پخش زنده
امروز: -
استفاده از زیرساختهای بومی برای تامین امنیت سایبری یکی از الزاماتی است که همه کشورها به آن توجه دارند. این مفهوم راهبردی با تلاش شرکتهای دانشبنیان و خلاق کشورمان به شکلی بومی در حال توسعه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حفظ تعادل در یک فضای تهدید مداوم، چالشی برای همه سازمانها محسوب میشود. به همین دلیل یکی از مهمترین دغدغهها برای سازمانهای دولتی و بنگاههای خصوصی، تامین این امنیت راهبردی و حیاتی است. برقراری این امنیت با کمک زیرساختهای بومی نیز خود ارزش این کار را چند برابر میکند و احتمال بروز خطرات احتمالی را کاهش می دهد.
در ایران که شرایط همکاری با دیگر کشورها کمی دشوارتر و با اما و اگرهای بیشتری مواجه است، استفاده از برنامهها و پلتفرمهای داخلی برای شرکتهای متقاضی تامین امنیت سایبری ضروریتر است. بر همین اساس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 11 سختافزار بومی برای حفاظت از اطلاعات و دادههای سازمانی طراحی شد و در اختیار متقاضیان قرار گرفت.
این کار برای کاربران مزایایی چون «حفاظت از کسبوکار در برابر تهدید سایبری و نقض دادهها»، «حفاظت از دادهها و شبکهها»، «پیشگیری از دسترسی غیرمجاز به کاربر»، «حفاظت برای کاربران نهایی»، «سازگاری تنظیم مقررات»، «تداوم کسبوکار» و «بهبود اعتماد در اعتبار شرکت و اعتماد به توسعه دهندگان، شرکا و مشتریان»، دارد.
«ماژول امنیت سخت افزاری (HSM)»، «مودم امن»، «بورد پایه لینوکس رمز شده»،«Safe Doc»، «Safe USB»، «ماژول امنیت سخت افزاری (HSM)»، «توکن و سخت افزار امن سخت افزاری (کیا3)»، «ماژول سخت افزاری HSM»، «تجهیزات LI مربوط به مرکز SMSC»، «دیسک امن و سیستم جامع حفاظت دیسک سخت HDDC1» از جمله محصولاتی هستند که در این زمینه به تولید رسیدهاند.
به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دنیای دیجیتال که در آن تجارت می کنیم آسیب پذیر است و در معرض حمله سایبری قرار دارد. بدون استراتژی امنیتی صحیح، ممکن است اتفاقات غیر قابل جبرانی رخ دهد. به همین دلیل نیاز است که زیرساختهایی برای تامین امنیت سایبری ایجاد شود.