• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۵۱۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
اقتصادی » بازاروتجارت

تسهیلات گمرک روسیه برای صادرکنندگان ایرانی

گمرکات ایران و روسیه برای اجرای پروژه‌های جدید گمرکی با هدف افزایش مبادلات تجاری و توسعه و تسهیل تجارت میان دو کشور توافق کردند.

تسهیلات گمرک روسیه برای صادرکنندگان ایرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از گمرک ایران، گمرکات ایران و روسیه برای اجرای پروژه‌های جدید گمرکی با هدف افزایش مبادلات تجاری و توسعه و تسهیل تجارت میان دو کشور توافق کردند. این توافق در دیدار ولادیمیر ایوین معاون گمرک فدراسیون روسیه و هیات همراه با علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک ایران در تهران حاصل و مقرر شد تا سند نهایی توافقات جدید گمرکی میان دو کشور در مسکو به امضای روسای گمرکات دو کشور برسد.

محور اصلی این توافق تبادلات تجاری میان ایران و روسیه با ارائه تسهیلات جدید گمرکی از طریق تردد مستقیم و رو رو در دریای خزر بود تا علاوه بر افزایش سطح مبادلات منجر به کاهش قیمت تمام شده کالا‌های دو کشور برای مصرف کنندگان شود. همچنین موضوع تسهیلات ویژه گمرک روسیه برای صادرکنندگان ایرانی در قالب کریدور سبز گمرکی، فعالان اقتصادی مجاز، ترافیک کامیون‌های ترانزیتی در مرز جمهوری آذربایجان، مشکلات صادرکنندگان و ارزش‌های گمرکی از دیگر محور‌های بحث و تبادل نظر در این دیدار بود.

علیرضا مقدسی رئیس کل گمرک ایران در این دیدار با اشاره به سابقه تاریخی روابط دو جانبه به اهمیت کمک‌های متقابل اداری و گمرکی میان دو کشور اشاره و ابراز امیدواری کرد تا دستاورد‌های سفر مقامات بلند پایه گمرک روسیه کمک نماید تا برنامه‌ها و اهداف اقتصادی در روابط دو جانبه محقق شود.

وی افزود: موضوعات بسیار سازنده‌ای در دیدار با هیئت روسیه مطرح شد که در دستور کار ما هم وجود دارد و مهمترین موضوع تسهیلات گمرکی برای صادرکنندگان ایرانی به ویژه در خصوص تعرفه‌هایی است که بیشترین فراوانی را دارند. رتبه بندی شرکت‌ها و معرفی فعالان اقتصادی مجاز از دیگر اقدامات مهم برای تسهیل و توسعه تجارت میان دو کشور است و اجرای بهتر پروژه کریدور سبز گمرکی روند صادرات را می‌تواند تسهیل کند.

رئیس کل گمرک ایران گفت: روند شناسایی فعالان مجاز اقتصادی دو کشور باید تسهیل شود که با این اقدام کمک به سزایی در خصوص رشد مبادلات تجاری دو کشور رخ می‌دهد.

رئیس کل گمرک ایران در ادامه با اشاره به دیدار دو هفته پیش با رئیس کل گمرک آذربایجان بر امضای سریع سند یادداشت تفاهم تسهیل ترانزیت سه جانبه میان ایران، آذربایجان و روسیه تاکید کرد و گفت: خوشبختانه گمرک روسیه برای امضای این سند اعلام آمادگی کرده و این سند نهایی شده است که امیدواریم در یک نشست سه جانبه یادداشت تفاهم تسهیل ترانزیت سه جانبه به امضا برسد.

چشم انداز خوبی برای توسعه مبادلات از طریق دریای خزر وجود دارد

ولادیمیر ایوین معاون گمرک فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از افزایش همکاری‌های تجاری و گمرکی با جمهوری اسلامی ایران گفت: هدف از حضور این هیات در تهران همکاری‌های گسترده و بررسی توافق در خصوص پروژه‌های جدید گمرکی با مسکو به ویژه راه اندازی تردد مستقیم در دریای خزر با محوریت تسهیلات جدید گمرکی است تا با این اقدام ترافیک کامیون‌ها در مرز جمهوری آذربایجان کاهش یابد و ضرورت دارد راه اندازی و تسهیل تردد کشتی‌های رو- رو با محوریت تسهیلات گمرکی میان دو کشور سریع‌تر اجرایی شود.

وی با تاکید بر اینکه چشم انداز خوبی برای توسعه مبادلات از طریق دریای خزر وجود دارد، اولویت حمل مستقیم از ایران برای شناسایی آسان‌تر فعالان اقتصادی مجاز و ارائه تسهیلات گمرکی را بسیار مهم و ضروری توصیف کرد و گفت: گمرک روسیه برنامه جدید کنترل ارزش‌های گمرکی بعد از ترخیص را برای تجار و بازرگانان ایرانی در دستور کار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)