• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

شعار جنگ جنگ تا پیروزی یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونی به کشورمان بیانیه صادر کرد.

شعار
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جامعه جهانی و ایرانیان فرهیخته آگاهند که خداوند سبحان درباره اسرائیل فرموده است: " لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُم: دائماً از خیانت آنها آگاه میشوی.
گروه گسیخته از لجام و رها شده است از عقال، نه حریم غزه و کودکان را ارجی می‌نهند و نه حرمت اسلامی را پاس می‌دارند. وظیفه ما امتثال دستور صاحب غدیر است که فرمود: "ردّوُا الحجرَ مِن حیثُ جاء: با اعتماد به خدا و اتحاد ومقاومت، سنگ را از هرجا که آمد برگردانید.
 "درود بر سپاهیان، نظامیان و پاسداران کشور تاریخی ایران که اینک در یک شرایط تاریخی و خاص قرار گرفته است. دشمن سفاک، کودک کش و گرگ صفت، سرزمین عزیز ما ایران را مورد تهاجم نظامی قرار داده و زنان، کودکان و مردان میهن عزیز ما ایران را شهید و مجروح کرده است. ما دانشگاهیان دانشگاه امیرکبیر با تأسی از آیات کریمه قرآن که می‌فرماید:" فَمَنِ اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىَ عَلَیْکُمْ: هر کس به شما تعدی نمود شما نیز همان گونه که به شما تعدی نموده به آنها پاسخ دهید" و "قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِینَ: با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات می‌کند؛ و آنان را رسوا می‌سازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا می‌بخشد. " با تجدید میثاق به رهبری فرزانه شجاع و ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران و گرامیداشت مقاومت همه جانبه و قهرمانانه مدافعان ایران عزیز، شهدای آن و با پاسداشت مقاومت، ایستادگی و استقامت ملت ایران انتظار داریم همه ارکان نظام جمهوری اسلامی، چون سال‌های انقلاب و جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس در حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی و همبستگی ملی و مردم عزیز، نکات ذیل در دستور کار و اولویت قرار دهند.
۱- همان گونه که در جنگ تجاوزگرانه صدام به ایران شعار "جنگ جنگ تا پیروزی" سرلوحه قرار گرفت، انتظار داریم این راهبرد به عنوان یک اولویت و در تجاوز رژیم صهیونی در دستور کار و بعنوان یک اصل در راهبرد نظامی و سیاسی قرار گیرد و ما دانشگاهیان با همه توان و ظرفیت همراه با این راهبرد خواهیم بود.

۲- تقاضا داریم تمام ظرفیت بالفعل و بالقوه موجود در جهت حفظ همبستگی و یکپارچگی ملت و دولت در هم افزایی راهبرد شعار"جنگ جنگ تا پیروزی" قرار گیرد.

۳- به نهاد‌های دولتی، عمومی و حکمرانی توصیه می‌شود از هر اقدام و سیاستی که موجب ناکارآمدی و نارضایتی مردم می‌شود امتناع نمایند.

۴- سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و حقوقی بشری هرچند با هدف صلح و امنیت و زیست مسالمت آمیز ملت‌ها تاسیس و استقرار یافتند، اما حاکمیت قدرت‌های سلطه گر و زورگو، این نهاد‌ها را بی اثر و از درون تهی نموده‌اند. از تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی درخواست داریم با توجه به تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی دانشمندان و دانشگاهیان، اماکن عمومی وخدماتی حتی صدا و سیما و مراکز درمانی و سکوت معنادار شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای، و نظر به یک جانبه گرایی و همراهی همواره این نهاد با اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله تهاجم به مراکز و تاسیسات هسته‌ای ایران، درخواست داریم تصمیم سازانی، چون دولت، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی موضوع خروج یا تعلیق از NPT را در دستور کار قرار داده و در مورد آن اتخاذ تصمیم نمایند.
۵- ما دانشگاهیان سکوت جانبدارانه شورای امنیت و تایید ضمنی شورای امنیت از تهاجم رژیم صهیونی را محکوم و از کارگزاران جمهوری اسلامی از جمله دولت محترم، وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی درخواست داریم با اتکا به ملت مسلمان و جوانان عزتمند و غیور ایران در این جنگ تحمیلی امیدی به این نهاد نبسته و با پشتوانه سپاه و ارتش و ملت غیور ایران دشمن صهیونیستی را تنبیه و راه پایان جنگ را در مقاومت و حصول پیروزی در پی گیردند.
۶- ما اعتقاد داریم فناوری هسته‌ای نمادی از غرور و استقلال ملی است و ورود جوانان و دانشمندان برجسته ایرانی، چون شهید شهریاری، شهید علی محمدی، شهید فخری زاده و دیگر شهدا فعال در این عرصه نمادی از استقلال و پیشرفت علمی کشور می‌باشد که باید در حفظ دستاورد‌های آن از جمله غنی سازی اورانیم کوشا باشیم. با توجه به خوی دشمنی و گستاخی و درندگی رژیم صهیونیستی در کشتار زنان، کودکان، بیماران، خبرنگار، مردم فلسطین، لبنان و یمن با وجود محکومیت ملت‌ها و دادگاه بین المللی، به منظور جلوگیری از چنین فاجعه‌ای در ایران موضوع بازدارندگی بمب هسته‌ای به عنوان یک ابزار بازدارنده عملیاتی و اقدام اجرایی صورت گیرد.
۷- معتقد هستیم برای زمینه سازی شعار " جنگ جنگ تا پیروزی " از ظرفیت ژئوپلیتیک خلیج فارس و تنگه هرمز با حفظ اصل همزیستی مسالمت آمیز در منطقه، به عنوان یک ظرفیت استفاده شود و از تردد هرگونه کشتی‌های نفتکش و تجاری به مقصد کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی ممانعت به عمل آید.

