• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۴۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
اقتصادی » آب و انرژی

پایداری برق در دوران دفاع مقدس افتخار صنعت برق است

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به فداکاری‌های کارکنان صنعت برق در بحران‌های اخیر اشاره کرد و گفت: نیرو‌های ما در دل بحران، از قطع برق بیمارستان‌ها و قطع خطوط، بی‌وقفه پای کار بودند و باید روایت کنیم که چه کسانی این پایداری را حفظ کردند.

پایداری برق در شرایط جنگی، افتخار صنعت برق است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مدیرعامل توانیر در نشست تخصصی تصمیم‌گیری درباره روش اجرایی آیین‌نامه نیازسنجی نیروی انسانی شرکتهای غیردولتی همچنین از حمایت مقام عالی وزارت ، معاونین محترم وزیر در جهت حمایت از پرسنل خدوم و مظلوم صنعت برق تشکر کرد و خواستار حمایت بیشتر از نیروهای عملیاتی شد.

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به عملکرد درخشان صنعت برق در شرایط بحرانی اخیر، پایداری شبکه در دوره‌ای ۱۲روزه بدون خاموشی را "افتخاری بزرگ" برای خانواده صنعت برق عنوان کرد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به نقش حیاتی کارکنان صنعت برق در تداوم خدمات‌رسانی حتی در شرایط جنگی گفت: «همکاران ما در مناطقی که احتمال حمله وجود داشت، در خط مقدم خدمات‌رسانی بودند.

مصطفی رجبی مشهدی همچنین با انتقاد از محدودیتهای نظام خدمات کشوری در اداره شرایط خاص صنعت برق تأکید کرد: «نظام پرداخت فعلی پاسخگوی حفظ نیروهای نخبه و متخصص نیست؛ با این روند، سازمان به‌تدریج از استعدادهای برجسته تهی می‌شود.»

مدیرعامل توانیر در عین حال خواستار بازنگری جدی در وضعیت پرداختی و ساختاری صنعت برق شد و تأکید کرد اولویت در اصلاحات باید با نیروهای میدانی باشد: «سیم‌بانان جانباز، نیروهای عملیاتی که سالانه ده‌ها نفر از آن‌ها دچار حادثه می‌شوند، باید در رأس توجه‌ها باشند. در اجرای طرح تبدیل وضعیت، متأسفانه آن‌ها مشمول نشدند، در حالی‌که در میدان جان می‌دهند.»

معاون منابع انسانی وزیر نیرو نیز در این جلسه با تأیید دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مدیرعامل توانیر، گفت: «با هجمه‌های زیادی در حوزه تبدیل وضعیت نیروها مواجه‌ایم. فشار زیادی وارد می‌شود، اما نیاز سازمان ایجاب می‌کند که بازنگری در فرآیندهای جذب و نگهداشت نیرو صورت گیرد.»

جانباز با اشاره به اهمیت تصمیم‌سازی‌های کلان برای تفویض اختیار به مدیران، افزود: «هرگونه تفویضی که لازم باشد از ستاد وزارت نیرو به مدیران شرکت توانیر صورت گیرد، ما آماده‌ایم.»

معاون منابع انسانی وزیر نیرو همچنین به تلاش‌های انجام‌شده برای ایجاد ساختاری جدید در صنعت برق اشاره کرد و گفت: «ساختار جدید می‌تواند بخش زیادی از مشکلات موجود را حل کند. جلسات با کمیسیون‌های مربوطه و سازمان امور اداری و استخدامی در حال انجام است.»

جانباز تأکید کرد: «روایت‌گری از مجاهدت‌های نیروهای تخصصی صنعت برق، خصوصاً در شرایط بحران، امری ضروری است. باید مستندسازی شود تا صدای کارکنانی که جان خود را برای پایداری شبکه برق فدا می‌کنند، شنیده شود.»

معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو در ادامه با اشاره به تدوین دستورالعمل اجرایی آیین‌نامه نیازسنجی منابع انسانی در شرکت‌های غیردولتی اظهار کرد: «رویکرد اصلی ما در این دستورالعمل، عدالت در جذب نیرو و توجه به مأموریت‌های واقعی هر شرکت است. با اجرای این دستورالعمل، ساختار منابع انسانی شرکت‌ها هدفمند و کارآمدتر خواهد شد.»

جانباز همچنین به ضرورت توجه به منابع انسانی عملیاتی در شرکت‌های غیردولتی اشاره کرد و افزود: «دستورالعمل باید طوری طراحی شود که نه تنها نیروهای ستادی بلکه همکاران میدانی ما، به‌ویژه سیم‌بانان و نیروهای خدماتی در خط مقدم عملیات، از مزایای آن بهره‌مند شوند.»

معاون منابع انسانی وزیر نیرو در ادامه با اشاره به فشارهای ناشی از اجرای طرح‌های مختلف از جمله تبدیل وضعیت، خواستار بهره‌گیری دقیق‌تر از ابزارهای مدیریتی برای حفظ توازن و کیفیت منابع انسانی شد.

جانباز همچنین اظهار امیدواری کرد با تصویب و ابلاغ سریع‌تر این دستورالعمل، شرایط بهره‌مندی شرکت‌های غیردولتی از چارچوب‌های منابع انسانی بهینه فراهم شود و افزود: «هدف ما از تشکیل این جلسه، همدلی با همکاران صنعت برق به‌ویژه پس از شهادت همکار گرانقدر در حوادث اخیر، و هم تسریع در فرآیند تصویب و اجرای این دستورالعمل است.»

معاون وزیر نیرو در ادامه از نهایی شدن دستورالعمل نیازسنجی منابع انسانی شرکت‌های غیردولتی خبر داد و با اشاره به ضرورت ساماندهی منابع انسانی در صنعت آب و برق کشور گفت: «پیرو ابلاغ بخشنامه نیازسنجی نیروی انسانی، دستورالعمل اجرایی آن با همکاری شرکت‌های مادر تخصصی و طی جلسات کارشناسی متعدد تهیه شده و آماده جمع‌بندی نهایی هستیم»

جانباز ضمن قدردانی از همراهی شرکت توانیر و سایر دستگاه‌های تخصصی برای نهایی‌سازی این دستورالعمل، اظهار امیدواری کرد با تصویب و ابلاغ سریع‌تر این دستورالعمل، شرایط بهره‌مندی شرکت‌های غیردولتی از چارچوب‌های منابع انسانی بهینه فراهم شود و افزود: «هدف ما از تشکیل این جلسه، همدلی با همکاران صنعت برق به‌ویژه پس از شهادت همکار گرانقدر در حوادث اخیر، و هم تسریع در فرآیند تصویب و اجرای این دستورالعمل است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)