• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۳۲۰۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

حامی تولیدکنندگان واقعی و منصف هستیم

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: حامي تولیدکنندگان واقعی و منصف هستیم و حمایت از تولید همواره شعار اساسی ماست

به گزارش خبرگزاري صداو سيما  احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: در حوزه ستاد تنظیم بازار که شاهد علنی شدن نقش اصلی که توجه به کارهای اساسی و کلان نگرانه است، نبوده‌ایم و در این موضوع تضادي از حیث دولت و بخش خصوصی وجود داشته است.

وی افزود: واقعیت امر این است که تاکنون مردم احساس و ادراکی از نظارت بر تنظیم بازار نداشته‌اند زیرا این نگاه رویکردی وجود داشته که بازار باید ذاتاً خودش کنترل کننده خود باشد؛ البته این نگاه، نگاه معقولی است اما در شرایط اقتصادی کنونی ما جوابگو نیست.

اصانلو  گفت: حامیان تولیدکنندگان واقعی و منصف هستیم و حمایت از تولید همواره شعار اساسی ما است که در این راستا ایفای وظیفه می‌کنیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور ادامه داد: اگر اقتصاد بی سر و سامان نباشد اصلاً نیاز به وجود تعزیرات نیست مگر در موارد خاص نظارتی صورت گیرد.

وی گفت: در دولت قبلی اقدام بنیادی در حوزه بازار انجام نشده است و دولت فعلی برای از بین بردن زمینه‌های فساد کار سختی را در دست دارد که در حال اصلاح موارد متناقض است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور  افزود: دستگاه‌ها به دلیل فهم غلط از قوانین در خصوص نظارت بر بازار آن طور که باید در این زمینه ورود نکرده‌اند و باید چنین مواردی با هدف پیشبرد اهداف دولت در حوزه تنظیم بازار تغییر یابد.

وی گفت: موضوع تنظیم‌گری بازار شامل چهار حوزه نظارت، بازرسی، کشف و رسیدگی به تخلف تعریف می‌شود و به لحاظ دیدگاه و برداشت‌هایی که از قبل وجود دارد نهادها و دستگاه‌هایی که وظیفه نظارتی داشته‌اند متأسفانه به درستی عمل نکرده‌اند و امروزه باید جدی‌تر پای کار باشند.

اصانلو با اشاره به اينکه سازمان تعزیرات حکومتی در دوره‌های قبلی منفعل عمل کرده است که حاصل آن برخوردار نبودن ۲۱۰ شهر از تشکیلات تعزیراتی است.تصريح کرد: در حوزه لبنیات نیز تصور و رویکرد غلطی وجود داشت که فقط باید بر چهار قلم کالا قیمت گذاری شود که نتیجه این شد واحدهای تولیدی به تولید هر کالایی جز آن چهار کالا بپردازند و خودسرانه افزایش قیمت دهند و مردم هر روزه شاهد قیمت‌ بیشتر نسبت به دیروز باشند.

وی ادامه داد: تمامی کالاهای تولیدی مشمول نظارت هستند و همچنین تمام کالاها و خدمات مشمول نظارت از حیث قیمت گذاری می‌شوند.

اصانلو گفت: برای جلوگیری از تخلفات قیمت‌گذاری و افزایش نامتعارف نرخ کالا در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است که تولیدکنندگان با رعایت ضوابط تعیین شده قیمت‌گذاری را انجام دهند اما اگر مرتکب تخلف شوند با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی افزود: نظارت بر ضوابط قیمت‌گذاری مشکل دارد و باید بر تمامی اقلام برای اجرای صحیح ضوابط قیمت گذاری نظارت صورت گیرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: سامانه ۱۳۵ تعزیرات با هدف تسهیل در ثبت شکایات مردمی در حوزه صنفی طراحی شده است و اکنون این سامانه به مرجع ثبت شکایت الکترونیکی تبدیل شده تا شکایات به شعب رسیدگی ارجاع و پس از صدور رای به شاکی ابلاغ شود.

وي ادامه داد: در گذشته یکی دیگر از مشکلات تعزیرات، بازدارنده نبودن مجازات‌ها بود که این موضوع با حمایت رئیس جمهور و مصوبه سران قوا با افزایش اختیارات ضمن کاهش زمان در رسیدگی رفع شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نظارت بر ضوابط قیمت‌گذاری مشکل دارد و باید بر تمامی اقلام برای اجرای صحیح ضوابط قیمت گذاری نظارت صورت گیرد.
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)