• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
البرز » سیاسی

دشمنان به خوبی اقتدار نظامی کشورمان را درک کرده‌اند

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: امروز ایران اسلامی بسیار مقتدر و توانمند است و دشمنان به خوبی اقتدار نظامی کشورمان را درک کرده‌اند.

دشمنان به خوبی اقتدار نظامی کشورمان را درک کرده‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای البرز، خطیب جمعه کرج درخطبه‌های نماز جمعه امروز با اشاره به اینکه اخلاق اجتماعی حیات جامعه را احیاء می‌کند گفت: دشمنان امروز بر مسائل اخلاقی جامعه دست گذاشتند تا اخلاق را در جامعه از بین ببرند و امروز باید آگاه تر از همیشه به خطرات نفوذ فرهنگی دشمنان توجه کنیم و نباید با توجه به دغدغه‌ها یی که در این شرایط وجود دارد از مسائل فرهنگی غافل شویم.

آیت الله حسینی همدانی با بیان اینکه جنگ فرهنگی مخرب‌تر از موشک دشمن است به خطرات نفوذ فرهنگی دشمن در قالب فیلم، کتاب و فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروز دشمن با ابزار فرهنگی، بنیان خانواده و نظام ارزشی جامعه را هدف گرفته و گاهی اثرات یک فیلم مسموم از یک موشک نقطه زن بیشتر است.

وی از کمیسیون فرهنگی مجلس خواست تا با حساسیت بیشتر سیاست‌های فرهنگی کشور را رصد کند و اجازه ندهد ارزش‌های اسلامی با یک فیلم یا کتاب بی‌ضابطه آسیب ببیند.

وی افزود: در شرایطی که دشمن به‌دنبال تضعیف جایگاه ولایت فقیه در فضای رسانه‌ای بود، رهبری معظم انقلاب با درایت و تصمیم گیری به‌موقع، توطئه‌های دشمن را نقش بر آب کردند و نشان دادند که فرمانده واقعی این ملت هستند، رهبر معظم انقلاب اسلامی از لحظه آغاز حمله با انتصاب فرماندهان شجاع جدید و صدور دستورات عملیاتی، شخصاً هدایت میدان را برعهده گرفتند و این فرماندهی در تمامی ابعاد نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، رسانه‌ای و افکار عمومی به طور کامل مشهود بود.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه باید اقدامات و حضور مدبرانه رهبری انقلاب در میدان جنگ و کشور به صورت گسترده‌ای تبیین شود بیان داشت: رهبری انقلاب اسلامی در وسط میدان نبرد با دشمن، مدیریت کلان جنگ را به صورت مستقیم برعهده گرفت درعین حال از مسائل و نیاز‌های جامعه غفلت نکرد و به ملت روحیه امید و پیروزی داد.

وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب با فهم راهبردی خود در انتصاب فرماندهان و مدیریت جنگ ۱۲ روزه اقتدار ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید.

امام جمعه کرج با اشاره به اینکه امروز در جنگ ترکیبی قرار داریم گفت: امروز در وسط جنگ ترکیبی یعنی جنگ نظامی، جنگ حقوق بین الملل، جنگ فرهنگی و اقتصادی و رسانه‌ای قرار گرفته‌ایم و اکنون که جنگ ترکیبی است باید دفاع نیز ترکیبی باشد و دفاع ترکیبی نیازمند حضور فعالانه، هوشمندانه و با دست پر در همه میدان‌هاست؛ دشمن از ملت مؤمن و مقاومی که جز از خدای متعال نمی‌هراسد، به شدت واهمه دارد.

خطیب جمعه کرج در بخش دیگری از خطبه‌های امروز با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر ادامه مذاکره در شرایط مختلف تاکید دارند، اظهار کرد: مذاکره با در نظر گرفتن عزت، حکمت و مصلحت نیاز کشور است و باید در میدان دیپلماسی هوشیارانه عمل کرد، هرچند مذاکره با دشمن سودی ندارد، اما نباید رها شود و براساس اصول سه گانه نظام اسلامی آن را پیش برد.

