• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پلیس آگاهی پایتخت؛

دستگیری پدر و پسرگوشی قاپ

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ و ۲ مالخر خبر داد.

دستگیری پدر و پسرگوشی قاپبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ و ۲ مالخر خبر داد و گفت: این پدر و پسر به ۳۰ فقره موبایل قاپی اعتراف کردند.
سرهنگ کارآگاه "بهزاد اختیاری"، افزود بیست و هشتم شهریور سال جاری خانمی جوان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از دزدیده شدن موبایل گران قیمتش توسط ۲ دزد موتورسوار اعلام شکایت کرد.
وی عنوان کرد: پرونده‌ای با موضوع موبایل قاپی تشکیل و برای رسیدگی تخصصی با دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی قرار گرفت.
این مقام انتظامی ابراز داشت: مال باخته در اظهاراتش به کارآگاهان، گفت: روز وقوع دزدی در خیابان ابوذر در حال پیاده روی بودم که ناگهان یک دستگاه موتورسیکلت در نزدیکی ام متوقف و گوشی گران قیمتم توسط ترک نشین موتورسیکلت قاپیده شد.
در همین لحظه با وی درگیر و گلاویز شدم که ترک نشین به ناچار خود را به داخل رودخانه بلوار ابوذر انداخته و فرار کرد و در ادامه نیز راننده موتور فرار کرد.
اختیاری در ادامه گفت: کارآگاهان با مراجعه به محل وقوع دزدی تصویر یکی از دزدان را به دست آوردند و در بررسی‌های پلیسی هویت وی به نام " هاشم " ۵۲ ساله به دست آمد. با انعکاس اطلاعات به دست آمده به بازپرس پرونده، دستور دستگیری وی صادر شد.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت بیان کرد: در ادامه تحقیقات پلیسی، کارآگاهان متهم را دوازدهم دی در مخفیگاهش در محدوده جنوب تهران دستگیر کردند.
این مقام پلیسی گفت::مشخص شد سارق با همدستی پسرش به نام "رادمهر" ۲۵ ساله دزدی‌ها را انجام می‌داده است. بلافاصله همدستش در همان محدوده دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش موتورسیکلتی که دزدان با آن سرقت می‌کردند کشف و به همراه دومین متهم پرونده به پایگاه منتقل شد.
اختیاری تصریح کرد: دزدان ضمن اعتراف به سرقت گوشی شاکی به ۳۰ فقره سرقت موبایل قاپی در محدوده جنوب شرق تهران نیز معترف شدند و اظهار داشتند، به دلیل اعتیاد به مواد مخدر و تامین هزینه‌های زندگی با پسرم تصمیم به سرقت گرفتیم و پس از سرقت اموال مسروقه را به دو مالخر به نام‌های جمشید و پارسا می‌فروختیم.
رئیس پایگاه ششم افزود: به دنبال اظهارات متهمان کارآگاهان طی هماهنگی قضائی هر دو خریدار اموال سرقتی را در محدوده خیابان ری شناسایی و دستگیر کردند که آن‌ها در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کردند.
اختیاری تصریح کرد: با توجه به دستگیری متهمان و اعتراف صریح به بزه انتسابی تا کنون ۲۰ تن از مال باختگان، سارقان را به عنوان دزد خود شناسایی کرده اند و متهمان با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران روانه زندان شدند.
 
