• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۶۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

کنترل متغیر‌های دما، فشار و دبی سیال در صنایع نفت و گاز با محصول ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با استفاده از تجربه تعمیر ابراز دقیق، انواع تجهیزات کنترلی برای تنظیم و کنترل شیرآلات صنعتی را تولید کنند که در صنایع نفت، گاز، معدن و نیروگاه به کار می‌رود.

دانش‌بنیان| کنترل متغیر‌های دما، فشار و دبی سیال در صنایع نفت و گاز با پوزیشنر بومی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، فناوران یک شرکت دانش بنیان از شرکت‌های عضو مرکز رشد فناوری نخبگان منطقه بین‌المللی نوآوری ایران توانسته است با استفاده از تجربه تعمیر ابراز دقیق، انواع پوزیشنر‌ها را تولید کنند. به کمک این محصول می‌توان متغیر‌هایی از جمله دما، فشار و دبی سیال را در صنایع حساسی مانند نفت، گاز، معدن و نیروگاه کنترل کرد.

 سعید شفیعی، مدیرعامل این شرکت گفت: پوزیشنر به عنوان یک تجهیز ابزار دقیق شناخته می‌شود. شیر‌های کنترلی یکی از تجهیزات مهم هستند که به کمک پوزیشنر متغیر‌هایی از جمله دما، فشار و دبی سیال را کنترل می‌کنند. به عبارت دیگر پوزیشنر روی شیر‌های کنترلی نصب می‌شود و محدوده عملیات شیر با توجه تنظیمات آن تعیین می‌شود.

وی افزود: برخلاف بسیاری از مدیران شرکت‌های با دانش فنی بالا که ارائه خدمات را سطح پایین می‌دانند، ما خدمات را سکوی پرتاب خود قرار دادیم. بیش از ۱۴۰۰ دستگاه پوزیشنر از برند‌ها و مدل‌های مختلف را بررسی و تعمیر کردیم که این تجربه، بزرگ‌ترین سرمایه ما برای طراحی و تولید نمونه داخلی شد.

مدیرعامل این شرکت گفت: گفت: پس از دو سال ارائه خدمات تخصصی، شرکت وارد مرحله طراحی و تولید شد. مهم‌ترین ویژگی دستگاه ما، رفع ایرادات نمونه‌های خارجی بود که در طول فرایند تعمیرات با آن مواجه شده بودیم. نمونه اولیه پس از سه ماه در یکی از ایستگاه‌های تقویت فشار گاز نصب و موفق عمل کرد و امروز تنها تولیدکننده دانش‌بنیان پوزیشنر در ایران هستیم.

وی افزود: در صنایع حساسی مانند نفت، گاز، معدن و نیروگاه، دستگاه‌های این شرکت نه‌تنها جایگزین برند‌های چند هزاردلاری خارجی شده‌اند، بلکه در برخی شرایط سخت اقلیمی مانند نیروگاه اهواز، عملکرد بهتری از خود نشان داده‌اند. ما دستگاهی را تولید کردیم که بدون نیاز به کالیبراسیون مجدد، دو سال بی‌وقفه کار می‌کند؛ درحالی‌که نمونه‌های برند معروف اروپایی پس از شش ماه از کار می‌افتادند.

وی در پایان گفت: مسیر ما، بر خلاف کلیشه رایج، از تولید آغاز نشده، بلکه از تعمیر و خدمات آغاز و به تولید رسیده است؛ موضوعی که کمتر در فضای صنعتی دیده می‌شود. بسیاری از نیرو‌های متخصص حاضر نیستند با آچار کار کنند. اما ما با شناخت نیاز واقعی بازار و خدمات، امروز محصولی تولید می‌کنیم که توان رقابت جهانی دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)