• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
بین الملل » مقاومت
تحولات سرزمین‌های اشغالی

یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

منابع فلسطینی گزارش دادند شماری از شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان اشغالگر صبح امروز به داخل مسجدالاقصی یورش بردند.

یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از وبگاه خبری العهد، شماری از شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان اشغالگر به زور وارد مسجد الاقصی شدند.
منابع فلسطینی گزارش دادند شماری از شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان اشغالگر صبح امروز به داخل مسجدالاقصی یورش بردند.
 
فراخوان تجمع در مسجدالاقصی در اعتراض به طرح الحاق
مرکز اطلاع رسانی فلسطین در حساب کاربری خود در توییتر از اعلام فراخوان برای تجمع در مسجدالاقصی و مساجد کرانه باختری در روز جمعه هنگام اقامه نماز صبح به منظور حمایت از اماکن مقدس و مخالفت با طرح الحاق خبر داد.
 
یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی
صهیونیست‌ها چند ساختمان را تخریب کردند
رژیم صهیونیستی چند ساختمان را در شهر اشغالی قدس تخریب کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری شهاب؛ لودر‌ها و بیل‌های مکانیکی رژیم اشغالگر صهیونیستی سحرگاه امروز ساختمان‌هایی را نزدیک دانشگاه قدس در منطقه ابودیس و در منطقه‌ای واقع بین شهرک و روستای السواحره در شرق شهر اشغالی قدس تخریب کردند.
شاهدان عینی اظهار داشتند: تجهیزات حفاری و لودر‌های رژیم صهیونیستی ساختمانی را که متعلق به داوود سلامه شقیرات شهروند فلسطینی بود، تخریب کردند. همچنین بیل‌های مکانیکی یک واحد مسکونی در حال ساخت را که متعلق به علی صوان و محمد الاعرج دو شهروند فلسطینی بود، ویران کردند.
مقامات رزیم اشغالگر قدس همچنین مغازه‌های تجاری متعلق به طارق السرخی دیگر شهروند فلسطینی را نیز تخریب کردند.
شاهدان همچنین از اقدام لودر‌های رژیم اسرائیل در تخریب دیوار یک ورزشگاه متعلق به دانشگاه قدس در ابودیس خبر دادند.
 
حماس:تخریب تاسیسات شهروندان فلسطینی تجاوز علیه ملت فلسطین است
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: تخریب تأسیسات ساکنان بیت المقدس نشان افراطی گری صهیونیست‌ها در تجاوز علیه ملت فلسطین است.
به گزارش پایگاه اینترنتی العهد لبنان، حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس تصریح کرد: ادامه تخریب تاسیسات شهروندان فلسطینی در شهر قدس، افراطی گری صهیونیست‌ها در تجاوز علیه ملت فلسطین و تلاش برای نقض قانون بین المللی است. این اقدامات جرم شناخته شده است و در زمره جنایات جنگی قلمداد می‌شود.
سخنگوی جنبش حماس در نشست مطبوعاتی افزود: اهداف رژیم اشغالگر صهیونیستی از جنگ خانمان سوزی که ضد هویت شهر قدس به راه انداخته است، با مقاومت جانانه و اراده ملت فلسطین و آمادگی آن برای فداکاری و جانفشانی پیاپی به خاطر قدس و پایبندی همیشگی به این شهر مقدس وهویت عربی فلسطین درهم شکسته خواهد شد.
وی اظهار داشت: آتش افروزی صهیونیست‌ها برای یهودی سازی قدس و اهانت به مسجد الاقصی از طریق یورش و حمله‌های شهرک نشینان همزمان با افزایش تلاش‌های برخی طرف‌ها در منطقه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، افزایش یافته است.
 
شرایط سخت و دشوار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به ویژه در زندان عصیون، با شرایط سخت و دشواری روبه رو هستند.
به گزارش شبکه الیمادین، جلسه رسیدگی به درخواست پلیس اسرائیل برای تمدید دوباره بازداشت اسیر فلسطینی نظمی ابوبکر (عصفور) روز سه شنبه به پایان رسید.
تکمیل تحقیقات درباره این پرونده به درخواست دادستان نظامی اسرائیل صورت گرفت و با تصمیم دادگاه، مدت بازداشت این اسیر فلسطینی شش روز دیگر تمدید شد.
سازمان امور اسرای فلسطینی اعلام کرد ژاکلین فرارجه وکیل مدافع این سازمان روز سه شنبه موفق شد از مرکز بازداشت اسرای فلسطینی درزندان عصیون بازدید کند.
این نخستین ملاقات فرارجه با زندانیان عصیون پس از گذشت سه ماه است که در پی شیوع ویروس کرونا ملاقات با زندانیان متوقف شده بود.
فرارجه پس از پایان ملاقات با ۴۳ اسیر فلسطینی از جمله تعدادی از اسرای کم سن و سال در زندان عصیون فاش کرد داخل زندان بسیار کثیف و سطل‌های زباله پر از اشغال و مگس بود و بوی بسیار بدی داخل زندان به مشام می‌رسید.
وی افزود تعداد زندانیان بسیار زیاد و اتاق‌های زندان شلوغ است.
فرارجه در ادامه با اشاره به کیفیت بسیار بد غذای زندانیان افزود بیشتر زندانیان از نبود غذای کافی و گرسنگی خود شکایت دارند و این درحالی است که زندانیان فقط ۱۵ دقیقه مهلت دارندبرای هواخوری وارد حیاط زندان شوند.
فرارجه خاطر نشان کرد تعداد زیادی از اسرا در زندان عصیون بیمار هستند و از دسترسی به مراقبت‌های پزشکی لازم محرومند.
این در حالی است که سازمان امور اسرای فلسطینی تاکید کرد زندان عصیون یک مرکز موقت برای بازداشت اسرا تا انتقال آنان به زندان‌های دیگر است و ارتش اسرائیل مسئول اداره این مرکز است در حالی که نظامیان اسرائیلی برخورد خشن و وحشیانه‌ای با اسرا دارند.
در همین حال فواز شلودی از دیگر وکلای سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین روز سه شنبه و پس از ملاقات با شماری از اسرای بیمار در درمانگاه زندان الرمله اسرائیل گفت: ۱۴ اسیر بیمار در این مرکز به سر می‌برند که از نبود خدمات پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی مناسب شکایت دارند و بیشتر آنان فلج و هدف گلوله قرار گرفته اند و از ویلچر استفاده می‌کنند.
فواز شلودی فزود: ارقم هرشه یکی از اسرای فلسطینی شرایط بسیار سخت و دشواری دارد. این اسیر فلسطینی یک ماه پیش و پس از آنکه هدف گلوله نظامیان اسرائیلی قرار گرفت، بازداشت و به بیمارستان زندان الرمله منتقل شد و امروز وی با عصا راه می‌رود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)