• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » عمومی

آمریکا با حمله به ایران به شکست رژیم صهیونیستی اعتراف کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه ای نوشت: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای فردو، نطنز و اصفهان نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت است.

حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران؛ اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

حمله ایالات متحده آمریکا - در سحرگاه یکی از ایام پرالتهاب تاریخ معاصر - به مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در فردو، نطنز و اصفهان، تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی، نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، نمادی از فروپاشی نظم ادعایی مبتنی بر قواعد و ماهیت ابزارمحور و گزینشی نظم هژمونیک، تعارض مستقیم با مفاد معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و نشانگر انفعال ساختاری نهاد‌های بین‌المللی نظیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که با سکوت و بی‌عملی با این جنایت بین‌المللی همراهی ضمنی کردند.

با این حال، اقدام تجاوزکارانه صورت گرفته، برای ساختار امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، پدیده‌ای غافل‌گیرانه و خارج از سناریو‌های پیش‌بینی‌شده نبود و سیستم امنیتی و دفاعی طی روز‌های گذشته، با اشراف اطلاعاتی دقیق و درک عمیق از روند‌های میدانی، آماده‌ی مواجهه با چنین اقدامی بود لذا مراکز مورد هدف، پیش از حمله، با تدابیر هوشمندانه تخلیه و با تمهیدات پیشگیرانه از آسیب‌های برگشت‌ناپذیر مصون مانده‌اند. با این همه، اتخاذ تدابیر حفاظتی از تأسیسات و صیانت از جان مردم، نه از بار مسئولیت و قبح این اقدام جنایت‌کارانه می‌کاهد و نه مشروعیتی برای آن ایجاد می‌کند.

نکته‌ی راهبردی در این میان آن است که آمریکا بار دیگر در مواجهه با ایران، دچار خطای محاسباتی فاحش شده و با توسل به نمادسازی‌های پرزرق‌وبرق و فاقد واقع‌گرایی استراتژیک، گمان برده که می‌توان اراده‌ی ملت‌ها را در هم شکست و آینده‌ی یک تمدن را متوقف ساخت، اما حقیقت آن است که «علم و دانش»، بمباران‌پذیر نیست و ملتی که بر بنیان عزت و استقلال استوار شده باشد، در برابر هیچ حمله‌ای به زانو درنمی‌آید.

تجاوز اخیر نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت و ورود مستقیم آمریکا به صحنه نبرد، اعترافی ناگزیر به شکست راهبردی تل‌آویو و تأییدی صریح بر ناتوانی اسرائیل در مواجهه با ایران مقتدر است و از همین‌رو، حمله به فردو تئاتری نمایشی در چارچوب منطق بازدارندگی روانی و نمایانگر واقعیت قدرت ایران در برابر توهم قدرت آمریکا و اسرائیل است.

ایالات متحده و متحدانش سال‌هاست که پروژه‌ی موسوم به «صلح از طریق قدرت» را برای تجاوز، مداخله و یک‌جانبه‌گرایی در دستور کار خود قرار داده‌اند، اما جمهوری اسلامی ایران تابع هیچ صلح تحمیلی نخواهد بود بلکه معمار نظمی نوین بر پایه‌ی عدالت، کرامت و چندجانبه‌گرایی خواهد بود.

در منظومه‌ی راهبردی جمهوری اسلامی ایران، تصمیمات کلان بر مبنای عقلانیت انقلابی، درک ژئوپلتیکی و تبعیت از رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی‌امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) نظام اتخاذ می‌شود و از این منظر، اقتدار ایرانِ مقتدر امروز نه هیجانی و واکنشی، بلکه پیش‌دستانه، هوشمند و در خدمت تثبیت امنیت پایدار و موازنه‌ی قوا در منطقه است و بدیهی است که ایران اسلامی مثل همیشه به شکل قاطعانه و هوشمندانه به تجاوز آمریکا پاسخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش تولید گندم با کاشت ارقام جدید در دهگلان
تشییع سرباز وظیفه شهید «رضا رضایی» در کوهدشت
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد
محرم آمد
تداوم رصد امنیتی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
ایستاده و همکلام؛ حکایت این روز‌های ملت ایران است
برپایی نماز جمعه در شهر‌های استان مرکزی، ۶ تیر ۱۴۰۴
اعلام برنامه‌های ماه محرم حرم مطهر رضوی ویژه زائران غیرایرانی
ویژه‌برنامه‌های شبکه دو در سوگ سید و سالار شهیدان
کشف محموله احتکار در شهرکرد
آغاز برداشت دانه‌های روغنی در کردستان
متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاورد‌های علمی هستیم 
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
دانش آموزان قمی در مسیر روشنگری و بصیرت افزایی
امروز کودکان، در آغوش مادران، نذر قیام صاحب‌الزمان شدند + فیلم
بازدید حقوقدانان و وکلا از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
ایران خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا
اتحاد رمز پیروزی
آمادگی چهارمحال و بختیاری برای برپایی عزای سید و سالار شهیدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای طرح آرامش در تبریز 
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
حسینه‌ی رادیو محرم آغاز به کار کرد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۱۵ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)