• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۲۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

ملت فلسطین با وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته است

رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین گفت: ملت فلسطین با جلوه‌گاهی از وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته و روح ملی فلسطین یکپارچه را مجدداً احیا کرده و به وسیله آن، مشعل‌های مقاومت و چراغ‌های آزادی و قهرمانی را روشن ساخته است.

ملت فلسطین با وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آقای دکتر احمد بحر، رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین، عصر سه‌شنبه ۲۷ مهر در نخستین روز برگزاری سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی طی سخنانی ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام (ص)، با اشاره به اینکه این کنفرانس در ایجاد وحدت میان امت اسلامی مؤثر خواهد بود و موجبات حمایت از پایداری، مقاومت و دلاوری ملت فلسطین را فراهم خواهد کرد، افزود: من از سرزمین بیت‌المقدس، از قلب منطقه محاصره شده غزه با شما سخن می‌گویم؛ غزه پایدار، سرزمین مقاومت، پایداری و ایستادگی در مقابل رژیم صهیونیستی.

وی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از رهبر و ملت جمهوری اسلامی ایران که با وجود برنامه‌ریزی‌های شوم رژیم جنایتکار صهیونیستی در محو و نابودسازی مردم شجاع و مقاوم غزه، همواره در امر حمایت از مقاومت فلسطین، یاری رسانی به فلسطین و ملت فلسطین، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند، گفت: همچنین از هرکس که در گذشته و حال، ملت فلسطین را مورد حمایت خود قرار داده و از حقوق غصب شده آنان حمایت و در پیروزی آنان نقش آفرینی می‌کند، قدردانی می‌کنم.

آقای احمد بحر افزود: به برکت عملیات سیف القدس (شمشیر قدس)، لحظه تاریخی منحصر به فردی در گستره تاریخ جنگ با دشمن صهیونیستی، ایجاد شده است که توانسته معادلات جدیدی را ترسیم و قوانین جدیدی را در بازی جنگ طراحی کند و بدین ترتیب، فرماندهان رژیم صهیونیستی را مجبور به چشیدن تلخی طعم شکست نماید. به خواست خداوند و در سایه دستاورد‌هایی همچون نزدیک شدن به موعد پیروزی و آزاد سازی فلسطین، در اراده و آگاهی ملت فلسطین و تمامی ملت‌های عربی و اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا نفوذ پیدا کرده و اندیشه پاکسازی زمین و مقدسات از لوث وجود اشغالگران را نهادینه ساخته است و بر این موضوع تأکید داشته که مسئله قدس و مسجد الاقصی خط قرمزی است که نمی‌توان آن را نقض کرد و نادیده انگاشت و مسئله قدس را در دل‌های آحاد ملت فلسطین به سر منشأ هر حرکتی تبدیل ساخته است.

رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین ادامه داد: از مصادیق این پیروزی‌ها می‌توان به دستاورد‌های عملیات سیف القدس (شمشیر قدس) اشاره کرد که با ایجاد وحدت میان فلسطینیان تحت لوای دفاع از قدس و مقدسات متبلور شد. ملت فلسطین در قدس و کرانه باختری و نوار غزه و همچنین در اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و نیز فلسطینیان ساکن در اردوگاه‌ها، به خاطر می‌آورند که با جلوه‌گاهی از وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته و روح ملی فلسطین یکپارچه را برای معرفی به ملتمان، مجدداً احیا کردند و به وسیله آن مشعل‌های مقاومت و چراغ‌های آزادی و قهرمانی را روشن ساختند و همزمان این نکته را به اشغالگرانی که هیچ جایگاهی در سرزمینمان ندارند، گوشزد ساختند که پایان کار آنها، از آنچه همگی تصور می‌کنند، نزدیک‌تر است.

وی تأکید کرد: این دیدگاه که پایان کار رژیم صهیونیستی نزدیک است، یک دیدگاه واقعی و منطبق با تمامی معیارها، واقعیت‌ها و شواهد موجود است و همگی حکایت از آن دارند که سقوط اسرائیل روز به روز نزدیک‌تر می‌شود.

