• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۰۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
لرستان » اجتماعی

اختصاص ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراجع قضایی لرستان

رئیس قوه قضائیه در سفر به لرستان گفت: بیش از ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شده است.

اختصاص ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراجع قضایی لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی لرستان گفت: در جریان سفر استانی بیش از ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد.

وی تأکیدکرد: ضرورت دارد برای رسیدگی سریع و ویژه به نامه‌ها و درخواست‌های مردمی در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان لرستان، تدابیر ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه، خطاب به مسئولان حاضر در نشست شورای قضایی استان لرستان تأکیدکرد: همه مدیران باید در همه کار‌ها به ویژه مسائل و امور مالی خود، انضباط و شفافیت داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به گزارش وزیر دادگستری ناظر بر وضعیت مناسب تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی در پارکینگ‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس راهور اظهار کرد: باید روند تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی، یک روند مستمر و دائمی باشد تا مجدد با رسوب این دستگاه‌ها در پارکینگ‌ها مواجه نشویم.

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به گزارش رئیس سازمان زندان‌ها در خصوص مهیا شدن موجبات آزادی تعدادی از زندانیان لرستان به مناسبت سفر هیئت عالی قضایی به این استان، گفت: شرایطی فراهم شود تا این زندانیان قبل از روز جشن انقلاب اسلامی در بیست و دوم بهمن‌ماه از زندان آزاد شوند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، وزیر دادگستری با اشاره به بازدید‌های خود از چهار انبار اموال تملیکی لرستان گفت: وضعیت امروز این انبار‌ها با وضعیت سه سال گذشته آنها قابل مقایسه نیست و اکنون شرایط بسیار مطلوب شده است؛ در هیچ کدام از این چهار انبار، کالای تعیین تکلیف نشده و رسوبی وجود ندارد.

رحیمی همچنین با اشاره به بازدید‌های خود از پارکینگ‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس راهور گفت: در پارکینگ ستاد مبارزه با مواد مخدر لرستان هیچ وسیله نقلیه رسوبی وجود ندارد؛ در پارکینگ پلیس راهور نیز از ۱۵ هزار موتورسیکلت رسوبی که از چند سال پیش توقیف شده بودند تاکنون ۱۳ هزار و ۱۷۰ مورد تعیین تکلیف شده و مابقی دستگاه‌ها نیز در مزایده‌ای که به زودی انجام می‌شود تعیین تکلیف خواهند شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران نیز که در جریان سفر هیئت عالی قضایی به لرستان حضور داشت، با اشاره به اقدامات انجام شده در رابطه با سه کارخانه سیمان خرم آباد، کاشی بروجرد و شیشه الیگودرز در دادگستری استان تهران با توجه به مطرح بودن پرونده‌ها در این دادگستری گفت: پس از پذیرش درخواست اعمال ماده ۴۷۷ برای پرونده کارخانه سیمان خرم آباد، در حال حاضر سهامداران این کارخانه برای ادامه فعالیت و سرمایه‌گذاری‌های خود مهیا هستند؛ هم اکنون کارخانه سیمان خرم آباد هیچ گونه مشکل حقوقی و قضایی ندارد.

القاصی افزود: همچنین در خصوص کارخانه کاشی بروجرد اعلام می‌کنیم که تمام مطالبات بانک‌ها، تأمین اجتماعی و طلبکاران این کارخانه تصفیه شده است و به زودی این واحد تولیدی به سهامداران آن تحویل داده می‌شود.

وی گفت: بعد از چندین سال تعطیلی و ورشکستگی کارخانه شیشه الیگودرز همه مطالبات طلبکاران آن پرداخت شده و اکنون فعالیت این کارخانه با بیشترین ظرفیت در حال انجام است.

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در این جلسه گفت: با توجه به تأکید رئیس قوه قضائیه برای حل مسائل و مشکلات کهنه به جا مانده استان لرستان، در نتیجه پیگیری‌های سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و با همکاری میراث فرهنگی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان، در روز‌های آینده، آن بخش از محوطه فلک الافلاک که در اختیار نیرو‌های سپاه قرار داشت، تخلیه خواهد شد.

محمدی، رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه از فراهم شدن موجبات آزادی ۲۶۰ زندانی استان لرستان از محل ارفاقات قانونی و کمک‌های خیران به مناسبت سفر هیئت عالی قضایی به این استان خبر داد.

رفاهی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه هم در این جلسه از انجام ۲۷۳ مورد ملاقات مردمی مسئولان عالی قضایی و واصل شدن دو هزار و ۹۰۳ درخواست و نامه مردمی در سفر روز گذشته هیئت عالی قضایی به استان لرستان خبر داد.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و هیأت عالی قضایی روز گذشته ۱۸ بهمن مهمان استان لرستان بودند.

دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان و اقشار مختلف مردم و همچنین حضور در جلسه شورای اداری و شورای عالی قضایی از جمله برنامه‌های سفر یک روزه رئیس دستگاه قضا به لرستان بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)