چهار بچه محل موبایل قاپ شرق تهران بازداشت شدند
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری و انهدام باند ۴ نفره سارقان زورگیر جوان خبر داد و گفت: متهمان بچه محل هم بودند.
سرهنگ کارآگاه "بهزاد اختیاری"، افزود: هفدهم مهر سال جاری پرونده‌ای از کلانتری ۱۲۸ تهران نو با موضوع موبایل قاپی از شهروندی به پایگاه ششم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی عنوان کرد: در گام اول تحقیقات مال باخته پس از حضور در پایگاه اظهار داشت: ساعت ۸ شب شانزدهم مهر هنگام رفتن به منزل بودم که چهار جوان با دو دستگاه موتورسوار با ستم حمله ور و موبایل گران قیمتم را سرقت و فرار کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کارآگاهان با مراجعه به محل سرقت، موفق شدند تصویری از پلاک انتظامی یکی از موتورسیکلت‌ها و راننده آن را به دست بیاورند، عنوان کرد: در گام بعدی مالک موتورسیکلت به نام "حسام ۲۰ ساله" شناسایی و تصویر وی توسط شاکی مورد تایید قرار گرفت.
اختیاری با اشاره به اینکه کاراگاهان موفق شدند مخفیگاه حسام را در محدوده خیابان نبرد شناسایی کنند، افزود: با هماهنگی‌های قضائی حسام در چهارم دی در یک عملیات پلیسی در مخفیگاهش دستگیر و در بررسی از مخفیگاه وی موتورسیکلتی که متهم با آن سرقت را مرتکب شده بود، کشف و به همراه وی به پایگاه ششم انتقال یافت.
رئیس پایگاه ششم ابراز داشت: حسام ضمن قبولی سرقت ارتکابی اظهار داشت، من به اتفاق سه تن از همدستانم که بچه یک محل هستیم در ساعت‌های اولیه شب در محدوده شرق تهران پرسه زنی می‌کردیم و از افراد عبوری تلفن همراه و اموال با ارزش آنان را سرقت می‌کردیم و سپس اموال دزدی را به افراد عبوری می‌فروختیم.
اختیاری در ادامه گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی مخفیگاه هر ۳ متهم دیگر نیز شناسایی و در عملیات ها‌ی منسجم و هماهنگ هر سه متهم دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان موتورسیکلت دیگر متهمان نیز کشف شد.
وی در پایان گفت: با توجه به دستگیری تمامی اعضای این باند سرقت و اعترف صریح آنان به جرم ارتکابی، همگی با صدور قرار قانونی از سوی مقام قضائی برای انجام تحقیقات تکمیلی و کشف سایر جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محکومیت اعضای شبکه نفوذ در دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی در استان البرز به حبس
پیش‌بینی افزایش رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر
تکریم خانواده شهدای ورزشکار جنگ تحمیلی سوم در همدان
تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی در دهمین روز از تیرماه
حکیم: عراق اجازه نمی‌دهد خاکش گذرگاه تهدید کشور‌های همجوار باشد
مراکز دانشگاه فرهنگیان در تهران، قم و مشهد آماده خدمت‌رسانی
اعلام برنامه‌های چهارمین روز رویداد «خیمه هنر»
واگذاری چهار هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
عرضه بیش از ۱۲۴ هزار تن محصولات فولادی در بورس‌کالا
آغاز پیش فروش بلیت‌های قطار برای مراسم تشیع پیکر رهبر شهید از ساعت ۱۴
بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در شهرک گلخانه‌ای درشک سلماس
پیوند رایگان ۲۲ هزار حلزون شنوایی
رونمایی از ۲ فیلم کوتاه در خانه هنرمندان
تأکید معاون استاندار بر مهار ساخت و ساز‌های غیر مجاز در خرم آباد
بسیج حداکثری توان شبکه ریلی برای تسهیل تردد زائران در مراسم تشییع رهبر امت
اسکان زائران استان های غربی و شمالی در کرج
آّسمان ابری و بارندگی امروز تا صبح فردا در گلستان
روایت شهروندان از آماده‌شدن برای بدرقه‌ی پیشوای شهید
معرفی مدیر کل جدید صنعت، معدن و تجارت همدان
حمایت دستگاه قضایی خراسان جنوبی از ضابطان قانون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
پرداخت مطالبات گندم‌کاران شرط حفظ خودکفایی در تولید گندم
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
شهروندان صبح چهارشنبه اطلاعیه نحوه فعالیت ادارات را از منابع رسمی دنبال کنند
تعیین محل اعتبارات جدید برای پرداخت پول گندم
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران
اولین حضور تیم چادرملوی اردکان در آسیا/ پیام تبریک استاندار به مناسبت صعود تاریخی تیم چادرملوی اردکان
نخستین مدال‌آور المپیک تاریخ کشتی ایران درگذشت
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۶ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۳ نظر)
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۲ نظر)
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل  (۱ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
بهره‌برداری از پل مهرگان بندرعباس تا یک ماه آینده  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
مهلت بررسی و تأیید اطلاعات معاملات زمستان ۱۴۰۴ تا ۱۴ تیر تمدید شد  (۱ نظر)
ادارات البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست  (۱ نظر)
بانوی کرمانشاهی در مسابقه‌های قایقرانی قهرمانی آسیا خوش درخشید  (۱ نظر)
پویش میزبان زائران عبوری بدرقه پیکر مطهر امام شهید در گلستان  (۱ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۱ نظر)
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد