• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
ایلام » اقتصادی
وزیر جهاد کشاورزی در جمع کشاورزان دشت عباس دهلران:

امنیت غذایی کشور در گرو حمایت از تولید داخلی است

غلامرضا نوری قزلجه گفت: همه سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی در یک و نیم سال گذشته، حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی بوده است؛ چرا که رونق تولیدات کشاورزی، تضمین‌کننده امنیت غذایی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: فروش محصولات کشاورزی با قیمت عادلانه، مبارزه با دلالان و جلوگیری از فروش محصولات با قیمت کمتر از هزینه تمام شده؛ از اولویت‌های این وزارتخانه است.

غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی برخی کشاورزان، استاندار و نمایندگان مجلس؛ بر پیگیری جدی این مسائل تأکید کرد و افزود: مسائل مربوط به حقابه منطقه به دولت ارائه خواهد شد و از وزارت نیرو نیز درخواست می‌شود؛ تا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، مسئله حقابه کشاورزان این منطقه به صورت عادلانه و دقیق حل شود.

وی همچنین به پیگیری پرداخت باقی‌مانده خسارت‌های بیمه، تکمیل طرح ۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری و توسعه باقی‌مانده زمین‌های سامانه گرمسیری اشاره کرد و گفت: مشکل سوخت و کود شیمیایی نیز در حال حل شدن است و با رفع موانع ارزی شاهد گشایش ویژه‌ای در تأمین کود مورد نیاز خواهیم بود.

وزیر جهاد کشاورزی با ابراز امیدواری نسبت به رونق اقتصادی در بخش کشاورزی و تحقق روز‌های پررونق در این حوزه بر پیگیری خواسته‌ها و مطالبه‌های کشاورزان تاکید کرد.

وی تشریح کرد: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای یکی از سیاست‌های مهم و راهبردی این وزارتخانه به منظور افزایش بهره‌وری منابع؛ به ویژه منابع آبی و ارتقای امنیت غذایی کشور است.

وزیر جهاد کشاورزی به اختیارات استانداران استان‌های مرزی نیز اشاره کرد و افزود: کشاورزان محصولات تولیدی خود را با هماهنگی استاندار و از طریق مرز‌های تجاری صادر کنند و وارد کنندگان نیز از این ظرفیت برای واردات کالا‌های مورد نیاز منطقه استفاده کنند.

استاندار ایلام هم با اعلام خبر اختصاص یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نقدینگی برای تکمیل طرح‌های آب و خاک استان؛ از آغاز مرحله اجرایی سامانه گرمسیری در گستره پنج هزار هکتار از زمین‌های شهرستان دهلران خبر داد و تأکید کرد: این استان اکنون به پیشران امنیت غذایی در غرب کشور تبدیل شده است.

 احمد کرمی با بیان این‌که ظرفیت‌های ایلام فراتر از نیاز درون‌استانی است، افزود: این استان امروز نیاز غذایی خود را به‌طور کامل برطرف می‌کند و در زمینه تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و انواع غلات به بازوی توانمند کشور، تبدیل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دغدغه‌های کشاورزان دهلرانی پرداخت و تصریح کرد: جبران زیان‌های ناشی از سرمازدگی محصول، رفع دشواری‌های بیمه، تأمین نهاده و تکمیل زنجیره ارزش؛ از اولویت‌های مدیریت استان است.

کرمی اضافه کرد: همچنین برای انتقال آب از تونل کرخه به زمین‌های کشاورزی «دشت‌عباس»، «عین‌خوش» و «فکه» تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شده است که به‌زودی اجرایی خواهد شد.

وی درباره منابع مالی اختصاص یافته از محل سفر رئیس‌جمهور نیز گفت: مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان سهم بخش کشاورزی و یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سهم شبکه‌های انتقال آب (وزارت نیرو)، مصوب شده است که تزریق این نقدینگی، شتاب‌بخشِ طرح‌های زیربنایی خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده‌ای در محور ارومیه–تبریز
تولید لباس کار به روش بدون کارخانه
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی و صهیونیستی در بردسکن
گرامیداشت چهلمین روز شهات رضا نوری
«تسبیح سحر» از حرم بانوی کرامت مهمان خانه‌های مردم می‌شود
اطلاعیه برق قائم‌شهر برای قطعی فردا شنبه
کتاب «معلمی و آداب زندگی» اثری برای کنشگران تعلیم و تربیت
مسئولان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان را پیگیری کنند
پیروزی میزبانان در دور رفت مرحله نیمه پایانی سوپر لیگ گلف
تأکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور
برگزاری مانور یاوران انقلاب در میناب
دستگیری عوامل سرقت دو شماره کانکس در عملیات ماموران کلانتری ۲۲
روایت یک پهلوان مردمی در «آخرین زنگیِ زمانه»
پایان عملیات ساخت پل منطقه مال جونکی مسجدسلیمان
دشمن در پی انتقال میدان تقابل از حوزه نظامی به معیشت مردم است
نام نویسی بیش از ۸ هزار نمایندگی در انتخابات شورا‌های روستایی هرمزگان
عدالت مالیاتی با ساماندهی معافیت‌ها
جشنواره ورزشی، فرهنگی و هنری اجتماعات نخبگان استان قم
تسهیلات ۸۵ درصدی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی
مهم ترین خبرهای ورزشی فارس، امروز اول اسفند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)