پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت مهندسی ساخت اداره کل راه و شهرسازی گفت: پیمانکار پروژه بهسازی مسیر اسفرورین به شال به زودی انتخاب میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اولیایی در گفتوگو با بخش خبری ۲۰ گفت: این بخش از مسیر، یکی از قسمتهای پروژه اصلی ما است که حدود ۲۸ کیلومتر است و تاکنون قریب به ۲۵ کیلومتر این مسیر به چهار خطه تبدیل شده و تلاش داریم طی چند ماه آینده، عملیات اجرایی قطعه باقیمانده آغاز شود.
وی اضافه کرد: ما اسناد مناقصه این بخش را آماده کردهایم و روند قانونی آن را پیگیری میکنیم. امیدواریم پیمانکار منتخب در فرآیند مناقصه مشخص و قرارداد بسته شود تا عملیات اجرایی شروع گردد.
اولیایی در ادامه از رانندگان خواست در این مقطع با توجه به شرایط راه، صبر و حوصله به خرج دهند و با احتیاط رانندگی کنند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.