• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

مدیران آموزش‌ و پرورش باید رهبر آموزشی و الگوی یادگیری باشد

مدیرکل آموزش‌ و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران آموزش‌ و پرورش باید فراتر از نقش‌های اجرایی ، به رهبران آموزشی ، یادگیرنده و مسئولیت‌ پذیر تبدیل شوند تا کیفیت مدارس ارتقاء یابد.

مدیر آموزش‌وپرورش باید رهبر آموزشی و الگوی یادگیری باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان در نشست رؤسای آموزش‌ و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان که با محوریت آمادگی برای پروژه مهر برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: فرهنگ عاشورا باید چراغ راه مدیران در تصمیم‌گیری، مسئولیت‌پذیری و مدیریت باشد.
ایوب رضایی، با اشاره به شرایط حساس کشور و اهمیت نقش آموزش‌ و پرورش در تربیت نسل آینده گفت: این دستگاه فرهنگی باید با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و درونی خود، در راستای تحقق اهداف متعالی انقلاب اسلامی حرکت کند.
رضایی با گرامیداشت یاد شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی ، بر لزوم تعهد ، اخلاص و استفاده از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی برای خدمت به مردم و ارتقای نظام تعلیم‌ و تربیت تأکید کرد.
مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان با انتقاد از جلسات صرفاً گزارش‌ محور ، خواستار اجرایی‌ شدن مصوبات و پیشنهادات مطرح‌شده در حوزه آموزش ، پرورش و مدیریت مدارس شد.
وی با ابراز خرسندی از بهبود شاخص‌های امتحانات نهایی در خردادماه  این موفقیت را نتیجه همراهی و تلاش مدیران مناطق دانست، اما تأکید کرد: این دستاورد باید سرآغاز برنامه‌ریزی هدفمندتر و تلاش بیشتر باشد، نه نقطه توقف.
رضایی توسعه حرفه‌ای مدیران را از ضرورت‌های تحول دانست و افزود: مدیری موفق است که به دانش روز، نظریه‌های تعلیم‌وتربیت، مهارت تحلیل و مطالعه مستمر مجهز باشد. مدیران باید با تفکر استراتژیک، برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی کنند.
وی تصریح کرد: مدیری که با اصول رهبری آموزشی، ارتباط مؤثر، عدالت در تصمیم‌گیری و مدیریت تغییر بیگانه باشد، نمی‌تواند نقش مؤثری ایفا کند. مدیر آموزش‌وپرورش باید یادگیرنده، دغدغه‌مند و تحلیل‌گر باشد و مطالعه کتاب «رهبری و مدیریت آموزشی» می‌تواند به دانش مدیریتی آنها کمک کند.
رضایی همچنین با اشاره به ضعف برخی مدیران در شناخت مفاهیم کلیدی نظیر «تربیت»، «تحول بنیادین» و «درس‌پژوهی» گفت: هیچ مدیری نباید در آموزش‌وپرورش باشد، اما تعریفی دقیق از این مفاهیم نداشته باشد.
وی بر نظم اداری و حضور مؤثر در ساعات اداری تأکید کرد و گفت: مدیر موفق باید خود الگوی مسئولیت‌پذیری، نظم و پیگیری باشد.
رضایی با اشاره به برنامه وزارت آموزش‌ و  پرورش برای افتتاح پروژه‌های عمرانی در مهرماه با حضور ریاست‌جمهوری، خواستار به‌روزرسانی اطلاعات پروژه‌ها در سامانه‌های مربوط شد و گفت: اهمال در این زمینه موجب تذکر در سطح ملی خواهد شد.
رضایی با تقدیر از تلاش مدیران در اجرای برنامه‌ها تأکید کرد: آنچه اهمیت دارد، نه آمار و جشنواره‌ها، بلکه کیفیت خروجی نظام تربیتی است. اگر دانش‌آموزی با وجود امکانات، اصول ابتدایی دینی را نمی‌داند، باید در عملکرد خود بازنگری کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آموزش‌ و پرورش باید به یک سازمان یادگیرنده تبدیل شود؛ سازمانی که مدیران، کارشناسان و معلمان آن در مسیر یادگیری، رشد، انگیزه و توسعه مستمر حرکت کنند.
در این نشست که تا عصر ادامه خواهد داشت، مسائل مرتبط با پروژه مهر و بازگشایی باشکوه مدارس مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت قاریان و موذنان شرق استان سمنان در بسطام
جودوکار گلستانی در ترکیب تیم ملی
دره خرم آباد روایت سکونت ۶۳ هزار ساله بشر در دل تاریخ
اعلام زمان و مکان مراسم تشییع پیکر شهید حسین جعفری نیا
بازگرداندن کیف پول حاوی ۱۵۰۰ دلار در سرخس به صاحبش
افزایش ۲۰ درصدی جابجایی مسافران در پایانه‌های مسافربری خوزستان
شناسایی استعدادهای والیبالی در برنامه ورزشی ۳ ضرب
مهار آتش سوزی در طبقه چهارم ساختمانی در رشت
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از درجه اعتبار ساقط است
راهپیمایی اقتدار ملی- غیرت‌دینی در مشهد
برخورد جدی در انتظار جایگاه داران متخلف
اجرای ۲۴۴ کیلومتر طرح راهسازی در آذربایجان‌غربی
مشارکت خراسان رضوی در رقابت برترین مقاصد گردشگری جهان
برنامه های هفته عفاف حجاب در اصفهان
برگزاری کلاس‌های رایگان فرهنگی و آموزشی در فرهنگ‌سرای شهر صدرا
تهدید ترامپ به تعرفه ۳۰ درصدی علیه اروپا و انتقاد بروکسل
مستند «یک خانم محترم»  از شبکه مستند سیما
تماشای «شگفتی‌های دنیای زیر آب آفریقا»
بررسی مشکلات شهر قم در بسته به کسی برنخوره
تمجید رئیس‌جمهور از عملکرد هوشمندانه مدیریت استانی سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)