پخش زنده
امروز: -
با توان افزایی جوامع محلی به ویژه زنان روستایی، بهبود معیشت در مناطق غیر برخوردار محقق میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در نخستین جشنواره برداشت زعفران گفت: توسعه پایدار کشور بدون توسعه روستایی محقق نمیشود و برای رسیدن به توسعه، اولین نیاز شناخت پتانسیل روستاها است و زنان نیز جزء ارکان اصلی برای توسعه پایدار و پیشرفت روستاها هستند. به ویژه این که زنان روستایی مدیران اقتصادی خانواده هستند و در فعالیتهای مختلف نیز حضور دارند.
زینب پارسافخر با بیان این که با توان افزایی جوامع محلی به ویژه زنان روستایی، بهبود معیشت در مناطق غیر برخوردار محقق میشود، افزود: توجه به نقش زنان در توسعه کشور از جمله توسعه اقتصادی و حمایت از ایجاد اشتغال برای زنان از جمله اشتغال زنان روستایی نقش بسزایی در تولید دارد. به طور سنتی زنان روستایی همواره بخش مهمی از فعالیتهای تولیدی و اقتصادی خانواده را برعهده دارند و یکی از برنامههای ما در زمینه رونق مسایل اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار، گسترش و تقویت طرحهای نو به ویژه با محوریت بانوان در مناطق غیر برخوردار، روستایی و عشایری است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: همان طور که شاهد هستیم در سالهای اخیر با محوریت مجموعه جهادکشاورزی، کشت زعفران در برخی از مناطق استان با موفقیت و با کیفیت بالایی به ثمر رسیده است که ان شاءالله با رشد و توسعه آن شاهد کاهش نرخ بیکاری و بهبود وضعیت معیشت خانوادههای مناطق روستایی مان باشیم.
بیشتر بخوانید:آشنایی زنان روستایی با مزایای تولید محصول سالم
وی بیان کرد: با استقرار دبیرخانه دائمی برگزاری این جشنواره نیز ثبت برند زعفران منطقه و تجاری سازی، آموزش و استفاده از روشهای نوین، تشکیل تعاونی و صندوقهای خرد و کلان، جذب اعتبار و تسهیلات قرض الحسنه، تقویت گردشگری و بوم گردی، توانافزایی جوامع محلی ویژه زنان روستایی، تلاش برای برقراری بیمه افراد، ایجاد اشتغال خانوادگی و… به جد دنبال خواهد شد.