• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۵۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا

تاکید بر استفاده از ماسک و تهویه مناسب در مدارس

وزیر کشور بر لزوم توجه به استفاده از ماسک و تهویه مناسب در مدارس تاکید کرد.

تاکید بر استفاده از ماسک و تهویه مناسب در مدارسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد وحیدی در پایان چهل و یکمین جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: امروز جلسه قرارگاه کرونا برگزار شد و گزارشی از آنچه که در دو هفته گذشته روی داده است به ویژه اقدامات دستگاه‌های مختلف ارائه شد.

وی افزود: در ایام نوروز حجم فراوانی از سفر‌ها شکل گرفت به شکلی که شاهد رشد ۵۳ درصدی سفر‌ها بودیم که البته نشان از نشاط اجتماعی و آمادگی مردم برای بهره مندی از موقعیت‌های مناسب است، براساس گزارش‌های پلیس راهور در همین ایام شاهد کاهش ۲۳ درصدی تلفات جاده‌ای بودیم که آمار ارزشمندی است.

وزیر کشور ادامه داد: همچنین در این جلسه گزارش‌هایی درباره حوزه اصناف، حمل و نقل و رعایت کلی شیوه نامه‌های بهداشتی ارائه شد. در برخی موارد رعایت‌ها بسیار خوب بوده است، اما در برخی موارد هم شاهد بروز مشکلاتی بوده‌ایم. گزارش‌های وزارت بهداشت همچنان سیر نزولی بیماری را نشان می‌دهد و گزارشی نیز در خصوص تذکر به اصناف، رانندگان و اعمال جریمه‌ها در این حوزه ارائه شد.

وحیدی گفت: در جلسه امروز سویه‌های جدیدی که در برخی کشور‌های اروپایی مشاهده شده است بررسی شد، البته اکنون به این نتیجه نرسیده‌ایم که ممنوعیتی از این کشور‌ها ایجاد کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص بازگشایی مرز‌های کشور عراق به شکل زمینی افزود: هم اکنون افرادی که روادید داشته باشند می‌توانند از مرز‌های زمینی استفاه کنند، اما آنچه که دولت عراق قول داده بود که محقق نیز نشد، لغو روادید برای سفر به این کشور بوده است.

وزیر کشور درباره بازگشایی مدارس و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نیز گفت: در سنین بالای ۱۲ سال اکثر واکسن‌ها تزریق شده است و جای نگرانی نیست البته باید به استفاده از ماسک و تهویه مناسب توجه شود.

وحیدی افزود: در خصوص فاصله اجتماعی نیز باید مدارس تلاش کنند به بهترین شکل این موضوع مدیریت شود، پیشتر حد فاصلی در شیوه نامه وجود داشت که عنوان می‌کرد در هر ۴ متر مربع یک نفر باید حضور داشته باشد که با توجه به وضع نزولی بیماری دیگر نیازی به اعمال این موضوع نیست.

وی در خصوص موضوع ورزشگاه مشهد و حواشی بازی ایران و لبنان گفت: موضوع بررسی شد و گزارش آن تهیه و برای رئیس جمهور ارسال شده است؛ ابتدا موضوع این بود که تماشاگر نداشته باشد، اما با مطالبه مردم و وضع شیوع نزولی کرونا، ستاد ملی مقابله با کرونا مجوز داد تا به صورت محدود یعنی ۴۰ درصد ظرفیت که حدود ۱۰ هزار تماشاگر می‌شود مسابقه برگزار شود.

وزیر کشور افزود: بر این اساس حدود ۸ هزار و ۵۰۰ بلیت در سامانه فروخته شد، اما مقداری بلیت خارج از سامانه توسط مسئولان هیئت فوتبال مشهد در قالب کارت دعوت به حدود ۴ هزار نفر ارائه شد که به این ترتیب استادیوم با ۲۳ هزار نفر جمعیت پر شد.

وحیدی ادامه داد: هنگامی که ازدحام جمعیت زیاد شد در‌های استادیوم باز می‌شود و برخی افراد با بلیت و بدون بلیت وارد استادیوم می‌شوند و استادیوم به طور کامل پر می‌شود؛ موضوعی که AFC به آن اعتراض داشت، بر همین اساس در‌های استادیوم بسته می‌شود.

وی گفت: عده‌ای مردم پشت دیوار‌ها و در‌ها حضور داشتند و برخی از آن‌ها قصد بالارفتن برای ورود به استادیوم داشتند؛ از این رو با توجه به خطر شکسته شدن در‌ها و فروریختن دیوارها، افشانه فلفلی استفاده می‌شود که چند نفری دچار مشکل و در این هنگام برخی از شهروندان پراکنده می‌شوند و در این بین افشانه دیگری برای پراکندگی جمعیت استفاده می‌شود.

وزیر کشور افزود: ممکن است تعدادی از دعوت نامه‌هایی که فدراسیون داده، با توجه به اینکه هولوگرام نداشته، از آن‌ها کپی گرفته شده است و برخی افراد با استفاده از دعوت نامه‌های جعلی به استادیوم مراجعه کردند.

وحیدی درباره ورود بانوان به استادیوم گفت: برای حضور خانم‌ها باید بستر‌های لازم در استادیوم‌ها آماده شود هنگامی که با وزیر ورزش و جوانان صحبت شد، اعلام شد که اگر مشکلی ندارند مسابقه در تهران برگزار شود که شرایط برای حضور خانم‌ها فراهم بود موضوعی که در مشهد وجود نداشت این بود که اعلام کردند آمادگی جابجایی وجود ندارد و محل بازی نیز به afc اعلام شده است، از این رو مقرر شد در این بازی فقط آقایان در استادیوم حضور پیدا کنند البته در فروش بلیت ظاهرا اشتباهی صورت گرفته بود که ۹ نفر از بانوان بلیت دریافت کرده بودند که البته ابهامی نیز در این زمینه وجود دارد که آیا به اسم آقایان بلیت دریافت شده و بعد در اختیار خانم‌ها قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)