• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۰۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

عملیاتی شدن مصوبه سفر رئیس دستگاه قضا به استان البرز

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام عملیاتی شدن یکی از مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان گفت: صاحبان اعیانی خانه‌های ساخته شده در اسلام‌آباد کرج می‌توانند برای دریافت سند اقدام کنند.

عملیاتی شدن مصوبه سفر رئیس دستگاه قضا به استان البرزبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسین فاضلی هریکندی در نشست مشترک با تعدادی از مدیران ستادی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در محل دادگستری کل استان البرز برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر برای اجرایی شدن مصوبات سفر فروردین ماه سال جاری رئیس قوه قضاییه به استان البرز، اظهار کرد: به منظور اجرای مصوبات این سفر «شورای هماهنگی، پیگیری و اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان البرز» به ریاست وی در دادگستری کل استان تشکیل شده است.

وی با اعلام اینکه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان البرز به عنوان دبیر این شورا تعیین شده است، گفت: یکی از اقدامات فوری در این شورا پیگیری مطالبات مردمی از رئیس قوه قضاییه بود که تعیین تکلیف فوری صدور اسناد مالکیت «منطقه اسلام آباد» کرج یکی از این مطالبات است که مساحت حدود ۱۷۰ هکتاری و جمعیت ۳۵ هزار نفری را شامل می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و پیگیری‌های چندین باره در این خصوص در مجموعه قضایی استان متذکر شد: از آنجایی که سند مالکیت این منطقه به نام شهرداری کرج ثبت شده است با رعایت مفاد قانونی، فروش اراضی شهرداری کرج در اسلام آباد به صاحبان اعیانی خانه‌های ساخته شده در اراضی مذکور به عنوان یک راهکار در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی لازم بین اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، شهرداری کرج و اداره کل راه و شهرسازی استان البرز مصوب شد تا با توجه به شرایط خاص این محله و بر اساس سوابق و مستندات موجود، با رعایت حقوق کلیه مالکان، شهرداری با کمک شورای اسلامی شهر کرج و اداره کل راه و شهرسازی استان و با هدایت و راهبری دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار شهری اقدام مقتضی را انجام دهند و متصرفان و ذی نفعان با رعایت ضوابط مربوطه فورا به انضمام مستندات از شهرداری کرج به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان معرفی شوند تا نسبت به صدور سند مالکیت عرصه‌هایی که در آن‌ها اعیانی احداث شده اقدام شود.

فاضلی هریکندی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مسئولان استانی در عملیاتی شدن این مطالبه مردمی، با اشاره به پیگیری مستمر رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این موضوع برای حل مشکل اهالی منطقه اسلام آباد کرج، گفت: حضور مسئولان ستادی سازمان در استان البرز نشان از جدیت آن‌ها داشت.

وی افزود: از آنجایی که نمایندگان دستگاه قضایی برای عضویت در هیئت‌های رسیدگی موضوع ماده ۹ قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از ابتدای سال به اداره کل ثبت استاد و املاک استان معرفی شدند به معاون منابع انسانی و امور فرهنگی استان هم به عنوان دبیر کمیته نظارت بر مراجع شبه قضایی ماموریت داده شد تا با هماهنگی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان نسبت به ظرفیت‌سنجی هیئت‌های موصوف مخصوصا برای شهر کرج با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان هماهنگی لازم برقرار و پیشنهادات لازم را ارائه دهند.

رئیس کل دادگستری استان البرز ضمن اعلام تشکیل کارگروه ویژه تعیین تکلیف فوری اراضی اسلام آباد، یکی از برنامه‌های مورد حمایت را شناسایی «فضا‌های بی‌دفاع» و پیگیری برای اجرای «طرح توانمندسازی» در استان ذکر کرد و گفت: به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان نیز ماموریت داده شده تا با هماهنگی ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان نسبت به تهیه و تدوین برنامه پیشگیرانه مناسب اقدام کند.

وی همچنین از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خواست تا در صدور شیوه نامه اجرایی در دست تدوین هیئت‌های رسیدگی موضوع ماده ۹ قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری تسریع کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)