• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

رفع مشکلات سد تنگ‌سرخ و تسریع در روند اجرا اولویت استانداری کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه تلاش‌ها بر رفع مشکلات سد تنگ‌ سرخ و تسریع در روند پیشرفت آن است.

رفع مشکلات سد تنگ‌سرخ و تسریع در روند اجرا اولویت استاندار یکهگیلویه و بویراحمد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی، در نشست تعاملی بررسی وضعیت سد تنگ سرخ، افزود: از مردم منطقه می‌خواهیم نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند تا موانع و مشکلات با سرعت بیشتری رفع شود.
استاندار اظهار داشت: خوشبختانه انگیزه و اراده قوی برای رفع مشکلات حوزه سد تنگ سرخ و رسیدن به نتیجه مطلوب وجود دارد.
استاندار تصریح کرد: قطعا در چارچوب قانون خواسته‌های به‌حق مردم را پیگیری می‌کنیم و در نهایت هدفمان رفع مشکلات، جلب رضایت مردم و پیشرفت کار است.
رحمانی با اشاره به سازوکار جدید برای پیگیری مشکلات سد، عنوان کرد: کارگروه ویژه‌ای با حضور دستگاه‌های اجرایی تشکیل دادیم و جلسات این کارگروه به بطور مستمر هر دو هفته یک‌بار به صورت چرخشی در محل استانداری و در منطقه سد تشکیل می‌شود.
استاندار با بیان اینکه دو نفر از نمایندگان مردم به عنوان ناظر و پیگیر مستقر در این جلسات حضور خواهند داشت تا شاهد روند پیشرفت کار‌ها باشند، افزود: برای پروژه‌های بزرگ باید با حوصله، تمامی مسائل را با اولویت پیگیری و دنبال کرد تا پروژه با شتاب بیشتری پیشرود. وی خاطرنشان کرد: فرآیند قیمت‌گذاری اراضی حوزه سد از خواسته‌های مردم منطقه بود که با بررسی‌های انجام شده در حال پیگیری است. رحمانی بر تکمیل حریم‌یابی و نشانه گذاری تاکید کرد و افزود: این کار اگرچه آغاز شده، اما کامل نیست و باید حداکثر ظرف دو هفته آینده روستا‌های در معرض تأثیر سد از جمله چشمه پهن، تنگ خشک، تنگ سرخ و تنگ مژگان حریم یابی و نشانه‌گذاری آنها به اتمام برسد. استاندار، در خصوص جابه‌جایی و اسکان روستاها، گفت: مکان‌یابی نهایی برای اسکان مردم با همکاری بنیاد مسکن به سرعت انجام و اطلاع رسانی شود.
رحمانی تاکید کرد: وضعیت مراتع، جاده‌های عشایری و پروانه‌های چرای دام توسط تیم کارشناسی به سرعت ارزیابی شود و بر اساس آن اقدامات لازم برای پرداخت خسارات یا تعیین تکلیف انجام گیرد.
استاندار با اشاره به احداث جاده دسترسی برای روستا‌های خارج از مخزن سد، بیان کرد: حتی در صورت نبود اعتبار، از محل اعتبارات امسال شهرستان، کار مطالعه و اجرای این جاده آغاز شود.
رحمانی، خواستار تعیین تکلیف اراضی ملی حوزه سد شد و ابراز داشت: سازوکار مشخصی برای اراضی که در تصرف مردم است، طبق مواد ۵۴ و ۵۶ قانون تعیین و به مردم ابلاغ شود.
 استاندار ادامه داد: برای اسناد قطعی و مسلم با قیمت کارشناسی پرداخت‌ها انجام شود و برای اسناد غیرقطعی، امکان بررسی مجدد و اعتراض فراهم گردد.
 رحمانی تاکید کرد: تعیین حریم قانونی سد در اولویت کار قرار گیرد تا مردم از حدود و ثغور آن مطلع شوند، ضمن اینکه اولویت صدور مجوز‌ها به فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری به کسانی داده شود که اراضی خود را از دست داده‌اند که از معتمدین محلی برای شناسایی افراد واقعاً نیازمند و ضعیف‌تر کمک گرفته شود.
استاندار بر پیگیری و اجرای مصوبات سفر وزیر نیرو در خصوص سد، تأکید کرد و گفت: جمع‌بندی و پیگیری مصوبات سفر وزیر نیرو که می‌تواند بسیار مؤثر باشد، در اولویت کاری قرار گیرد.
وی عنوان کرد: استخدام نیرو‌های جدید حتماً از بین مردم منطقه باشد. رحمانی با اشاره به اهمیت استراتژیک پروژه سد تنگ سرخ گفت: این سد از جمله معدود سد‌هایی است که عمده منافع آن متوجه استان کهگیلویه و بویراحمد است و در شرایطی که با خشکسالی و تنش آبی مواجه هستیم و حتی در تأمین آب شرب یاسوج با چالش رو‌به‌رو بوده‌ایم، تکمیل این پروژه یک ضرورت انکارناپذیر است.
 رحمانی از همه مدیران و نمایندگان مردم خواست: هرگونه ابهام یا مشکلی که در روند کار پیش آمد، بلافاصله به استانداری منعکس شود تا در اسرع وقت و در قالب همان جلسات دو هفته یک‌بار، برای رفع آن چاره‌اندیشی کنیم.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)