• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
اقتصادی » صنعت

خودتامینی برق در صنعت آلومینیوم

مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی از خودکفایی در تامین برق خبر داد و گفت: هم اکنون دو واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی در مجموعه به بهره برداری رسیده که ۳۶۶ مگاوات از برق مورد نیاز را تامین می‌کند.

حمید رجب پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره خود تامینی انرژی افزود: برای خود تامینی انرژی روی بلوک ترکیبی ۵۴۶ مگاواتی سرمایه گذاری کردیم که شامل دو واحد گازی و یک واحد بخار است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: از این ۵۴۶ مگاواتی ترکیبی، دو واحد گازی را طی دو سال گذشته به بهره برداری رساندیم و اکنون ۳۶۶ مگاوات از برق مورد نیاز را در مجموعه استفاده می‌کنیم. 
 
مدیرعامل این شرکت گفت: واحد بخار مجموعه با ظرفیت ۱۸۰ مگاواتی کلنگ زنی شده و طراحی و مهندسی آن نیز انجام شده که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، ظرف ۲۷ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید. 
 
وی افزود: با تکمیل ظرفیت ۵۴۶ مگاواتی علاوه بر تأمین پایدار انرژی و برطرف شدن نیاز جاری مجموعه به انرژی، برق مورد نیاز ما در فاز‌های توسعه‌ای نیز برطرف خواهد کرد. چرا که ما روزی که بحث تامین برق در مجموع را آغاز کردیم هم به میزان مصرف انرژی جاری فکر کردیم و هم طرح‌های توسعه‌ای مان را در نظر گرفتیم، لذا یک سیکل ۵۴۶ مگاواتی را هدف گذاری کردیم.
 
رجب پور با بیان اینکه هم اکنون ما در دو سایز شمش الومینیوم هزار پوندی و ۵۰ پوندی تولید می‌کنیم، گفت: هدف گذاری امسال ما تولید ۱۷۰ هزار تنی شمش آلومینیوم در سال است که طبق برآورد‌ها این میزان تولید امسال محقق می‌شود و برای سال آینده نیز با توجه به زیرساخت‌های که در شرکت آماده کردیم، تولید ۲۰۰ هزار تنی هدف گذاری شده است.
 
وی درباره میزان تولید شمش آلومینیوم در کشور نیز افزود: در کشور ۴ تولید کننده شمش الومینیوم فعال است که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار تن شمش الومینیوم تولید می‌کنند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
مدیرعامل این شرکت آلومینیومی ادامه داد: مصرف کنندگان این شمش‌های الومینیومی نیز در صنایع پایین دستی مانند در و پنجره، پروفیل، بیلت و صنایع بسته بندی و دامنه گسترده‌ای از صنایع دریایی و نظامی است.
 
وی به محدودیت‌های تولید شمش آلومنیوم در صنایع بالادستی اشاره کرد و گفت: هم اکنون صنایع بالادستی برای تولید شمش دو چالش اساسی دارند، یکی بحث تامین انرژی پایدار است، چون شمش الومینیوم مصرف انرژی بسیار بالایی مانند برق دارد که توی این سال ها، این ۴ شرکت تولید کننده شمش آلومینیوم با مشکلات جدی در این حوزه مواجه شدند.
 
رجب پور افزود: هرچند که ما در مجموع خودمان با سرمایه گذاری که در احداث نیروگاه کردیم، دو واحد ۱۸۳ مگاواتی گازی را به بهره بردای رساندیم که اکنون در کارخانه تولید شمش در بحث تامین برق خودکفا شدیم و مشکل تامین برق نداریم، اما تولید کنندگان دیگر با چالش جدی در این زمینه مواجه هستند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی گفت: چالش دیگر تامین مواد اولیه است، در واقع یکی از پاشنه آشیل‌های تولید شمش آلومینیم تامین مواد اولیه است، به خاطر تحریم‌هایی که صنعت آلومینیوم دارد این چالش مضاعف شده است. 
 
مدیرعامل این شرکت آلومینیومی گفت: چون صدر درصد مواد اولیه تولید شمش آلومینیوم وارداتی است، بویژه که پودر الومینا که ماده اصلی و اولیه تولید شمش آلومینیوم است، وارداتی است و مقدار کمی در داخل تولید می‌شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
گفتنی است، شرکت آلومینیوم المهدی در سال ۱۳۶۹ با هدف تولید سالیانه ۳۳۰ هزار تن شمش آلومینیوم (در ۳ فاز) در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس فعالیت خود را شروع کرد و اکنون ۱۷۰ هزار تن شمش تولید می‌کند. 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)