• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس:

تاسیسات هسته‌ای ایران نابود شدنی نیست

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توان بالای ایران برای حمله به منافع آمریکا در داخل منطقه و خارج از آن، گفت: به‌رغم ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته‌ای یا شلیک موشک‌های چند تنی، این تاسیسات نابود شدنی نیست.

تاسیسات هسته‌ای ایران نابود شدنی نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، ابراهیم رضایی در گفت‌وگو با برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کشورمان را نشانه ضعف شدید اسرائیل و نابودی سامانه پدافندی آنها عنوان کرد و گفت: پس از اینکه رژیم صهیونی به عنوان نیروی نیابتی آمریکا به اهدافش نرسید، آمریکا سحرگاه امروز به سایت های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران حمله کرد.

وی افزود: آمریکایی‌ها هیچ سندی مبنی بر موفقیت آمیز بودن حملات امروز منتشر نکردند. اما با قطعیت می‌گویم با ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته‌ای یا شلیک موشک‌های چند تنی به تاسیسات هسته‌ای ایران، این تاسیسات نابود شدنی نیست.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه از مدتها قبل تاسیسات هسته‌ای کشورمان برای حمله احتمالی آمریکا تخلیه شده بودند، تصریح کرد: پس از اجرای قانون لغو تحریم‌ها، صنعت هسته‌ای کشور به سطح بالایی از پیشرفت رسید.

رضایی با تاکید بر اینکه صنعت هسته‌ای در ایران بومی و غیر وارداتی است، یادآور شد: صنعت هسته‌ای کاملا بومی است چون تحریم‌ها ایران را مستقل کرد و باعث شد کل چرخه فعالیت هسته‌ای را به این سطح بالا برساند. البته بعد از حملات امروز بیش از صدها متخصص هسته‌ای اعلام کردند راه شهدای هسته‌ای را ادامه خواهند داد و هیچ نگرانی از شرایط جاری نداریم.

ایران در ۹ روز گذشته با ناتو درگیر جنگ بود نه اسرائیل و آمریکا

وی با اشاره به بلوف زنی ترامپ و اینکه پاسخ ایران به آمریکا قطعی است، گفت: از ابتدای جنگ بین ترامپ و نتانیاهو هماهنگی کاملی بود، جمهوری اسلامی ایران طی ۹ روز اخیر با ناتو درگیر جنگ بود و فقط با اسرائیل نمی‌جنگید و ایران به آمریکا هم درس‌های عبرت آموزی داد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: آنان به خوبی می‌دانستند ایران به سمت تولید بمب اتمی نرفته است، اما برای از کار انداختن توان بومی هسته‌ای به این کار اقدام کردند و رفتار امروز آنها نشانه درماندگی است.

رضایی ورود مستقیم آمریکا به جنگ را نشان دهنده پیروزی ایران برشمرد و گفت: اسرائیل عقب کشیده و آمریکا به میدان آمده است. اسرائیلی‌ها بد باختند و اکنون بدون واسطه با آمریکا روبرو هستیم که به معنای یکسره شدن کار رژیم صهیونیستی است.

وی با اشاره به دروغ ترامپ در گفت‌وگویی که وی با رسانه‌ها درباره تجاوز بامداد امروز داشت، تصریح کرد: این در حالی است که ایران ضربات دردناکی به صهیونیست‌ها و آمریکایی ها وارد کرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اطلاعیه سازمان انرژی اتمی کشورمان، گفت: خرابکاری صهیونیستی در تاسیسات هسته‌ای کشور طی سال‌های گذشته نیز بیشتر نرم افزاری بود تا سخت افزاری چون می‌دانستند که از آسمان نمی‌توانند به آن آسیب بزنند. امروز نیز تاسیسات هسته‌ای آسیب چندانی ندیدند و خسارت‌های اندک هم با سرعت قابل ترمیم و بازسازی است.

رضایی اضافه کرد: شهید حاجی‌زاده مدتی قبل تاکید کرد که توان ایران برای ضربه‌زدن به آمریکایی‌ها به مراتب بیشتر از ضربه به صهیونیست‌هاست، چون توان دفاعی‌شان در منطقه کمتر است و فاصله ایران به منافع آمریکایی‌ها نسبت به صهیونیست‌ها نزدیک‌تر است و بیش از ۵۰ هزار نظامی و تاسیسات نظامی در منطقه دارند.

توان حمله ایران به منافع آمریکا در داخل منطقه و خارج آن بالاست

وی با اشاره به تخلیه سفارتخانه‌های آمریکا در منطقه به ویژه در عراق، تصریح کرد: توان حمله ایران به منافع آمریکا در داخل منطقه و خارج از منطقه بالاست. برهمین اساس لطمه سحرگاه امروز آمریکا به ایران موجب به خطر افتادن امنیت انرژی و امنیت اقتصادی آمریکا شد. همچنین ترامپ در سفر به منطقه بیش از ۱۳۰۰ میلیارد دلار با کشورهای منطقه قرارداد بست اما این قراردادها روی کاغذ می‌ماند چون به صورت غیرقانونی به ایران حمله کرد و درد این اقدام خلاف همه قوانین جهانی را خواهد چشید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مردم همچنان پشت سر رهبری و کنار فرماندهان نظامی هستند، خاطرنشان کرد: حضور باشکوه در نماز جمعه گذشته نشان از پای کار بودن آنان در سراسر ایران دارد. همانطور که در زمان جنگ تحمیلی اقدام کردند و همه داشته‌های خود را خرج دفاع از وطن و نظام کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پیر غلامان حسینی در جزیره هرمز
واحد‌های صنفی نهاوند ملزم به درج قیمت هستند
شلیک موشک از یمن به سرزمین های اشغالی
وداع مردم با شهدای تروریستی آستانه اشرفیه
آغاز مرحله پنجم آبگذاری شالیزار‌های مناطق مرکزی گیلان
افزایش نشاط اجتماعی با همکاری بهزیستی و ورزش و جوانان میاندوآب
۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ با رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
برگزاری مراسم روز جهانی علی اصغر (ع) در پاکستان
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
اجازه نمی‌دهیم کسی سرنوشت ما را تعیین کند
طرح توزیع غذا در غزه توهین به کرامت انسانی فلسطینیان است
شکایت به صلیب‌سرخ در پی حمله به امدادگران هلال احمر
هلند خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری را محکوم کرد
رگبار و رعد و برق در ۵ استان
عاشورا تا پیروزی؛ روایت عزت ملت ایران در سایه ولایت و مقاومت
نصب داربست و پاتوق در حریم شبکه برق ممنوع است
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد
دورکار شدن ادارات ۶ شهرستان خوزستان به علت آلودگی هوا
دفاع از تمامیت ارضی ایران اوج همبستگی ملت است
دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد در سلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست
پیش‌بینی بارش‌های ۵ روزه در ۱۰ استان
شناسایی و دستگیری عاملان جاسوسی در هرمزگان
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد
لیگ والیبال ملت‌ها ۲۰۲۵؛ معرفی چهارده بازیکن ایران مقابل آرژانتین
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاورد‌های علمی هستیم 
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۳۷ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)