• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
سیاسی » دولت

گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان

رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطرهایی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.

گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای مسعود پزشکیان شامگاه جمعه پس از بازگشت از سفر به جمهوری آذربایجان و شرکت در هفدهمین نشست سران سازمان همکاری‌های اکو، با اشاره به دیدار‌های دوجانبه در حاشیه این اجلاس، اظهار داشت: صبح هنگام ورود به باکو، دیداری بسیار سازنده با نخست‌وزیر پاکستان داشتیم. ایشان و دیگر مسئولان پاکستانی پیگیر توافقات پیشین بودند و تلاش‌های زیادی در راستای تعاملات داخلی و پشتیبانی‌های لازم از روابط دو کشور صورت گرفته است. در این دیدار درباره ادامه هماهنگی‌ها، تقویت تعاملات دیپلماتیک و همکاری‌های مشترک اقتصادی گفت‌و‌گو شد.
 
آقای پزشکیان همچنین به دیدار خود با رئیس جمهور تاجیکستان، اشاره کرد و گفت: ایشان که فارسی را بسیار روان صحبت می‌کنند، بر گسترش روابط در حوزه‌های اقتصادی، علمی، کارشناسی و حوزه حمل‌ونقل میان دو کشور تأکید داشتند. این دیدار نیز در راستای تقویت روند همکاری‌های پیشین دو کشور انجام شد.
 
رئیس جمهور با اشاره به فضای جلسه اصلی اجلاس اکو، تصریح کرد: همه کشور‌های حاضر، با صراحت و شدت، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. محکومیتی که از سوی ایران مطرح شد، با همراهی قاطع دیگر اعضا نیز مواجه شد.
 
آقای پزشکیان همچنین به برگزاری دیدار‌های دوجانبه با رؤسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: گفت‌و‌گو با رئیس جمهور ترکیه بسیار خوب و سازنده بود و در آن، هم موضوعات اقتصادی و هم مسئله تجاوزات صهیونیستی مورد بحث قرار گرفت. رئیس جمهور ترکیه با صراحت تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و درباره هماهنگی‌های دیپلماتیک آینده رایزنی شد.
 
رئیس جمهور افزود: گفت‌وگوی ما با رئیس جمهور آذربایجان نیز در فضایی مثبت و دوستانه انجام شد و جمع‌بندی‌های خوبی در زمینه تعاملات اقتصادی و منطقه‌ای شکل گرفت.
 
آقای پزشکیان با بیان اینکه این سفر‌ها و رفت‌وآمد‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تقویت روابط با کشور‌های اسلامی باشد، اظهار داشت: باید در حوزه‌های علمی، حمل‌ونقل، فرهنگی و کارشناسی نیز مسئولان و مدیران اجرایی کشور فعال‌تر وارد عمل شوند. این تعاملات نباید محدود به سطح سران باشد و لازم است معاونان و وزرا نیز پیگیری تفاهمات انجام‌شده را در دستور کار خود قرار دهند.
 
رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی که درباره این سفر صورت گرفته بود، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطراتی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.
 
آقای پزشکیان تصریح کرد: همه عزیزانی که در مسیر این سفر همکاری کردند، از مسئولان تا نیرو‌های پشتیبان، نقش‌آفرینی مؤثری داشتند و جای قدردانی دارد. از همه این بزرگواران و همچنین شما اهالی رسانه که در این سفر همراهی داشتید، صمیمانه تشکر می‌کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع باشکوه هیئات مذهبی شهر کوهسار
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۲۲ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روز عفاف و حجاب، پاسداشت ارزش‌های والای انسان
فرو ریختن هیمنه پوشالی شیطان بزرگ در جنگ دوازده روزه
پیکر مطهر شهید مدافع وطن در سیستان تشییع می‌شود
آغاز جشنواره تابستانی کیش از اول مرداد ۱۴۰۴
ادامه بارندگی و وزش باد شدید در سمنان
فیروزآباد میزبان دوره منطقه‌ای آموزش اسکان اضطراری خواهران نجاتگر
پیش بینی برداشت بیش از یکهزار تن زردآلو از باغهای مهاباد
افتتاح مرکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر در خرم آباد
خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
درخشش تیم کان خمر آذربایجان شرقی در مسابقات انتخابی تیم ملی
تصویب دو طرح کلیدی وزارت راه و شهرسازی در قانون برنامه هفتم توسعه
تجهیز و نوسازی ناوگان راهداری کلیبر
میزان بارش‌های اخیر استان تا ساعت ۲۱
زلزله گچساران بدون خسارت
شاگردان پیاتزا مغلوب صدرنشین جهان شدند
روایتی از قیام مسجد گوهرشاد
اختتامیه سوگواره ملی نی ناله در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
هشدار مقام قطری درباره طرح تجزیه برخی کشور‌ها
توانمندی نظامی ایران، اینترنشنال هم لب به اعتراف گشود؟!
قرعه کشی محصولات ایران خودرو انجام شد
جنگ ۱۲ روزه موجب انسجام ملی شد
حکم اعدام قاتل دختر بچه بوکانی اجرا شد
فغانی داور بازی پایانی جام جهانی باشگاه‌ها
حتی سالن مسابقات را هم ندیدیم؛ ایرانیان مرد روز‌های سخت هستند
آمریکا مهندس ایرانی دارای اقامت دائم را بازداشت کرد
عضویت سه ایرانی در کمیسیون‌های تخصصی فدراسیون جهانی صعود‌های ورزشی
دور برگشت لیگ یک کشتی آزاد؛ نتایج گروه‌های A و C
اسفندیار راهی پلاس لیگا شد
برنابئو، میزبان دیدار پایانی جام جهانی ۲۰۳۰
پیروزی مدعیان قهرمانی در لیگ برتر تنیس روی میز
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)