• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از دستگاه قضائیه

۲۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از قوه قضائیه بیانیه صادر کردند.

بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از دستگاه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای فرا رسیدن هفته قوه قضاییه را گرامی داشتند.

احمد نادری عضو هیات رئیسه مجلس در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۴ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه نمایندگان به مناسبت هفته قوه قضاییه و گرامیداشت شهدای هفتم تیر که به امضای بیش از ۲۵۰ نفر از نمایندگان رسیده است را قرائت کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

قوه قضاییه بعنوان یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری، اسلامی نقش بی بدیل در پاسداری از ارزش‌ها، کرامت انسانی و آزادی‌های مشروع شهروندان ایفا نموده است و در راستای اجرای عدالت از اول انقلاب اسلامی تاکنون یاران بسیاری را تقدیم نظام نموده است.

ما نمایندگان با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و سالگرد شهادت مظلومانه آیت ... دکتر بهشتی معمار عدلیه نوین اسلامی که جانشان را در مسیر عدل و عدالت تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی نموده‌اند تا آرامش خاطر و امنیت جان و مال را برای مردم شریف ایران اسلامی به ارمغان بیاورند اعلام میداریم مهم‌ترین انتظار مردم از قوه قضاییه، تأمین سلامت اجتماعی و برقراری امنیت و عدالت در جامعه است اجرای عدالت و تأمین امنیت همه جانبه در کشور از چنان اهمیتی برخوردار است که باید آن را معیار و پیش نیاز هر گونه توسعه و مایه قوام و دوام جامعه قلمداد نمود صیانت از کرامت انسانی و تلاش در جهت برقراری، عدالت تضمین حقوق شهروندی و همچنین دفاع از مظلومان در برابر ظالمان حفظ هویت فرهنگی جامعه اسلامی از رسالت‌های مهم دستگاه قضایی است.

حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای محسنی اژه‌ای از بدو ورود به دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران که خود بیش از ۴ دهه حضور در مقاطع مختلف قوه قضاییه را تجربه نموده است، گام‌های مهم و مؤثری در (مدظله العالی) تحقق منویات مقام معظم رهبری در مبارزه بدون اغماض با فساد و اجرای عدالت و نظارت بر اجرای قانون برداشته‌اند، اقدامات فراگیر و مدبرانه قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی با بکارگیری مدیران مجرب انقلابی و جهادی از درون دستگاه قضایی سفر‌های بدون تشریفات استانی پاسخگو بودن ارکان قوه قضاییه استفاده از ابزار‌های نوین در توسعه نظارت و دادرسی الکترونیکی ساماندهی ممنوع الخروجی‌ها نقش مؤثری در ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی نظام و امید آفرینی در بین مردم داشته است.

امضاء تفاهم نامه بین دو قوه و تشکیل کارگروه‌های ملی و استانی با حضور مجمع نمایندگان استان‌ها و مسئولین عالی قضایی هر استان از مهم‌ترین اقدامات قوه قضاییه است، که فضای تعاملی و تحقق ادراک مشترک در خصوص مسائل و مشکلات مهم کشوری و استانی را فراهم نموده و با ارائه راهکار‌های واقع بینانه تلاش شده است تا گام‌های مؤثری در رفع این معضلات بردارد. مجلس شورای اسلامی هم همواره با حمایت‌های مؤثر از قوه قضاییه تلاش نموده است در این مسیر دشوار کمک حال قوه قضاییه باشد.

ما نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم با عنایت به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جهت تعامل سازنده قوا و رفع مشکلات کشور و ارائه راهکاری عملی و کم هزینه در راستای ارتقاء سطح رضایت‌مندی مردم، حمایت خود را از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه اعلام داشته و از تلاش‌های ارزشمند رئیس محترم، مسئولین عالی، قضات و کارمندان شریف و خدوم قوه قضاییه تقدیر و تشکر می‌نمائیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمام شهر پرشده از بوی محرم و عطر عاشورا
تعویض پرچم گنبد حرم حضرت معصومه(س) همزمان با آغاز ماه عزای حسینی(ع)
شمیم عطر سیب در پاساژ مهستان
تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی به تهران - ۲
بازگشایی آسمان سیستان و بلوچستان
خرید تضمینی ۸۵۰۰ تن گندم در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۶ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
اجرای طرح آرامش در تبریز 
پخت نذری‌ در ماه محرم، سنت دیرینه گلستانی ها
مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای جنگ ۱۲ روزه
مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن فراجا در تبریز
برپایی مراسم آئینی و سنتی طشت گذاری در مسجد الغدیر کیش
نـظـام سـیـاسـى اسلام بر پایه ولایت استوار است
شیخ نعیم قاسم: ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه بود
تاکید رئیس جمهور بر بهره‌گیری از ظرفیت فعالان اجتماعی
سمنان گرم تر می شود
اجرای طرح بصیرت عاشورایی در ۴۰ بقعه شاخص کهگیلویه و بویراحمد
تشییع پیکر تعدادی از شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به البرز
نمایشگاه عکس اقتدار ملی در کوهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
بازداشت جاسوس در متروی تهران
افزایش بی سابقه بازگشت مهاجران افغان از ایران
مراسم روز ملی صنعت و معدن به زمان دیگری موکول شد
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)