۸- تجربه جنگ ترکیبی در لبنان (عملیات پیجری) و ماجرای اخیر حمله به روسیه و تکرار آن در ایران در چند روز اخیر ایجاب می‌نماید که در زمینه بستر فضای مجازی، اپلیکیشن‌ها و سکو‌ها، مدیریت هوشمندانه و بازدارنده اتخاذ گردد و از ساده انگاری سازی در این خصوص امتناع و خودداری شود.

۹- تجربه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در عرصه‌های گوناگون مذاکره با آمریکا، چون قرارداد الجزایر، برجام و مذاکرات اخیر شاهد این ادعاست که مذاکرات برای آمریکا رویکرد مقطعی و ابزاری داشته و از قضا از این فرصت‌ها برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می‌کند؛ لذا معتقد هستیم که طرح ایده مذاکرات تنها خرید فرصت و ایجاد ظرفیت برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی ایران است و آخرین مورد مذاکرات اخیر معروف به مذاکرات عمان است که مبتنی بر دوگانه تسلیم و تهدید بوده است لذا اعتقاد داریم صرفاً با اتکا به قدرت درونی، دستیابی به اهداف جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با غرب از جمله آمریکا در دستور کار قرار گیرد.

۱۰- شواهد نشان می‌دهد که دشمن صهیونی در جنگ اخیر شبکه‌ای از مزدوران، مزد بگیران و وطن فروشان را ایجاد و به کارگیری کرده است که در این موضوع مهم و عبرت انگیز، اعمال سیاست اَشد مجازات را توصیه می‌نماییم.
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ
بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت شهدای جنگ رمضان در شهرستان اردل
جبران خسارت واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ، اولویت باشد
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین
اهدای هزینه نخستین سالگرد پدر برای آزادی زندانیان غیرعمد
توزیع ۳۰ میلیون لیتر سوخت کشاورزی در منطقه ارومیه
نقره داغ شدن طلا فروش متخلف 
بزرگراه ۶۰ کیلومتری پارس‌آباد - سربند اردبیل در حال تکمیل
رقابت بیش از ۷ هزار متقاضی برای ۷۱۴ خودروی وارداتی
یکپارچه سازی اطلاع‌رسانی محدودیت یا خاموشی‌های احتمالی برق
روایتی از عروج سرخ قهرمان البرزی شهید مهد‌ی عبدالله نژاد
تامین نوشت‌ افزار و ارائه خدمات رایگان حقوقی به مددجویان فریمان
نهمین اجلاس وزرای زن کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با حضور هیات ایرانی گشایش یافت
یک میلیارد تراکنش موفق در شبکه دولت طی جنگ ۴۰ روزه
درخشش سامانه هوشمند پایش (ام‌اس) ایرانی در مسابقات اختراعات ژنو
مهار حادثه شکستگی خط انتقال آب اصفهان -اردستان
آبرسانی به ۱۲۰ روستای لرستان
اجرای برنامه‌های ورزشی اوقات فراغت برای بیش از ۴۱۲ هزار در آذربایجان‌غربی
آمادگی کامل مرز تمرچین برای اربعین؛ تأکید بر هوشمندسازی خدمات و تقویت وحدت در مرز‌های آذربایجان غربی
آمریکا باید تابع رژیم حقوقی جدید و قواعد بین‌المللی در تنگه هرمز باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)
امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام اربعین دانشجویان دانشگاه آزاد استان تهران  (۱ نظر)