• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۸۱۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
خوزستان » اجتماعی

کشف ۸ تن انواع مواد مخدر در خوزستان

فرمانده انتظامی خوزستان گفت: ۸ تن انواع مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ در استان کشف شده است.

کشف ۸ تن انواع مواد مخدر در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار سیدمحمود میرفیضی ضمن عرض تبریک سال نو به همه مردم استان خوزستان گفت: در ابتدا یادی کنیم از ۵ شهید مدافع امنیت استان که در سال ۱۴۰۲ به شهادت رسیدند، ما عهد می‌بندیم که رهرو راه آنها باشیم چرا که آنها جان خودشان را نثار کردند تا امنیت حفظ شود و باقی بماند.


وی با اشاره به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی استان که در ایام نوروز بسیار مطلوب و مناسب برای مسافرت است، افزود: همکاران بنده در کنار تمامی اقدامات خود می‌بایست امنیت مسافران و راهیان نور را تامین کنند و از طرفی با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز وظیفه ذاتی خاص این ماه را نیز به عهده دارند.


سردار میرفیضی ادامه داد: پلیس در ایام نوروز آماده باش هست وهمکاران انتظامی امنیت خانه بزرگ ایران را ترجیح می‌دهند بر امنیت و آرامش و خانه و کاشانه خود و خانواده‌های آنها از خود گذشتگی می‌کنند و بستر را برای همسر یا فرزندانشان آماده می‌کنند تا خدمتگزاری بهتری به مردم و شهروندان داشته باشند.


فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های مدون این ایام، اضافه کرد: در طرح نوروزی  ۸۲۵ واحد گشتی خودرویی، موتوری و پیاده در قالب پلیس‌های تخصصی پیش بینی شده که در ایام عید با دو مولفه رافت  و اقتدار خدمتگزاری نمایند همچنین بیش از ۸۰ واحد نظارتی قرار دادیم علاوه برآن‌ها شماره ۱۹۷ را داریم که شماره‌ای است برای مردم که برکار پلیس نظارت کنند، طرح راهنمایی و رانندگی از ۲۴ اسفند شروع شده، اما طرح‌های انتظامی از امروز تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهند یافت.


وی در بیان اتفاقات سال ۱۴۰۲ گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ اگر تقویم را نگاه کنیم اول عید نوروز، ماه مبارک رمضان، عید فطر، ماه محرم، اربعین، ۲۲ بهمن، انتخابات و مجدداً تکرار آن رو داریم، اما آنچه مهم است شاخصی است که در بیان مقام معظم رهبری به عنوان پلیس در تراز انقلاب اسلامی است و آن یک سری اصول دارد که مهم‌ترین آن پاسخگویی به مطالبات مردم است و اگر به گونه‌ای عمل کردیم که رضایتمندی مردم حاصل شد پس مشخص می‌شود که ما خوب عمل کردیم و در این خصوص خود مردم نقش محوری دارند فقط لازم است مردم وظیفه شهروندی خودشان که همان رعایت قوانین و مقررات است را رعایت کنند.


سردار میرفیضی در پاسخ به این سوال که چه اتفاقاتی توسط مردم باید رقم زده شود، افزود: همان موضوعاتی که مردم از پلیس می‌خواهند ما هم انتظاراتی از مردم داریم ما یک سری موضوعات را آگاه سازی می‌کنیم در حوزه آسیب‌های اجتماعی، فضای مجازی، پیشگیری از سرقت و. این آگاه سازی در سلامت خانواده و فرزندان و تامین امنیت بسیار مهم و تاثیرگذار است اگر مردم در یک خرد جمعی کمک کنند حوزه امنیت بسیار بهتر و مطلوب‌تر می‌شود و پلیس بهتر می‌تواند تکلیف خادمی خودش را انجام دهد.


وی در خصوص پیشگیری از جرایم، کشفیات قاچاق کالا و مواد مخدر می‌گوید: ما هر سال چند موضوع را به عنوان اولویت بر اساس نظر مردم، مسئولین، نخبگان و آمار ارقام مشخص می‌کنیم در سال ۱۴۰۲ دو موضوع مورد مطالبه مردم بود یکی موضوع مبارزه با سرقت و دیگری مبارزه با مواد مخدر و برخورد با معتادین ولگرد و خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدرکه خوشبختانه در سالی که گذشت ۸ تن مواد مخدر کشف کردیم که ۱۲ درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشتیم و جمع آوری معتادین ولگرد و خرده فروشان نسبت به سال گذشته دو برابر شده است در سرقت ما ۱۰ درصد کاهش وقوع داشتیم و بیش از ۲۰ درصد افزایش کشف داشته‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)