آبادان با ۴۷.۸ درجه گرمترین شهر
افزایش دمای هوا تا ۴۹ درجه و بالاتر و تداوم رطوبت و شرجی همچنان تا روز چهارشنبه برای جنوب غرب خوزستان تداوم دارد.
شاخص کیفیت هوا در ایستگاه خرمشهر عدد ۱۰۵ میکروگرم بر متر مکعب را ثبت کرد که نشانه شرایط هوای ناسالم برای گروههای حساس است.
دستگاه قضا در آبادان با تشکیل میز خدمت برای تسریع در حل مشکلات مردم بی واسطه به مسائل حقوقی و قضایی رسیدگی کرد.
مردم آبادان یاد و خاطره سرباز مدافع وطن مجتبی بوخضیری را در نخستین سالگرد شهادتش گرامیداشتند.
هواشناسی افزایش دما و رطوبت را در چند روز آینده برای جنوب غرب خوزستان پیش بینی کرده است.
امام جمعه خرمشهر
بیانات رهبر انقلاب فصلالخطاب همه جریانهای سیاسی است و حفظ وحدت و انسجام ملی حول تحقق کامل شروط و تعهدات این تفاهمنامه باید در اولویت قرار گیرد.
فرمانده انتظامی خرمشهر از دستگیری ۲ سارق حرفهای و کشف ۲۱ فقره انواع سرقت در این شهرستان خبر داد.
مادران آبادانی و خرمشهر امروز با حضور در اجتماع شیرخوارگان حسینی معصومیت کودکانشان را از همان ابتدای راه به عطر مکتب حسینی پیوند زدند.
آیینهای سوگواری در سوم محرم سالروز شهادت حضرت رقیه (س) در آبادان و خرمشهر برگزار شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از دستگیری ۱۲ نفر از محکومان متواری در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.