افزایش ۱۰ درصدی خرید گندم در سبزوار
۲۰ هزار تن گندم از ابتدای فصل برداشت محصول تاکنون از کشاورزان غرب خراسان رضوی خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ،معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار
در بازدید از مراکز خرید و سیلوهای ذخیره گندم این شهرستان افزود: سیلوهای گندم شهرستان سبزوار با گنجایش حدود ۱۲۰ هزار تن گندم، ظرفیت مناسبی برای تحویل و ذخیره سازی محصول کشاورزان منطقه دارد.
حامد قربانی پیش بینی کرد تا پایان فصل خرید، میزان گندم تحویلی کشاورزان منطقه سبزوار به انبارهای نگهداری منطقه سبزوار در قالب ۱۲ مرکز خرید دولتی و خصوصی، به بیش از ۱۰۰ هزار تن برسد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت: در سال زراعی کنونی سه هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سبزوار به کشت گندم اختصاص یافته است که پیش بینی میشود بیش از ۱۲ هزار تن محصول از این سطح برداشت شود.
علی اصغر امانیان افزود: با تلاش و همراهی کشاورزان منطقه، مدیریت جهاد کشاورزی و کارشناسان این حوزه در مبارزه با آفات، گندم تولیدی کشاورزان این منطقه از کیفیت مناسبی برخوردار است.