آقای احمد بحر تأکید کرد: به تمام امت اسلامی این اطمینان را می‌دهیم که مقاومت فلسطین هم اکنون برای دفاع از ملت و برای تحقق پیروزی قدس و سرزمین معراج پیامبر (ص)، با تمام توان خود در آمادگی کامل به سر می‌برد. شمشیر قدس از این پس هیچگاه در غلاف نمی‌ماند و در هر زمان، با تمام توان و آمادگی برای لبیک به ندای قدس و مسجد الاقصی آماده است تا با هرگونه دشمن متجاوزی که بر ملت ما، سرزمین ما و مقدسات ما می‌تازد، مقابله کند.

وی ادامه داد: امروز امت اسلامی بیش از هر چیز دیگر نیازمند وحدت و یکپارچگی در برابر طاعون رژیم صهیونیستی است. رژیمی که ارزش‌ها، منافع و بقای این امت را مورد تهدید قرار می‌دهد و برای رهایی از این آلودگی و عصیان، هیچ راهی جز ایجاد یک اتحاد همه‌جانبه میان جوامع و ملت‌های مسلمان وجود ندارد، از همین رو است که اهمیت کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی به منصه ظهور می‌رسد. کنفرانسی که همه ساله توسط کشور دوست و برادر، جمهوری اسلامی ایران و به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با مشارکت دانشمندان، اندیشمندان، نخبگان سیاسی و اساتید دانشگاهی کشور‌های مختلف جهان و به ویژه کشور‌های اسلامی برگزار می‌شود و به اهمیت وحدت اسلامی می‌پردازد و علما و اندیشمندان در خصوص عوامل و زمینه‌های تحقق آن به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

وی تصریح کرد: ضروری است تمامی جوامع عربی و اسلامی با یکدیگر متحد شوند و در برابر توافقات خیانت آمیز عادی‌سازی روابط با اسرائیل، به مقابله برخیزند. امید است که جریان عربی اسلامی قدرتمندی به صورت قانونی تشکیل شود تا بتواند جرایم جنگی و جنایاتی را که اسرائیل بر ضد ملت ما مرتکب شده است، در محافل بین‌المللی و منطقه‌ای محکوم ساخته و فرماندهان این رژیم را به عنوان جنایتکاران جنگی به دادگاه‌های بین‌المللی ویژه جنایتکاران جنگ تحویل دهد و استراتژی عربی اسلامی واحدی را برای باز پس گیری زمام امور و خنثی سازی توطئه‌های صهیونیستی و آمریکایی ترسیم کند.

وی در ادامه به برگزاری مراسم روز جهانی قدس که لبیک به ندای قدس و مسجدالاقصی است و همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: این مراسمی است که رهبر فقید انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) با هدف تمرکز بخشیدن به مسئله فلسطین و توجه اذهان عمومی و وجدان مردم در حفظ و پاسداشت همیشگی مسئله فلسطین به عنوان یک موضوع دارای اولویت ویژه، آن را پایه گذاری کردند.

وی یادآور شد که ملت فلسطین با حفظ تمامی حقوق ثابت و مشخص خود، در وطن خود و جغرافیای سرزمین خود پایدار بوده و مقاومت فلسطین پاسدار میثاق شهدا و رزمندگان و حفظ ارزش ایثار و فداکاری آنان خواهد بود و به یاری خداوند متعال، امید امت اسلامی و عربی را در به بار نشاندن این فداکاری‌ها و جانفشانی‌ها تا زمان تحقق پیروزی و آزادی فلسطین، ناامید نخواهد ساخت و در امر پاسداشت از سرزمین، ملت، مقدسات، حقوق فلسطینیان و دلاورمردی‌های مقاومت در برابر اشغالگران، از پای نخواهد نشست.

رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین در پایان از شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت دعوت به عمل آورد تا در بازدید از منطقه تحت محاصره غزه، رنج‌ها و مشکلات حقیقی ملت مقاوم و رزمنده فلسطین را از نزدیک شاهد باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)