصدی نیروگاه خورشیدی لیل‌آباد زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ تیر ۱۴۰۵
زلزله در مکزیک
اطلاعیه قطع گاز طبیعی در منطقه کمپلو اهواز، چهارشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۵
آبرسانی به ۱۰ روستای محروم هوراند
تاکید بر روایت‌گری منش شهدا برای نسل‌های آینده
روایتی از برکات ماندگار سفر رهبر شهید انقلاب اسلامی به روستای کویج آذربایجان شرقی
۲۰ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
پرداخت مطالبات گندم‌کاران شرط حفظ خودکفایی در تولید گندم
تعیین محل اعتبارات جدید برای پرداخت پول گندم
حذف آلمان از جام جهانی ۲۰۲۶؛ پاراگوئه فاتح شگفتی‌ساز
سردار ابن‌الرضا: نقض آتش‌بس با واکنش متناسب ایران مواجه می‌شود
اولین حضور تیم چادرملوی اردکان در آسیا/ پیام تبریک استاندار به مناسبت صعود تاریخی تیم چادرملوی اردکان
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات
قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد
فرار مغرب از شکست مقابل هلند؛ خداحافظی لاله‌های نارنجی از جام جهانی ۲۰۲۶
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهره‌برداری از پل مهرگان بندرعباس تا یک ماه آینده  (۱ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۱ نظر)
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
بانوی کرمانشاهی در مسابقه‌های قایقرانی قهرمانی آسیا خوش درخشید  (۱ نظر)
مهلت بررسی و تأیید اطلاعات معاملات زمستان ۱۴۰۴ تا ۱۴ تیر تمدید شد  (۱ نظر)
امنیت؛ از مولفه‌های مثبت در مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری استان کرمان است  (۱ نظر)
پویش میزبان زائران عبوری بدرقه پیکر مطهر امام شهید در گلستان  (۱ نظر)