• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
سیاسی » دولت
مهاجرانی:

ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمی‌گردد

سخنگوی دولت گفت: با توجه به ادامه افزایش دما، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند، اما چنانچه مسئله ویژه‌ای پیش نیاید، اول مهرماه به ساعت کاری قبل بازخواهیم گشت.

ساعت کاری از اول مهر به حالت قبل بازمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «فاطمه مهاجرانی» در نشست خبری هفتگی خود، ضمن تبریک میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع) بنیانگذار فقه شیعی، گفت: هفته وحدت، هفته انسجام میان مسلمانان است. وحدت مسلمانان سبب هراس دشمنان است و اگر جمعیت مسلمانان جهان با یکدیگر متحد شوند شاهد بسیاری از اتفاقات ناگوار در سرزمین‌های اسلامی از جمله فلسطین اشغالی نبودیم.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای دولت چهاردهم، افزود: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند که باید تمرکز را بر نقاط قوت قرار دهیم، باید فرصت خدمت به مردم را قدر بدانیم، باید روحیه کار و تلاش را بر روحیه «نه جنگ و نه صلح» مقدم بدانیم زیرا که این خواست دشمنان ماست. همچنین تقویت روحیه انسجام ملی و یکپارچگی ملت ایران مورد تصریح قرار دادند و اعضای دولت نیز همچون همیشه از رهبری داهیانه ایشان استفاده کردیم و به گوش جان شنیدیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: سفر رئیس جمهور به چین دو هدف اصلی داشت؛ یکی نشست سران شانگهای و شرکت در رژه پایان جنگ جهانی دوم. امیدواریم که به لطف خداوند و تثبیت عقلانیت در کشور‌ها شاهد برقراری صلح پایدار در تمام جهان باشید.

مهاجرانی با اشاره به برگزاری بیستمین جلسه شورای راهبری اجرای برنامه هفتم توسعه، گفت: همانطور که می‌دانید تنها ۳۰ درصد از هر ۶ برنامه گذشته اجرا شده است و لذا برگزاری جلسه شورای راهبری اجرای برنامه هفتم در دستور کار قرار گرفت. در سال اول، ۱۶۰ آیین نامه تحویل دبیرخانه دولت شده که ۱۳۰ آیین نامه تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است. با توجه به اینکه یکی از موضوعات پرتکرار در ادبیات رئیس جمهور است و تا کنون ۵۰ جلسه در این خصوص برگزار شده است، ۲۴۰۰ طرح آموزشی نیز مصوب شده است که در سال تحصیلی جدید به مرحله اجرا درخواهد آمد.

وی در خصوص مهدیه اسفندیاری شهروند ایرانی محبوس در فرانسه، گفت: سفارت ایران چهار نوبت جلسه با مقامات فرانسوی داشته است، ۱۳ جلسه مقامات کنسولی برگزار کرده‌اند. در سه راهکار سیاسی، حقوقی و راهکار‌های امنیتی انجام شده است و امیدواریم که هر چه سریعتر شاهد آزادی این دختر ایران باشیم.

سخنگوی دولت گفت: با توجه به ادامه افزایش دما، ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور تغییر نمی‌کند، اما چنانچه مسئله ویژه‌ای پیش نیاید، اول مهرماه به ساعت کاری قبل بازخواهیم گشت.

مهاجرانی درباره زمان سفر نیویورک گفت: همچون سفر سایر رؤسای جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در نشست سازمان ملل متحد، این سفر نیز در راستای حفظ منافع ملی انجام خواهد شد، تاکید بر منافع ملی و رساندن صدای ملت ایران مورد تاکید رئیس‌جمهور است و امسال پس از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی این موضوع از اهمیت دوچندان برخوردار است. برنامه‌های دیدار با مقامات کشور‌های مختلف نیز در دستور کار آقای پزشکیان است.

وی افزود: ملاقات‌های دو جانبه‌ای با تعدادی از سران کشور‌ها در حال برنامه‌ریزی است و انتظار می‌رود یکی از موضوعات مورد بحث در میان کشور‌های مسلمان، موضوع نسل‌کشی در غزه باشد که به‌طور طبیعی مورد تأکید تمامی عزیزان قرار دارد. جزئیات سفر را پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

سخنگوی دولت با اشاره به همراهان سفر رئیس‌جمهور به نیویورک، اظهار کرد: حضور ایشان به همراه تیمی که به‌طور طبیعی حضورشان در راستای حفظ منافع ملی ضروری است، انجام خواهد شد.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت سهام عدالت نوزادان متولد قبل و پس از سال ۱۴۰۲، تاکید کرد: طبق ماده ۱۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، دولت مکلف است به متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد، سهام صندوق‌های قابل معامله ارائه دهد. برای هر فرزند در سال ۱۴۰۱ معادل یک و نیم میلیون تومان و برای سال ۱۴۰۲ معادل ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: منابع لازم برای متولدین ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ تعیین شده، تاکنون بیش از ۶۷۱ هزار نفر از متولدینی که از این طرح جا مانده‌اند، ثبت‌نام کرده‌اند و ان‌شاءالله پرداخت‌ها انجام خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)