پخش زنده
امروز: -
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد موفق به دستیابی به فناوری تولید شکلات و کیک رژیمی و بدون قند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه آزاد شهرکرد گفت: سوسن کریمی دکترای فناوری تغذیه این دانشگاه برای تولید کیک و شکلات مغزی و پرانرژی رژیمی، قند را به صورت حذف و سنجد راجایگزین آن کرد.
ابراهیم رحیمی افزود: این فناوری با هدف افزایش تولید محصولات سلامت محور برای تولید ۱۱ محصول بکار گرفته شده است.
به گفته وی: تجاری سازی این محصولات نیازمند حمایت مسئولان در اخذ مجوزها و سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.
رئیس دانشگاه آزاد شهرکرد با اشاره به اینکه این محصولات علاوه بر بیماران مبتلا به دیابت، برای ورزشکاران، کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.
به گفته رحیمی: پیشگیری از چاقی، بروز بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون و چربی خون و اقزایش سلامتی جامعه از اهداف تولید این محصولات است.