• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۲۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
بین الملل » غرب آسیا

غزه در آستانه قحطی بزرگ

بسته بودن گذرگاه‌های نوار غزه و تشدید محاصره آن از سوی رژیم صهیونیستی، این منطقه را در آستانه قحطی بزرگی قرار داده است.

غزه در آستانه قحطی بزرگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سازمان‌های بشردوستانه به دلیل بسته شدن گذرگاه‌ها روز به روز توانایی خود را برای ارائه کمک‌های امدادی به خانواده‌ها در غزه از دست می‌دهند و این امر، تراژدی فلسطینی‌هایی را که گاهی اوقات قادر به سیر کردن فرزندانشان نیستند، تشدید می‌کند.

در حالی که خانواده‌های فلسطینی در غزه به شدت به کمک‌های بشردوستانه و امدادی نیاز دارند، محاصره تحمیلی توسط اشغالگران اسرائیلی از طریق بستن مداوم گذرگاه‌های مرزی، مانع از رسیدن کمک‌ها شده است.

دوره اخیر شاهد کاهش قابل توجه کار سازمان‌های خیریه و امدادی و بشردوستانه بوده است که نقش مهمی در کمک به مردم غزه در طول جنگ طولانی و مداوم ایفا کرده‌اند. بسته شدن گذرگاه‌ها نه تنها ورود کامیون‌ها و کمک‌ها را متوقف کرده، بلکه شریان حیاتی بیش از دو میلیون نفر ساکن نوار غزه را که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با جنگ نسل‌کشی رو‌به‌رو هستند، قطع کرده است. با تشدید محاصره، توانایی سازمان‌های خیریه برای تأمین حداقل نیاز‌های مردم رو به کاهش است.

اشغالگران از دوم مارس محاصره غزه را تشدید کرده‌اند و گذرگاه‌های مرزی را بسته‌اند و از ورود کمک‌های امدادی، کالا‌های تجاری و سوخت جلوگیری می‌کنند. این امر بر توانایی سازمان‌های خیریه برای ادامه ارائه حمایت و کمک‌های لازم به خانواده‌های فلسطینی در نوار غزه به ویژه خانواده‌های ساکن در پناهگاه‌ها و اردوگاه‌های آوارگان، تأثیر منفی گذاشته است.

رئیس انجمن خیریه «البرکه» الجزایر در فلسطین گفت: پس از گذشت بیش از ۵۵ روز از بسته شدن گذرگاه‌ها و عدم اجازه ورود کمک‌های امدادی و مواد غذایی به نوار غزه، چیزی برای ارائه به خانواده‌های آسیب‌دیده و آواره وجود ندارد. بازار‌ها تقریباً خالی از کالا هستند و قیمت کالا‌های موجود، مانند سبزیجات و کنسروها، به شدت افزایش یافته است.

«شادی جنینه» خاطرنشان کرد: این انجمن بسته‌های غذایی، وعده‌های غذایی، آب و کمک‌های غیرنقدی را به خانواده‌های فقیر ارائه می‌دهد.

جنینه افزود: قحطی در نوار غزه در حال شدت گرفتن است و اوضاع روز به روز از کنترل خارج می‌شود. همه اینها پیامد‌های جدی بر واقعیت غم‌انگیزی دارد که خانواده‌ها در غزه با آن رو‌به‌رو هستند. در چند روز گذشته، ما مجبور شده‌ایم برخی کالا‌ها را با وجود قیمت زیاد آنها خریداری کنیم. ما مقداری کمک در انبار‌های انجمن داشتیم، اما اکنون آنها تمام شده‌اند.

«ام العبد المصری» که به همراه خانواده و بستگان بزرگ ۳۰ نفره خود در کلاس درس یک مدرسه محل اسکان آوارگان شهر غزه زندگی می‌کند، گفت: از زمانی که گذرگاه‌ها بسته شده است، هیچ کمکی دریافت نکرده‌ایم. رنج ما هر روز بیشتر می‌شود.

او با اندوه افزود: ما وارد مرحله‌ای از قحطی واقعی شده‌ایم و به زحمت می‌توانیم روزی یک وعده غذا بخوریم. ما می‌توانیم گرسنگی را تحمل کنیم، اما بچه‌ها نمی‌توانند.

«هناء المجبر» دیگر شهروند فلسطینی در نوار غزه گفت: همسرم سرطان و نیاز به پیوند قرنیه دارد. گذرگاه‌ها در حال حاضر بسته هستند، بنابراین دارو، غذای سالم و حداقل مایحتاج زندگی در دسترس نیست.

به گفته دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه، اشغالگران با بستن گذرگاه‌های این منطقه از آغاز جنگ نسل‌کشی و جلوگیری کامل از ورود کمک‌ها از بیش از یک ماه پیش تاکنون، عمداً مرتکب جنایت گرسنگی دادن گروهی مردم فلسطین شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)