• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۴۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۲
آذربایجان شرقی » اجتماعی

آغاز به کار نخستین مرکز شورای سازش کشور در آذربایجان شرقی

اولین مرکز شورای سازش کارگری و کارفرمایی کشور با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با امضای تفاهم نامه همکاری شروع به کار کرد.

آغاز به کار نخستین مرکز شورای سازش کشور در آذربایجان شرقی
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، بهزاد غفاری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در آیین آغاز به کار نخستین مرکز شورای سازش کشور با اشاره به اینکه ۸۰ درصد پرونده‌های حوزه کارگری و کارفرمایی استان مربوط به شهرک‌های صنعتی است گفت:بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده امسال شورای سازش برای حل و فصل اختلافات و تقویت صلح و سازش در ۶۱ شهرک صنعتی استان تشکیل می‌شود.
 
غفاری افزود:این شورا به صورت پایلوت در ۲ شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری خارجی و شهید سلیمی راه‌اندازی شده است تا مسائل و اختلافات کارگری و کارفرمایی در همان محل و بدون ارجاع به فرایند‌های طولانی اداری بررسی و رفع شود.
 
وی با اشاره به استقرار چهار هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان و فعالیت حدود ۱۰۰ هزار کارگر در این واحد‌ها اظهار کرد:تشکیل این شورا‌ها بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی گامی مهم برای تسهیل رسیدگی به پرونده‌ها، کاهش مراجعات و صیانت از کرامت کارگران و کارفرمایان است.
 
غفاری ادامه داد:کاهش تعداد پرونده‌های حوزه کار و کارفرمایی، صرفه‌جویی در زمان رسیدگی و حل سریع‌تر اختلافات از مهمترین اهداف راه‌اندازی شورای سازش در شهرک‌های صنعتی است.
 
سهراب فیض‌زاده مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه ۵۸ شهرک صنعتی مصوب دولتی در استان وجود دارد گفت:اکنون ۵۲ شهرک صنعتی دولتی و ۹ شهرک صنعتی غیردولتی فعال در استان مشغول فعالیت هستند و روند تقاضا برای سرمایه‌گذاری در این شهرک‌ها رو به افزایش است.
 
فیض‌زاده افزود:بیش از ۱۵ پرونده برای ایجاد شهرک صنعتی جدید در آذربایجان شرقی در دست اقدام است و تاکنون ۶ هزار و ۲۰۰ قرارداد واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی منعقد شده است.
 
وی با اشاره به فعالیت چهار هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در شهرک‌های صنعتی دولتی و غیردولتی استان اظهار کرد:حدود ۸۰ درصد صنایع آذربایجان شرقی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر هستند و برای بیش از ۹۵ هزار نفر در این مجموعه‌ها اشتغال مستقیم ایجاد شده است.
 
فیض‌زاده تاکید کرد: ایجاد سازوکار‌های صلح و سازش در شهرک‌های صنعتی می‌تواند به کاهش تنش‌ها، تسریع در حل اختلافات و تقویت فضای تولید و اشتغال در استان کمک کند.
 
امیر نراقی رئیس کانون کارفرمایی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه مشکلات حوزه کارگری و کارفرمایی در استان کمتر از سایر استان هاست گفت:از قدیم الایام فرهنگ پدر و فرزندی بین کارگر و کارفرما در استان برقرار بوده و این فرهنگ نهادینه شده است.
 
نراقی افزود: این وضعیت از فرهنگ آذربایجان و این استان نشات گرفته و رابطه پدر و فرزندی بین کارگران و کارفرمایان حاکم بوده و تشکیل این شورا‌ها نیز در این راستا انجام می‌شود و احترام بین پدر و فرزند باقی خواهد ماند.
 
مهدی امینی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه از دوباره کاری در این شورا باید جلوگیری شود گفت: افراد عضو در شورای سازش باید از صلاحیت لازم برخوردار باشند و بتوانند بین کارگر و کارفرما صلح و سازش برقرار کنند.
 
وی افزود: این شورای باید به عنوان پایلوت و نمونه در ۲ شهرک صنعتی استان ایجاد شود و اگر به موفقیت و نتیجه خوبی دست یافت در سایر شهرک‌ها نیز ایجاد شود.
 
در این مراسم تفاهم نامه همکاری بین مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی به امضا رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهید و زخمی شدن دست کم ۵۰ فلسطینی در نوار غزه
رهاسازی آب سد جره جهت تأمین نیاز آبی کشت‌های تابستانه رامهرمز
تاکید لاوروف بر مقابله روسیه با فشار و باج‌خواهی غرب
اعتراف دوباره مارک روته به همکاری ناتو با آمریکا در تجاوز علیه ایران
برگزاری نخستین جلسه کارگروه استانی آموزش عالی خوزستان
شمار جان باختگان زمین‌لرزه در ونزوئلا از ۱۷۰۰ نفر گذشت
خرید ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان کوهدشت لرستان
توسعه زیر ساخت‌ها در پایانه مرزی چذابه برای ارائه خدمات شایسته به زوار حسینی
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
صعود چادرملوی یزد، گواه وجود استعدادهای خاموش
اقتصاد انگلیس در آستانه رکود
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
طرح رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در نوار غزه
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۹ تیر ۱۴۰۵
برخورد هواپیمای مسافربری با یک پهپاد در نیویورک
سوگواری برای شهدای واقعه عاشورا در دل کوهستان‌های منطقه احمدفداله دزفول+فیلم
زنجانی‌ها همچنان پای عهد همدلی
مردم در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب گسترده مشارکت کنند
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در خوزستان
پزشکیان: توافق اخیر دستاورد مقاومت ملت ایران است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)