نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه یکسان به تمامی شهرستانها در توزیع بودجه و پیگیری سهم قانونی ۲ درصدی بافق از فعالیت صنایع و معادن تاکید کرد.
ائمه جمعه استان یزد بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگهای رسانهای دشمن، تقویت نهاد خانواده و پایبندی به مسیر ولایت و مقاومت برای حفظ عزت و استقلال تأکید کردند.
امام جمعه یزد با تأکید بر اینکه اتحاد و همدلی مهمترین نیاز امروز جامعه است، از مردم خواست با حفظ تقوا، پرهیز از تفرقه و تقویت بصیرت، در برابر جنگ رسانهای دشمن هوشیار باشند.
یادواره شهدای منگاباد و ۳۱۳ شهید والامقام شهرستان مهریز در حسینیه شهدای منگاباد برگزار و بر تداوم راه شهیدان و پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی تأکید شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد: عید غدیر آمد و ما به یاد سه علی شهید هستیم و در برابر عظمت نام علی (ع) شرمساریم از اینکه هنوز مظلومیت «علی» در تاریخ پایان نیافته است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشکذر از مهر و موم یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور در این شهرستان به دلیل عدم رعایت استانداردهای زیستمحیطی و بهداشتی خبر داد.
همزمان با عید سعید غدیر و با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد و رئیس اداره ثبت اسناد منطقه ۲ یزد، تعداد ۱۲ برگ سند مالکیت موقوفات یزد در یک روز صادر و به رئیس اداره حقوقی اداره کل اوقاف استان تحویل داده شد.
مدیر امور آب و فاضلاب اردکان: با هدف رفع تنشهای آبی و بهبود زیرساختها، عملیات تکمیل مخازن ذخیره، حفر و تجهیز هشت حلقه چاه و اصلاح ۱۷ کیلومتر شبکه توزیع در دستور کار امسال قرار گرفته است.
مربی و هنرجویان کاراته استان یزد به مناسبت عید سعید غدیر خم، مبلغ ۵۰ میلیون تومان را برای آزادی یک زندانی جرایم غیرعمد به ستاد مردمی دیه استان یزد اهدا کردند.