• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۳۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی دفاع شهری غزه اعلام کرد:

رژیم صهیونی از اوایل آگوست ۱۵۰۰ ساختمان مسکونی غزه را تخریب کرد

سخنگوی دفاع شهری غزه اعلام کرد: نظامیان رژیم صهیونیستی از اوایل آگوست (حدود ۱۰ مرداد) بیش از ۱۵۰۰ ساختمان مسکونی را به طور کامل در شهرک الزیتون در جنوب شرقی شهر غزه تخریب کرده است.

رژیم صهیونی از اوایل آگوست ۱۵۰۰ ساختمان مسکونی غزه را تخریب کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی آناتولی ترکیه،«محمود بصل» سخنگوی دفاع شهری غزه گفت: شهرک جبالیا در شمال نوار غزه نیز شرایط مشابهی را تحت بمباران و انفجار تجربه می‌کند.

وی تصریح کرد: از زمان آغاز عملیات زمینی اسرائیل در ۶ آگوست (۱۵ مرداد) بیش از ۱۵۰۰ ساختمان در شهرک الزیتون به طور کامل تخریب شده‌ است. وی خاطر نشان کرد: بخش جنوبی شهرک الزیتون کاملاً با خاک یکسان شده و هیچ ساختمانی در آن باقی نمانده است.

محمود بصل افزود: نظامیان اسرائیل از ماشین ‌آلات سنگین از جمله بیل مکانیکی و همچنین ربات‌های بمبگذاری شده با میانگین ۷ عملیات انفجاری در روز استفاده می‌کند. علاوه بر آن، پهپادهایی از نوع «کوادکوپتر» مواد منفجره را بر روی پشت بام خانه‌ها پرتاب می‌کنند که این اقدامات حجم تخریب را دوچندان کرده است.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد از ساکنان این شهرک به غرب یا شمال شهر غزه کوچ کرده اند. نظامیان اسرائیل از ابتدای آگوست حمله‌ گسترده ای را به شهرک الزیتون آغاز کرده است که شامل تخریب منازل با استفاده از ربات‌های بمب ‌گذاری شده، گلوله ‌باران توپخانه‌ای، تیراندازی بی‌رویه و کوچاندن اجباری بوده است. این اقدامات بخشی از طرح اسرائیل برای اشغال مجدد بخش‌های باقی‌مانده از نوار غزه است. کابینه کوچک امنیتی اسرائیل در ۸ آگوست طرحی را که به دست بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر ارائه شده بود برای اشغال کامل تدریجی غزه با شروع از شهر غزه تصویب کرد. این حملات در حالی ادامه دارد که وضعیت انسانی در سراسر نوار غزه فاجعه ‌بار است و خدمات اولیه به شدت کمبود دارند.

تحلیل تصاویر ماهواره‌ای در «آدی بن نون» از مرکز سامانه‌های اطلاعات جغرافیایی در دانشگاه عبری زبان نشان می‌دهد که دست ‌کم ۳۶ هزار ساختمان در شهر غزه یعنی حدود ۸۰ درصد از کل ساختمان‌های موجود به علت جنگ ۲۳ ماهه اسرائیل تخریب شده‌اند.

محمود بصل در ادامه این مطلب افزود: وضعیت در شهرک‌های جبالیا وجبالیا النزلة در شمال نوار غزه به همان اندازه در شهرک الزیتون وخیم است. این در حالی است که اسرائیل به گلوله ‌باران توپخانه‌ای وحملات هوایی خود ادامه می‌دهد و ربات‌های بمبگذاری شده را وارد می‌کند، بدون اینکه پیشرفت زمینی با خودروهای نظامی داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت انسانی فاجعه ‌بار در غزه گفت:سامانه دفاع شهری به طور کامل از کار افتاده است و کمبود شدید در خدمات بهداشتی وامدادی وجود دارد وهیچ سرپناه یا مکان امنی برای آوارگان وجود ندارد.

بصل صحبت‌های اسرائیل درباره مناطق خالی برای آوارگان را یک دروغ خواند و گفت: پس از هدف قرار دادن بیمارستان ناصر در خان یونس «جنوب» واردوگاه آوارگان در شرق بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح «مرکز» ورفح «جنوب» به طور کامل تحت کنترل اسرائیل است،چگونه می‌توان مکان‌های امنی وجود داشته باشد. شمال شهر غزه شاهد موج جدیدی از کوچ اجباری است زیرا نظامیان اسرائیل بمباران خود را شدت بخشیده و به فلسطینیان اخطار تخلیه داده که این بخشی از طرح آن برای اشغال مجدد شهر است.خبرنگار آناتولی روز چهارشنبه گزارش داد: ده ها خانواده خانه‌های خود را در منطقه جبالیا النزلة ترک کرده‌اند.

نظامیان اسرائیل اعلام کردند: یک گردان مهندسی جدید وابسته به تیپ «گفعاتی» را تأسیس کرده و آنرا به نیروهای نظامیان در عملیات نظامی خود در شهرک جبالیا ملحق کرده است. سازمان‌های وابسته به سازمان ملل در بیانیه‌ای مشترک در ۲۲ آگوست هشدار دادند که حمله به شهر غزه درد ورنج فلسطینیان گرسنه را دوچندان خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)