• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه
قنبری:

دانشگاه ها ملزم به ارائه خوابگاه به دانشجویان خارجی هستند

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشگاه‌ها ملزم به تامین خوابگاه و امکانات رفاهی جانبی به دانشجویان خارجی هستند.

دانشگاه‌ها ملزم به تامین خوابگاه همراه با امکانات رفاهی جانبی به دانشجویان خارجی هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس قنبری باغستان صبح امروز در هفتاد و هفتمین نشست سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها که به صورت مجازی برگزار شد با اشاره به وضعیت دانشجویان خارجی در شرایط فعلی و تعطیلات تابستانی پیش رو گفت: در این خصوص نامه‌ای به رؤسای دانشگاه ارسال شده و در این نامه تاکید شده است که دانشگاه‌ها ملزم هستند به دانشجویان خارجی خوابگاه ارائه دهند. البته این مورد جدیدی نیست و حسب تمامی ضوابط و آیین‌نامه‌های مرتبط با دانشجویان خارجی همواره در تعطیلات نوروز و تعطیلات تابستانی سال‌های گذشته نیز از دانشگاه‌ها درخواست می‌شده که به دانشجویان خارجی امکانات خوابگاهی ارائه کنند.
وی ادامه داد: البته در شرایط کنونی این الزام بیشتر است و حتماً دانشگاه‌ها مسئله تأمین خوابگاه و امکان اسکان مناسب و در خور را برای دانشجویان خارجی رعایت کنند. ضمن آنکه وقتی می‌گوئیم تأمین خوابگاه، منظور به همراه امکانات رفاهی مثل تغذیه، سالن‌های ورزشی و دیگر موارد رفاهی است تا در این شرایط خاص و همچنین تعطیلات طولانی تابستانی مشکلی برای این دانشجویان ایجاد نشود.
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان افزود: البته ممکن است دانشگاهی بنا به دلایلی همچون بازسازی خوابگاه‌ها امکان تأمین خوابگاه برای دانشگاه خارجی را نداشته باشد. در این شرایط، دانشگاه باید حتماً با مدیریت کامل و مسئولیت خودش یک فضایی را برای آنها تأمین و در اختیاز ان‌ها قرار دهد. حتی این امکان ایجاد شده تا ان‌ها بتوانند از ظرفیت‌های خوابگاهی دیگر دانشگاه‌ها استفاده کنند.
وی ادامه داد: در صورت اسکان دانشجویان خارجی یک دانشگاه در خوابگاه دانشگاه‌های دیگر، این امر حتما باید با اطلاع و هماهنگی روسای دانشگاه ها، سازمان امور دانشجویان و نیز دیگر نهاد‌های ذیربط باشد.
قنبری تاکید کرد: در این ایام تمام دانشگاه‌ها باید همانند گذشته فرایند‌های مراقبتی و نظارتی و صیانتی در ارتباط با دانشجویان خارجی را حتماً انجام بدهند و به صورت مداوم به سازمان امور دانشجویان گزارش دهند.
وی همچنین در پایان از ابتکار دانشگاه مازندران به خاطر پذیرش و اسکان دانشجویان خارجی سایر دانشگاه‌ها در چند هفته گذشته تشکر و قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دو مراسم عزاداری در خوروبیابانک
اجرای تدابیر شدید امنیتی برای تامین امنیت عزاداران حسینی در کابل
پویش مجازات نتانیاهو و ترامپ
نام جاودانه سرباز شهید اهل سنت تجاوز رژیم صهیونیستی
اول تا هفتم محرم هفته امر به معروف و نهی از منکر
ساخت نمونک بین الحرمین به همت هنرمند کاشانی
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان حاجی سلطانی و مکتبی
تداوم هوای خنک تا نیمه هفته آینده در مازندران
وزش باد و احتمال خیزش گرد و خاک در زنجان
در گذشت مادر شهید شجاع یعقوبی در ماسال
رویکرد مبارزه با کالاهای قاچاق مبارزه اطلاعاتی است
راه اندازی مرکز خدمات اتوبوس‌های بین‌شهری در شهرکرد
امروز؛ برگزاری آئین بزرگداشت سرلشکر پاسدار شهید غلامرضا محرابی
نبض آرام بازار همدان می‌تپد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی بعد از نماز جمعه در قم
کمیسیون پزشکی تعیین شدت معلولیت با رویکرد عدالت فعالیت می کند
غرق شدن دو مازندرانی در آبهای خزری
تمدید ثبت‌نام کلاس اولی‌ها
گلباران محل شهادت مسافران پرواز ۶۵۵ در خلیج فارس
جام جهانی باشگاه‌ها؛ فردا، مصاف برزیلی‌ها با الهلال و چلسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی