• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۳۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
خوزستان » اجتماعی

برگزاری گردهمایی بزرگ مدیران مواکب اربعین حسینی در چذابه

استاندار خوزستان : بیش از ۲۰ نشست در خصوص اربعین برگزار شده است و موضوع تامین بودجه‌های مورد نیاز برای برگزاری اربعین شامل مصوبات سفر ریاست جمهوری به خوزستان شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ،علی اکبر حسینی محراب، در گردهمایی بزرگ مدیران مواکب اربعین حسینی مستقر در شهرک اربعین چذابه گفت: اربعین رزمایش پیوستن به امام است؛ امامی که تنها گذاشته شد و واقعه عاشورا به ما یاد میدهد که هرگز امام خود را تنها نگذاریم. خداوند مقامی برای امام معصوم که انسان کامل است برای اداره جامعه قائل شده، اما بنی امیه از این سنت الهی سرپیچی کردند.برگزاری گردهمایی بزرگ مدیران مواکب اربعین حسینی در چذابه

وی افزود: نصب حکومت باید از سوی خداوند باشد. هدف ما این است که قبل از ظهور به شرایطی برسیم که امام تنها نماند و این مستلزم پیروی از راه و رسم امام حسین (ع) است.

حسینی محراب اظهار داشت: انشاالله خداوند به ما توفیق دهد همواره در مسیر دفاع از ولایت و امامت ائمه هدی (علیهم السلام) باشیم. امروز جهانیان از شکوه برگزاری اربعین حسینی توسط مردم ایران، عراق و شیعیان جهان متحیر هستند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: پیاده روی اربعین بزرگترین همایش مسالمت آمیز ثبت شده در کل تاریخ بشریت است. ماموریت اصلی اربعین در وهله اول وحدت و پس از آن پاسداشت این میراث معنوی و آئینی است و ما از اربعین مبارزه حق علیه باطل و تن ندادن به طاغوت را می‌آموزیم.

حسینی محراب بیان کرد: انتهای مسیر اربعین باید به یاری امام زمان (عج) و پیروزی قدس ختم شود و مسلمانان دنیا را از ظلم و ستم رهایی بخشد و این همان جهت گیری اربعین ماست.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: چرا در برخی از نقاط دنیا قرآن سوزی میشود؟ چون شبهات خود را آماده کرده و طرح آندلسی کردن ایران را دارند و به حساسیت‌های ما آگاه هستند. ما باید اعتقادات خود را قوی کنیم و ایمان و قلب‌ها را مستحکم کنیم و بدانیم قرآن بر سر نیزه کردن بی تاثیر است و قرآن ناطق همان ولایت و امامت امیرالمومنین (ع) است.

حسینی محراب اظهار داشت: پذیرایی از خیل عظیم زائران اربعین حسینی از جلوه‌های ویژه و ناب رویداد اربعین حسینی است و بیانگر شور و عشق موکب داران شریف به ساحت امام حسین (ع) و یاران باوفایش است.

وی افزود: موکب داران عزیز ما رزق خود را سخاوتمندانه در طبق اخلاص گذاشته و در راه پذیرایی از عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) خدمت رسانی میکند.

استاندار خوزستان ادامه داد: موکب داران با پذیرایی و خدمات ارزشمندی که میکنند الگویی ماندگار برای جامعه و نسل‌های جدید هستند. اینکه موکب داران خاک پای زائران را طوطیای چشم خود میکنند این الگوی دینی ماست. موکب داران ما در دشت آزادگان، بستان، کوت شیخ، کوت سعید، ابو حمیظه، اهواز، امیدیه، حمیدیه و اقصی نقاط استان هر یک با هم برای پذیرایی از زائران رقابت دارند.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه خدمات موکب داران باید مستندسازی شود و در رسانه‌های عمومی به شکل شایسته‌ای منعکس شود عنوان کرد: موکب داران ما اشخاصی کریم هستند و زائران با احترام و محبتی که دریافت میکنند قلبشان تسخیر شما موکب داران میشود و این یک توفیق الهی است که برای ما مایه افتخار است.

حسینی محراب با بیان اینکه برای مراسم اربعین از سال گذشته تمهیدات خوبی اتخاذ شده است تصریح کرد: بیش از ۲۰ نشست در خصوص اربعین برگزار شده است؛ دولت هم خوشبختانه به خوبی وارد میدان شده است و موضوع تامین بودجه‌های مورد نیاز برای برگزاری اربعین شامل مصوبات سفر ریاست جمهوری به خوزستان شده است.

استاندار خوزستان عنوان کرد: موضوع حمل و نقل دغدغه اصلی ماست و از همه کسانی که با اقداماتی همچون پویش نذر حمل مسافر میکنند تشکر میکنم. با رایزنی‌های صورت گرفته طرف عراقی نیز در بخش حمل و نقل ریلی امکاناتی فراهم نموده است هرچند که میزان آن محدود است. مسئولین نیز مراقبت نمایند قیمت‌های حمل و نقل افزایش نداشته باشد.

استاندار خوزستان همچنین در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر مواردی همچون رعایت الگو‌های تغذیه‌ای مناسب، بهداشت و نظافت، توضیحاتی در خصوص پیگیری برای اختصاص وسایل سرمایشی برای مواکبی که فاقد این تجهیزات هستند، آسفالت جاده مواکب، ساماندهی پارکینگ ها، نصب سایه بان و تامین آب شرب و برق و اینترنت داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)