• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۷۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
سیاسی » دولت
پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عراق:

برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی اجازه نمی‌گیریم

رئیس‌جمهور با اشاره به گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، مادر خصوص این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت.

برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی اجازه نمی‌گیریم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در دیدار آقای فؤاد حسین معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری عراق با اشاره به پیوند‌های عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق اظهار داشت: روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق  فقط به امروز و دیروز محدود نمی‌شود، بلکه بر بنیان‌هایی چند هزار ساله و ریشه‌دار استوار است. اشتراکات قومی، زبانی و فرهنگی میان مردمان دو سوی مرز، حکایت از پیوند‌هایی ناگسستنی دارد که عمق روابط دو ملت را به روشنی نشان می‌دهد.

آقای پزشکیان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده همکاری در عرصه‌های مختلف میان دو کشور افزود: هر مقدار که بتوانیم تعاملات خود را در زمینه‌های گوناگون از جمله تجارت، صنعت، بهداشت و درمان، همکاری‌های دانشگاهی، علم و فناوری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم، بی‌تردید منافع مشترک و مضاعفی نصیب دو کشور و دو ملت خواهد شد.

رئیس‌جمهور همچنین با ابراز خرسندی از روابط حسنه استانداران استان‌های مرزی دو کشور، این تعاملات را بستر مناسبی برای توسعه تجارت مرزی و هم‌افزایی منطقه‌ای دانست و خاطرنشان کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و خطوط ریلی، به تقویت پیوند‌ها میان ایران و عراق خواهد انجامید.

آقای پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گفتگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا تصریح کرد: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، ما درباره این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر آمادگی ایران برای بهره‌مندسازی دیگر کشور‌های اسلامی و همسایگان از تجارب و دستاورد‌های خود در زمینه‌های مختلف از جمله کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در بخش دارو، کشاورزی و صنعت اظهار داشت: در‌های تعامل و همکاری با دولت عراق در تمامی زمینه‌ها گشوده است. پیشرفت عراق را پیشرفت خود و توسعه ایران را توسعه عراق می‌دانیم.

در ادامه این دیدار آقای فؤاد حسین معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشورش به رئیس‌جمهور و ملت شریف ایران اظهار داشت: روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران در سطحی بسیار مطلوب و پویا قرار دارد. تعاملات تجاری و اقتصادی میان دو کشور گسترش یافته است و روندی رو به رشد را طی می‌کند.

آقای فؤاد حسین که ریاست شورای وزیران اقتصادی عراق را نیز بر عهده دارد، گزارشی جامع از ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های موجود در روابط اقتصادی دو کشور ارائه و بر اهتمام دولت عراق به تکمیل پروژه‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و ریلی تأکید کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق با اشاره به اهمیت روابط فرهنگی و دانشگاهی میان دو کشور تصریح کرد: امروز هیچ مرزی میان ما و ایران وجود ندارد؛ سالانه میلیون‌ها زائر ایرانی و عراقی با عشق و ارادت به زیارت بقاع مطهر ائمه اطهار کشور‌های یکدیگر مشرف می‌شوند. این پیوند‌های دینی، سرمایه‌ای گرانبها برای هم‌گرایی میان دو ملت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح غربالگری سلامت در روستای اسفهران
رونمایی از کتاب «تمنا دار» کاری جدید از راه یار
توزیع کنسانتره «بامبو» میان عشایر مغان
بررسی آخرین وضعیت بازار رشت؛ از تدوین نقشه تا رفع مشکل چک‌های برگشتی
سیستان و بلوچستان میزبان رویداد ملی ایران جان
وداع باشکوه مردم البرز با جانباز سرافراز حاج حسن سام‌خانیانی
نگاهی به برنامه‌های رادیو سلامت
اهدای یک دستگاه پلاسما جت ساخت داخل به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
آبگیری تالاب شیمبار بر اثر بارش‌های اخیر
ارتقای بهره‌وری آب، محور اصلی صیانت از حقابه‌های کشاورزی خوزستان
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین خوابگاه متأهلی کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
روایت آذربایجان غربی از «ایران جان»؛ سیستان و بلوچستان
قهرمانی گلاب صواحی ساری در تور ملی والیبال برفی ایران
زندگی و طبیعت در کتابی برای کودکان
علت پوسیدگی دندان‌ها ریشه در پلاک میکروبی دارد
وزش باد شدید از امشب تا پیش از ظهر فردا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
استقبال از ۸۵ شهید تازه تفحص دفاع مقدس
اضافه شدن ۵ هزار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه به ظرفیت تأمین آب استان البرز
امضای تفاهم‌نامه همنوا وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش، نفت و کار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
وزش باد در همدان ادامه دارد
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)