پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی مرند اعلام کرد: ۱۱ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستاهای گلزار و اربطان این شهرستان قلع و قمع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، اللهیاری با تاکید بر لزوم اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها گفت: ۱۰ مورد از ساخت وسازهای غیر مجاز در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها واقع در اراضی کشاورزی روستای گلزار و یک مورد در اجرای حکم قطعی ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها در اراضی روستای اربطان شهرستان مرند قلع و قمع شد.
وی ادامه داد: با قلع و قمع این ساخت و سازهای غیرمجاز ۱.۵ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مرند آزاد سازی شدند.
اللهیاری با بیان اینکه حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی موجب تأمین امنیت غذایی، توسعه روستایی، توسعه صادرات و ارز آوری میشود تاکید کرد: با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در زمینهای کشاورزی طبق قانون حفظ کاربری اراضی برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.