• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۸۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
خوزستان » سیاسی

تاکید امام جمعه اهواز بر استفاده از ظرفیت‌ها برای اشتغال جوانان خوزستان

امام جمعه اهواز گفت: خوزستان دارای ۱۸ نماینده و حدود ۵۰ امام جمعه است که باید با کار جهادی از ظرفیت‌های این استان برای اشتغال جوانان استفاده کنند.

تاکید امام جمعه اهواز بر استفاده از ظرفیت‌ها برای اشتغال جوانان خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، حجت‌الاسلام سیدعبدالنبی موسوی‌فرد امام جمعه اهواز امروز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر انقلاب اولویت امروز را معیشت مردم می‌دانند و اقتصاد دریا محور یعنی استفاده پایدار از منابع اقیانوسی برای رشد اقتصادی مد نظر معظم‌له است.

امام جمعه اهواز افزود: علی‌رغم دسترسی ایران به دریا از مناطق شمال و جنوب، اما سهم دریایی ما از تولید ناخالص داخلی نسبت به کشور‌های دیگر تنها ۲ درصد است و این در حالی است که در استان خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های دریایی می‌توان برای جوانان شغل پایدار ایجاد کرد.

وی گفت: خوزستان یکی از استان‌هایی است که در خط مقدم کرانه قرار گرفته است و مسؤولان باید از این بستر آماده و مهیا برای برنامه‌ریزی در جهت اشتغال استفاده کنند.

امام جمعه اهواز گفت:این دولت مردمی قرار است قطار پرسرعت را با همکاری چینی‌ها راه‌اندازی کند و ما باید در این خصوص جزو استان‌های پیشگام باشیم با توجه به اینکه ۱۸ نماینده و حدود ۵۰ امام جمعه در این استان داریم باید یک طرح بزرگ راهبردی در این زمینه را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد همچنین با اشاره به مظلومیت مردم غزه بیان کرد: مظلومیت این مردم دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد. فردا یک اجتماع جهانی در تمام دنیا برای حمایت از مردم غزه برگزار می‌شود و برنامه داریم با تک صدایی از جنایات رژیم صهیونیستی ابراز انزجار کنیم.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها در هیچ جای جهان نباید نقطه‌ی امن داشته باشند، گفت: امروز باید چهره‌ی پنهان لیبرال و دموکراسی بر همگان آشکار شود و کسانی که به تمدن غرب دل‌بسته‌اند باید ببینند تمدن غرب در سایه چه جنایت‌هایی ایجاد شده است. غرب مغز‌های متفکر جوامع را دزدیده‌اند و امروز در جهان شاهد یک پادگان نظامی هستیم که خروجی آن دولت اسرائیل است که از میان وحشی‌ترین و خونخوارترین و کثیف‌ترین‌ها افراد تشکیل شده‌اند.

امام جمعه اهواز بیان کرد: باید شیر‌های نفت و گاز بر روی صهیونیست‌ها بسته شود و مسدود کردن خلیج فارس، دریای عمان و کانال سوئز بر روی شناور‌های کودک‌کش از مطالبات مردم است.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد همچنین با بیان اینکه تکلیف یک مسلمان فرزند‌آوری است، گفت: پایین آمدن نرخ رشد جمعیت مذموم است. در آیات قرآن فرزندآوری مطلوب شمرده شده است و دین اسلام نیز به فرزندآوری توصیه کرده است.

وی بیان کرد: کسانی هم که صاحب فرزند نمی‌شوند نیز از خداوند متعال فرزند صالح بخواهند و اگر مصلحت باشد خداوند به آنان فرزند عطا می‌کند.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد ادامه داد: خداوند همه را به تقوا دعوت کرده است و در این مسیر باید از محارم الهی اجتناب کرده و دستورات الهی را اجرا کنیم. همچنین اعمال ما در خانواده باید زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) را فراهم کند.

وی گفت: در محضر خداوند انسان باید حیا پیشه کند چرا که امام زمان نسبت به همه‌ی رفتار‌های ما آگاه است. از این رو انسان باید از گناه فاصله بگیرد، بر هوای نفس چیره شود، تا قلب‌ها نورانی شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت سریع وزن با بستن رگ اشتها در افراد چاق
امام جمعه موت شهرکرد: نسل امروز مقاوم در برابر جنک نرم
استفاده از مزایای مرزنشینی برای تامین کالا‌های اساسی ارزان‌تر
تاکید امام جمعه شاهین دژ براهمیت صله ارحام
آغاز رقابت کشتی پهلوانی کردستان در سنندج
کوزوو به خرید تسلیحات از آمریکا ادامه می‌دهد
لزوم تقویت امید به آینده مصداق عملی سیره شهداست
پیشتازی اصفهان در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت
ماندگاری هوای سرد در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان هفته
افزایش ۶۶۰ درصدی بازداشت حامیان فلسطین در انگلیس
دو مسیر و یک مقصد
پیوندی به زیبایی لبخند و گرمای خانواده در استودیوی رادیو قم
جدیدترین داروی لاغری و دیابت از هفته آینده در داروخانه
ارتقای توان نداجا در برابر جنگ ترکیبی دشمن مورد توجه است
امام جمعه بندرعباس: باید با جنگ تبلیغاتی دشمن مقابله کرد
تأکید امام جمعه همدان بر لزوم شفافیت اقتصادی برای مردم
برگزاری یادواره شهید لزگی در ساری
رویداد پاسخ ۲
همبستگی اهالی ذکریان جاده‌ای نو ساخت
تبیین اهمیت وفاداری به پیمان در خطبه‌های نماز جمعه بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)