• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۶۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث

۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح از ابتدای طرح نوروزی در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا آخرین جزئیات طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ را تشریح کرد و گفت: استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خوزستان از جمله استان‌های پرتصادف در ایام نوروز ۱۴۰۴ بوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سیدتیمور حسینی با بیان اینکه در این مدت، پلیس راهور فراجا با مشارکت در راه‌اندازی پویش «نه به تصادف»، تلاش دارد تا فرهنگ ایمنی در رانندگی را در میان مردم تقویت کرده و با نظارت دقیق‌تر بر تخلفات حادثه‌ساز، آمار تصادفات و جانباختگان را کاهش دهد، هدف اصلی این پویش را فرهنگ‌سازی رانندگی، نظارت دقیق بر تخلفات حادثه‌ساز و همکاری بیشتر مردم با دولت و پلیس عنوان کرد.

وی افزود: تا پیش از این، آمار اعلامی پلیس فقط بر اساس وقوع تصادفات در سر صحنه بوده است، اما به دلیل اهمیت این موضوع و مشارکت چشمگیر مردم در پویش «نه به تصادف»، از این پس، آمار‌ها به‌طور جامع‌تری منتشر خواهد شد. این آمار جدید (از ابتدای طرح ۲۵ اسفندماه تا تاریخ روز برای مثال۷ فروردین ماه)، شامل جانباختگان سر صحنه در حین انتقال به مراکز درمانی و همچنین جانباختگان در بیمارستان‌ها خواهد بود.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: مردم باید توجه داشته باشند که آمار جمع بندی شده ۱۳ روز طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ از سوی پلیس راهور به طور کامل با اطلاعات مراکز درمانی جمع‌بندی شده است.

حسینی با بیان اینکه طبق گزارش های جدید، در ۲۴ ساعت گذشته (۷فروردین)، ۲۱۳۴ فقره تصادف در سراسر کشور ثبت شده که منجر به جانباختن ۲۰ نفر و مجروح شدن ۴۴۷ نفر شده است گفت: از این تعداد، ۱۸۶ فقره تصادف جرحی درون‌شهری با ۲۳۰ نفر مجروح و ۱۸ فقره تصادف فوتی برون‌شهری با ۱۹ جانباخته گزارش شده است. همچنین در مجموع، تعداد تصادفات درون شهری ۱۳۷۳ فقره و تصادفات برون‌شهری به ۷۶۱ فقره رسید.

وی همچنین اعلام کرد: در بازه زمانی ۱۳ روزه (۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۷ فروردین ۱۴۰۴)، مجموعاً ۴۳۱ فقره تصادف فوتی به ثبت رسید که منجر به جانباختن ۵۰۵ نفر شده است. از مجموع ۱۰ هزار و ۱۰۵ فقره تصادف جرحی، ۱۲ هزار و ۵۴۶ نفر مجروح شده‌اند، در این مدت، ۵۷ هزار و ۳۸۱ فقره تصادف خسارتی نیز به ثبت رسید که مجموعاً تعداد تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری به ۶۷ هزار و ۹۱۷ فقره رسید.

آمار استان‌های پرتصادف اعلام شد

رئیس پلیس راهور فراجا به آمار استان‌های پرتصادف اشاره کرد و ادامه داد: استان‌های کرمان با ۳۸ جانباخته، سیستان و بلوچستان با ۳۵ جانباخته، خراسان رضوی و خوزستان هرکدام با ۳۱ جانباخته و فارس با ۲۸ جانباخته از جمله استان‌های پرتصادف در ایام نوروز ۱۴۰۴ بوده‌اند.

سردار حسینی گفت: بیشترین علل وقوع تصادفات در نوروز ۱۴۰۴ شامل بی توجهی به جلو ۴۵ درصد، تغییر مسیر ناگهانی۱۴ درصد، فقدان توانایی در کنترل وسیله نقلیه ۱۴ درصد، انحراف به چپ ۶ درصد و بازه زمانی وقوع تصادفات ساعت ۱۶ الی ۲۰ بوده است.

وی از تمام مسافران نوروزی خواست تا با رعایت قوانین، توجه به رانندگی ایمن و پرهیز از رفتار‌های پرخطر، در کاهش تصادفات و جانباختگان مشارکت کنند.

پویش «نه به تصادف» فراخوان پلیس برای همیاری بیشتر مردم

سردار حسینی در ادامه از مردم درخواست کرد که به پویش «نه به تصادف» بپیوندند و با رعایت اصول ایمنی در رانندگی، در کاهش آمار تصادفات و تلفات جانی همکاری کنند.

وی تاکید کرد: برای پلیس حتی یک جان هم بسیار ارزشمند است و تمام تلاش خود را می‌کند تا سال ۱۴۰۴ با کمترین تصادف و تلفات جانی به پایان برسد.

سردار حسینی همچنین از استان‌هایی که بیشترین مسافر نوروزی را داشته‌اند یاد کرد و اظهار کرد: استان‌هایی مانند مازندران، گیلان، خراسان رضوی، خوزستان، تهران، فارس و هرمزگان بیشترین تعداد مسافر را در ایام نوروز ۱۴۰۴ به خود اختصاص داده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)