خطیب جمعه کرج گفت: باید در مذاکره شان، جایگاه و عزت ملت ایران حفظ شود؛ در باب حکمت نیز گفتار خردمندانه و نداشتن اعتماد به دشمن فراموش نشود؛ در بخش مصلحت نیز گاهی برای رفع موانع باید سازوکار‌های موثر را داشت.

امام‌جمعه کرج با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط امام خمینی (ره) گفت: در آن مقطع امام راحل با درایت کامل تصمیم به پذیرش قطعنامه گرفتند چراکه طراحی دشمن برای باز کردن جبهه‌های جدید و حمله به هواپیما‌های مسافربری ایران بسیار خطرناک بود.

وی ادامه داد: پذیرش آن قطعنامه به ظاهر عقب‌نشینی بود، اما در واقع ابتکار عملی بود که دشمن را در مرحله بعدی دچار اشتباه محاسباتی کرد. همان‌طور که در عملیات مرصاد و غدیر، نیرو‌های مردمی توطئه دشمن را خنثی کردند.

خطیب جمعه کرج گفت: امروز ایران اسلامی بسیار مقتدر و توانمند است و دشمنان به خوبی اقتدار نظامی کشورمان را درک کرده‌اند.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به حوادث کشور سوریه پس از سقوط بشار اسد و حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به این کشور گفت: هرچند جولانی رییس دولت موقت سوریه تلاش کرد خود را به اسرائیل نزدیک کند، اما رژیم صهیونیستی بی توجه به این رفتار‌ها حملات سنگینی علیه زیر ساخت‌ها و مراکز نظامی و اقتصادی سوریه انجام داده است..

وی افزود: امروز این رژیم درصد تجزیه سوریه و نزدیک شدن به اربیل عراق است و نقشه شومی برای خاورمیانه بزرگ در سر می‌پروارند ضمن آنکه دولت آمریکا با نقش میانجی درصدد سرپوش گذاشتن به نیات پلید خود است.

آیت‌الله حسینی همدانی با تسلیت سالروز شهادت امام زین‌العابدین (ع) امام سجاد (ع) پس از واقعه کربلا، در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اجتماعی، با بهره‌گیری از دعا، مناجات و روش‌های نرم، اسلام ناب و مکتب اهل‌بیت (ع) را حفظ کردند و امروزکه دشمنان اسلام با تخریب اخلاق عمومی و اجتماعی به دنبال ضربه‌زدن به جامعه هستند؛ همان‌گونه که امام سجاد (ع) با احیای اخلاق اسلامی جامعه را نجات دادند، ما نیز باید با تکیه بر سیره اهل‌بیت (ع) در برابر هجمه‌های دشمن ایستادگی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از سرگیری پرواز‌های از فرودگاه یاسوج
بیش از چهل سال جنایت در حق مردم ایران
میزبانی کیش از مسابقات جایزه بزرگ جاده آزاد کشوری
حریق در برخی روستاهای آبادان
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در خراسان رضوی
جابجایی پادگان سپاه از مجاورت قلعه فلک الافلاک، پاییز امسال
اجابت فرمان اقتصاد مقاومتی در حد توان
دیدار نماینده ولی فقیه با خانواده شهید بوخضری از شهدای آبادانی دفاع مقدس ۱۲ روزه
واکنش ایران به موضع‌گیری اتحادیه اروپا در قبال تجاوز به سوریه
ایران موشکی چگونه ظهور کرد؟
بررسی مشکلات صنعتگران در سفر معاون صنایع عمومی وزارت صمت به کبودراهنگ
ایجاد انسجام اسلامی وظیفه اصلی ائمه جمعه
نوبت دوم آزمون سراسری در کیش از دریچه دوربین
کوار مقصد بیستمین سفر شهرستانی استاندار فارس
یوسف و خواهرانش به کلاس درس برگشتند
تلاش جهادگران دانشجو برای عمران و بهسازی مدارس
توانمندسازی مدیران فنی و مدیران عامل دفاتر خدمات مسافرتی آذربایجان غربی
استاندار سابق همدان درگذشت
سرمربی تیم والیبال زیر ۱۶ سال ایران: تیمی قدرتمند را شکست دادیم
دیدار بانوان هنرمند صنایع‌دستی با فرماندار سلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی در تهران
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۳ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)