آغاز برداشت ۳ هزار تن زردآلو در مراغه
مدیر جهاد کشاورزی مراغه از آغاز برداشت ۳ هزار تن زردآلو از باغهای این شهرستان خبر داد.
وی اضافه کرد: حدود ۶۰ درصد از محصول تولید شده زردآلو به صورت تازه خوری و ۴۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: ارقام بومی قربان، عسگر آبادی، اردوباد، شاهرودی و شکر پاره از جمله ارقام زردآلوهای باغهای مراغه است.
وی گفت: امسال تولید این محصول به خاطر سرمای دیررس بهاره کاهش یافته است.
خرسندی افزود: بخشی از محصول تولید شده به شهرستانهای همجوار، تبریز، تهران و کرج ارسال میشود.
وی اضافه کرد: زردآلوی تولیدی مراغه به خاطر شرایط آب و هوایی، ارگانیک بودن، رنگ و طعم همواره مورد توجه خریداران است.
شهرستان مراغه با داشتن حدود ۲۶ هزار هکتار باغ قطب تولید میوه در آذربایجان شرقی است.