حمایت از شرکتهای دانشبنیان، از آموزش تا ورود به بازارهای جهانی
مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: ما در این معاونت نقش ابزار حمایتی را داریم و در ۱۹ حوزه، شرکتهای دانش بنیان و خلاق را حمایت میکنیم تا بتوانند در مسیر صادرات توانمند شوند.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، راضیه کهنسال در کمپ بین المللیسازی شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق در پارک علم و فناوری خلیج فارس، افزود: خدمات ارائه شده به شرکتهای دانش بنیان، از مشاوره و آموزش آغاز میشود و تا لبه بازار که نمایشگاههای بین المللی هستند، این خدمات ادامه دارد.
وی افزود: حمایتهای مختلفی برای صادرات دانشبنیان در کشور وجود دارد که به طور کلی میتوان آنها را در سه بخش حمایتهای ارزی، حمایتهای گمرکی و آییننامه تسهیل دریافت استانداردهای بینالمللی طبقهبندی کرد.
مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری اظهار کرد: ستاد توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی با ارائه خدمات توانمندسازی، ورود شرکتهای دانشبنیان ایرانی را به بازارهای جهانی و فروش محصولات تسهیل خواهد کرد.
وب عنوان کرد: برای حمایت از صادرات دانشبنیان، ابزارهای مختلفی اعم از ابزارهای تبلیغاتی، تحقیقات بازار، نشست تجاری بینالمللی، ارسال نمونه محصول، بازاریابی خارجی، عارضهیابی و توسعه کسب و کار، حضور در مناقصههای بینالمللی، ثبت محصول یا دارو و علائم تجاری، اخذ گواهینامههای محصولی، طراحی صنعتی و ساخت، آموزش بازرگانی، نمایشگاههای خارجی و پاویون ملی، منتورینگ و مشاوره صادرات را داراست که هر کدام به سهم خود زیرشاخههای مختلفی را شامل میشود.
کهنسال گفت: امسال تا کنون هفت کمپ بینالمللی سازی شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور در استانهای مختلف برگزار شده و همچنان ادامه خواهد داشت.