پخش زنده
امروز: -
رییس کمیته مسابقات و سازمان لیگ فدراسیون ووشو گفت: مسابقات مختلف داخلی و خارجی، باعث شد لیگ برتر امسال را به صورت متمرکز برگزار کنیم.

مهدی خانی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، درباره برگزاری لیگ برتر ووشو گفت: نوزدهمین دوره لیگ برتر ووشو از امروز (جمعه ۲۶ دی) با حضور ۶ تیم آغاز شد و ۲۹ دی قهرمان مسابقات معرفی میشود.
وی افزود: به علت سال پرترافیک و پر از رویداد که داریم، ناچار شدیم لیگ را به طور فشرده در چهار روز به صورت متمرکز برگزار کنیم. در بهمن ماه مسابقات قهرمان کشور را داریم که انتخابی بازیهای آسیایی ناگویا است و پس از آن مراحل دیگر انتخابیهای تیم ملی و تشکیل دور جدید اردوهای تیم ملی در دستور کار قرار داد.
رییس کمیته مسابقات و سازمان لیگ فدراسیون ووشو گفت: در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ هم تجربه برگزاری لیگ متمرکز را داشتیم و امسال هم باتوجه به شرایطی که داریم و به در خواست تقریبا همه تیمها لیگ را به این صورت برگزار میکنیم.
خانی افزود: نسبت به دوره گذشته لیگ برتر تعداد تیمها کمتر شده است و دو تیم خصوصی از لیگ برتر کنار رفتهاند. با این حال ووشوکاران تمرکز خود را برای حضور در لیگ برتر، مسابقات قهرمانی کشور و بازیهای آسیایی ناگویا گذاشتهاند.