• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
سیاسی » دولت

ضرورت تدوین قوانین برای حمایت از کارهای جهادی

آقای رئیسی با ضروری دانستن تدوین و تصویب قوانین لازم برای حمایت از فعالیت‌ گروه‌های جهادی، گفت: بهره‌گیری از نیرو‌های تربیت‌شده این گروه‌ها در رده‌های مدیریتی می‌تواند موجب ارتقای کارآمدی دستگاه‌ها شود.

** ضرورت تدوین قوانین برای حمایت از کارهای جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی در دیدار جمعی از فعالان و مسئولان گروه‌های جهادی سراسر کشور که در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر، با توجه به سابقه تشکیل جهاد سازندگی و عملکرد درخشان آن در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: دولت مردمی با باور عمیق به حرکت جهادی، رفع موانع فعالیت گروه‌های جهادی و گسترش فرهنگ و روحیه جهادی را وظیفه خود می‌داند.

رئیس جمهور با توجه به روند ادغام جهاد سازندگی در سازمان اداری دیگر و نگرانی از گرفتار شدن این حرکت مردمی در چنبره دیوان‌سالاری و کاغذبازی اداری، همت جهادی دانشجویان، طلاب، دانش‌آموزان، بسیجیان و مسجدی‌ها را موجب ادامه حرکت جهادی در سراسر ایران دانست و گفت: در این مدت، جوانان جهادگر با راه‌اندازی اردو‌های جهادی، در دورافتاده‌ترین شهر‌ها و روستا‌های کشور حضور یافتند تا محرومیت این مناطق را از بین ببرند.
 
آقای رئیسی، ادامه حرکت جهادی و احیای جهاد سازندگی را از برنامه‌های اصلی دولت مردمی دانست و تصریح کرد: با توجه به تشکیل گروه‌های متنوع جهادی از محیط‌های دانشجویی، طلبگی، سازمان‌های مردم‌نهاد، بسیج، مساجد و مانند آن، پس از تشکیل دولت سیزدهم، تلاش شد ساز و کاری طراحی شود که کار جهادی بر عهده خود جهادگران باشد و دولت، فقط به حمایت از آنان بپردازد.
 
رئیس جمهور، تشکیل شورای‌ عالی جهاد سازندگی را نتیجه این طراحی دانست و اظهار داشت: طراحی ساز و کاری برای مرتبط کردن گروه‌های جهادی به یکدیگر و فراهم آوردن زیرساخت‌های حمایت حقوقی و مالی در جهت هم‌افزایی ظرفیت عظیم این گروه‌ها در مسیر آبادانی، رشد و شکوفایی، ارتقای کیفیت کارهای فرهنگی و رفع آسیب‌های اجتماعی و مسائل کشور، از اهداف تشکیل این شورا است.
 
آقای رئیسی با ضروری دانستن تدوین و تصویب قوانین لازم برای حمایت از فعالیت‌های جهادی و با توجه به نقش‌آفرینی فرهنگی گروه‌های جهادی برای تربیت انسان‌های با تجربه و برخوردار از تخصص، همراه با روحیه انقلابی و جهادی، گفت: با توجه به ظرفیت مناسب گروه‌های جهادی برای پرورش مدیران توانمند، با تجربه، انقلابی و با انگیزه، بهره‌گیری از نیرو‌های تربیت‌شده این گروه‌ها در رده‌های مدیریتی می‌تواند موجب ارتقای کارآمدی دستگاه‌ها شود.
 
رئیس جمهور، گره‌گشایی از زندگی مردم، یافتن استعداد‌های درخشان، ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی آنان و برقراری عدالت در زمینه برخورداری مردم از امکانات، رشد و پیشرفت را از جمله اهداف مشترک دولت و گروه‌های جهادی برشمرد و تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم این گروه‌ها، مسئله‌یابی، یافتن راهکار‌ها و تلاش برای حل مسئله است.
 
آقای رئیسی، جهاد تبیین را از عرصه‌های مهم کار جهادی دانست و با بیان اینکه دشمنی که روزگاری دنبال غارت ثروت‌های زمینی و زیرزمینی ملت‌ها بود، امروز دنبال غارت مغز‌ها و نخبگان با استفاده از روش‌های تهدید، تطمیع و ایجاد شبهه و انحراف در اذهان عمومی است، از گروه‌های جهادی، به‌خصوص افرادی که قدرت بیان دارند، خواست که برای باز کردن گره‌های ذهنی اقشار جامعه، تلاش کنند.
 
رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت و ضرورت برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت، شکستن حد نصاب‌ها در رشد تجارت کشور، صادرات نفتی و غیر نفتی، رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال، راه‌سازی، ساخت و تکمیل بیمارستان‌های کوچک و بزرگ در سراسر کشور و همچنین، اجرای طرح‌های بزرگ و پیچیده صنعتی، مانند راه‌اندازی بخش ۱۱ پارس جنوبی و احیای حدود ۷هزار واحد تعطیل یا نیمه تعطیل تولیدی را از جمله ظرفیت‌های قابل تبیین برای مبارزه با توطئه ناامیدسازی جامعه از طرف دشمن دانست و گفت: شرط جهادی کار کردن، این است که دشمن را در برابر خود ببینیم و برای پیشرفت کشور و ناکام گذاشتن دشمن، تلاش کنیم.
 
آقای رئیسی در پایان ۲ ساعت نشست خود با فعالان گروه‌های جهادی، اظهار داشت: پایان این نشست به معنای پایان کار ما نیست، بلکه آغاز یک ارتباط سازنده میان دولت و گروه‌های جهادی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)