• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
بین الملل » تحلیلی
زارا واگنکنشت:

تصمیم دیوان لاهه سیلی به صورت دولت آلمان است

سیاستمدار برجسته آلمانی گفت: حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت یک سیلی بر صورت اولاف شولتز صدراعظم و آنالنا بائربوک وزیر خارجه است؛ او از دولت خواست فوراً علیه رژیم اسرائیل تحریم تسلیحاتی اعمال کند.

 تصمیم دیوان لاهه سیلی به صورت دولت آلمان است 

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما وبگاه خبرگزاری آناتولی نوشت: پس از تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) برای صدور حکم بازداشت برای نخست وزیر رژیم اسرائیل، دولت حامی اسرائیل در آلمان با فشار فزاینده‌ای برای پایان دادن به حمایت خود از دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، مواجه شد.

زارا واگن کنشت، سیاستمدار برجسته چپ‌گرا، در شبکه‌های اجتماعی گفت: حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت یک سیلی بر صورت اولاف شولتز صدراعظم و آنالنا بائربوک وزیر خارجه است. او از دولت خواست فوراً تحریم تسلیحاتی را علیه رژیم اسرائیل اعمال کند.

وی گفت چه چیز دیگری لازم است تا دولت فدرال به حمایت خود از جنایات جنگی کابینه نتانیاهو در غزه پایان دهد؟ اکنون تحریم‌های تسلیحاتی را علیه اسرائیل اعمال کنید. 

دولت آلمان، حامی سرسخت رژيم اسرائیل بوده است و شولتز بار‌ها بر مسئولیت ویژه آلمان در قبال امنیت اسرائیل به دلیل گذشته نازی این کشور تاکید کرده است.

برلین علیرغم نگرانی‌های بین المللی درباره عملیات نظامی نسل کشی در نوار غزه، فروش تسلیحات به اسرائیل را در ماه اکتبر از سر گرفت.

نیکول گوهلک، قانونگذار حزب چپ، از دولت خواست تا اقدام فوری انجام دهد.

او گفت: حکم های بازداشت علیه نتانیاهو و گالانت نشانه‌های مهمی هستند که نشان می‌دهد جنایات جنگی اسرائیل نیز عواقبی خواهد داشت. من از دولت آلمان انتظار دارم که در نهایت حمایت مرگبار خود را از جنایات جنگی دولت اسرائیل متوقف کند. 

حتی در داخل ائتلاف حاکم نیز صدا‌های مخالف بلند شده است.

ایزابل کادمارتوری، یک قانونگذار از حزب حاکم سوسیال دموکرات (SPD) توقف صادرات تسلیحات به اسرائیل را خواستار شد.

 او در ایکس نوشت: دولت آلمان باید فوراً تحویل تسلیحات را به نتانیاهو - جنایتکار جنگی مظنون که تحت یک حکم بازداشت بین المللی تحت تعقیب است - متوقف کند.

آلمان هنوز به طور رسمی به تصمیم یا درخواست دیوان بین المللی کیفری برای تحریم تسلیحاتی اسرائیل پاسخ نداده است.

اقدام بی‌سابقه دیوان بین‌المللی کیفری، بحث‌ها را در آلمان درباره سیاست صادرات تسلیحات و موضع این کشور در قبال مناقشه اسرائیل و فلسطین تشدید کرده است و به طور بالقوه روابط دیپلماتیک را بین برلین و تل‌آویو متشنج می‌کند.

دادگاه لاهه روز پنجشنبه در اقدامی تاریخی اعلام کرد حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، رئیس سابق دفاع اسرائیل را پس از متهم کردن آنها به ارتکاب جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی در غزه صادر کرد.

گالانت در اوایل ماه جاری از سمتش به عنوان وزیر جنگ رژیم اسرائیل در جریان حمله ۱۳ ماهه این رژیم به غزه، که این حکم دادگاه بین‌المللی کیفری بر روی او تمرکز دارد، اخراج شد.

این حکم در حالی صادر می‌شود که نسل کشی اسرائیل به غزه به تازگی وارد دومین سال خود شده است و تاکنون ۴۴ هزار فلسطینی را که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند کشته و بیش از ۱۰۳ هزار نفر را مجروح کرده است.

یورش رژیم اسرائیل تقریباً کل جمعیت این سرزمین را در میان محاصره مداوم و عمدی که به کمبود شدید غذا، آب سالم و دارو منجر شده، آواره کرده است و مردم را به مرز قحطی رسانده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)