• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
سیاسی » انتخابات

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در ۳۲ شهر کشور

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه در انتخابات تمام‌الکترونیک، سرعت، دقت و شفافیت بسیاری وجود دارد، گفت: در دوره اخیر انتخابات شورا‌ها در ۳۲ شهر کشور انتخابات تمام الکترونیک اجرا شد، تجربه‌ای موفق به دست آمد.

تجربه موفق انتخابات تمام الکترونیک در ۳۲ شهر کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه سومین نشست معاونت‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد، گفت: درخصوص انتخابات امروز، این هماهنگی در حال انجام است؛ گزارش استان‌ها اخذ می‌شود و وزیر کشور نیز رهنمود‌های خود و سیاست‌های دولت را در رابطه با انتخابات، در این جلسه به‌صورت دقیق تشریح کردند. در ادامه جلسه نیز تعامل بین اعضای ستاد‌های استانی، رؤسای ستاد‌های استانی و ستاد مرکزی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: همان‌گونه که اشاره شد و مردم عزیزمان در جریان هستند، در این دوره از انتخابات شاهد دو تا سه تحول اساسی خواهیم بود. نخست، برگزاری انتخابات به‌صورت تناسبی است که در این دوره در شهر تهران اجرا خواهد شد و توضیحات لازم در این خصوص پیش‌تر ارائه شده است.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه موضوع بعدی، برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک در تمامی حوزه‌های انتخابیه است، اظهار کرد: ما حدود ۷۰ هزار شعبه اخذ رأی در سراسر کشور داریم و برنامه‌ریزی شده است که در تمام این شعب، انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار شود.

زینی‌وند افزود: امروز که با یکدیگر گفت‌و‌گو می‌کنیم، زمینه‌های لازم برای این امر فراهم شده و بر اساس تقویم زمان‌بندی طراحی‌شده، هماهنگی‌های لازم نیز صورت گرفته است. امیدواریم که روند به همین شیوه ادامه یابد و بتوانیم انتخابات را به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در انتخابات تمام‌الکترونیک، سرعت، دقت و شفافیت بالایی وجود دارد، اظهار کرد: در دوره اخیر انتخابات شورا‌ها در ۳۲ شهر کشور انتخابات تمام الکترونیک اجرا شد، تجربه‌ای موفق به دست آمد. همچنین در انتخابات اخیر مجلس، در دور دوم حوزه انتخابیه تهران نیز این روش اجرا شد که تجربه‌ای بسیار موفق بود.

معاون سیاسی وزیر کشور اضافه کرد: با اجرای انتخابات الکترونیک، خطا‌های جزئی انسانی که ممکن است در شمارش آرا به دلیل خستگی افراد یا خوانش تکراری رأی رخ دهد، به‌طور کامل برطرف می‌شود. این روش ضمن افزایش سرعت و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، امکان اعلام نتایج را در کوتاه‌ترین زمان پس از پایان رأی‌گیری فراهم می‌کند.

زینی‌وند با بیان اینکه براساس تأکیدات مقام معظم رهبری، چهار مؤلفه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت در انتخابات، مورد توجه جدی ما قرار دارد، تصریح کرد: در حوزه امنیت و سلامت انتخابات، خوشبختانه در طول ادوار گذشته با مشکلی مواجه نبوده‌ایم و در حال حاضر نیز با اطمینان می‌توانیم اعلام کنیم که در این دو حوزه، شرایط کاملاً مطلوب است و انتخابات به‌صورت امن و سالم برگزار خواهد شد.

برای حضور همه سلایق، گرایش‌ها و تخصص‌ها در انتخابات شورا‌ها تلاش می‌کنیم

وی خاطرنشان کرد: در حوزه رقابت و مشارکت نیز، همانگونه که در فرمایشات وزیر کشور اشاره شد، تلاش می‌کنیم با تعامل سازنده با دستگاه‌های نظارتی و مراجع استعلامی، زمینه حضور تمامی سلایق، گرایش‌ها و تخصص‌ها را در انتخابات شورا‌ها فراهم کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: وزارت کشور، در کنار سایر دستگاه‌های مسئول برگزاری انتخابات، قطعاً بی‌طرفانه عمل می‌کند و بستر رقابتی سالم و برابر را برای تمامی افراد، نامزدها، رأی‌دهندگان و انتخاب‌شوندگان فراهم خواهد ساخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)